آمار جانگداز قربانیان کرونا در ۲۶۷ شهر از ۲۷۰۰۰ نفر گذشت


سازمان مجاهدین خلق ایران بعد از ظهر امروز، دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ اعلام کرد آمار جانباختگان فاجعه کرونا در ۲۶۷ شهر ایران بیش از ۲۷۰۰۰ نفر شده است.

شمار قربانیان در آذربایجان شرقی به ۷۹۰ نفر، در اردبیل به ۵۷۷ نفر، در ایلام به ۲۱۰ نفر، در استان تهران به ۴۳۰۰ نفر، در خراسان شمالی به ۳۰۰ نفر، در خوزستان به ۱۱۲۰ نفر، در سیستان و بلوچستان به ۳۰۰ نفر، در فارس به ۵۷۰ نفر، در گیلان به ۲۲۲۰ نفر، در مازندران به۱۸۶۰ نفر، در مرکزی به ۳۹۰ نفر و در همدان به ۷۲۰ نفر رسیده است. آمار سایر استانها به این ارقام اضافه میشود.
به گزارش یکی از پزشکان بیمارستان بقیه الله تهران از هر ۵ نفر از مبتلایان کرونا که فوت می‌کنند حداقل ۴ نفر را بیماری حاد تنفسی اعلام میکنند. بسیاری از بیماران کرونایی که سکته می‌کنند یا نفس‌شان بند می‌آید، علت فوت آنها را سکته اعلام می‌کنند، بسیاری از بیماران کرونایی را قبل از بهبود، بدون هیچگونه اقدام احتیاطی ترخیص می‌کنند که باعث گسترش شیوع بیماری میشود.
خلیل‌آبادی عضو شورای شهر تهران دیروز نسبت به وضعیت شهر ری و کهریزک هشدار داد و گفت: «کهریزک نقطه قرمز شیوع کرونا» است. وی افزود: «برخی از متوفیان کرونا در آرامستان‌های قدیمی شهر ری دفن شده‌اند ... دو مورد دفن مبتلا به کرونا در حرم حضرت عبدالعظیم گزارش شده که بهداشت عمومی جامعه را با مشکل مواجه می‌کند». یک عضو دیگر شورای شهر تهران گفت: «میزان مرگ و میری که حداقل ما خبر داریم در شهر تهران دارد اتفاق می افتد اصلاً با عددهایی که دارد در سطح کلان بیان می شود، نمی خواند».
حاجی دلیگانی نماینده مجلس ارتجاع به وزیر امور اقتصادی و دارایی نوشت حدود ۳ هزار کارمند بانک به کرونا مبتلا و ۴۲ نفر جان باخته اند (همشهری ۲۴فروردین). مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت برتاکسیرانی تهران اعلام کرد ۳۰۲ راننده تاکسی به کرونا مبتلا شده اند.
مردم در خانه‌ها و کوچه و بازار آنچه را رژیم «فاصله‌گذاری هوشمند» می‌نامد و در واقع هیچ است به سخره می‌گیرند. متخصصان و کارشناسان رژیم نیز با بازگرداندن مردم به سر کار تحت عنوان فاصله گذاری هوشمند که از روز شنبه شروع شده است مخالفت می‌کنند. رئیس مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی گفت: «به اعتقاد بنده روش فاصله‌گذاری هوشمند به ترتیبی که مشاهده می‌کنیم، در کنترل اپیدمی کرونا محکوم به شکست بوده و هنوز آمار مرگ‌ومیر و شمار مبتلایان نگران‌کننده است» (رسالت ۲۵ فروردین ۹۹).
عبدالرضا عزیزی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس ارتجاع گفت: «پیشنهاد تعطیلی را در مجلس ارائه دادم، اگر این کار را نکنیم بیماری کرونا در کشور مزمن خواهد شد و عوارض اجتماعی، روانی، سلامت و اقتصادی آن خیلی بیشتر از زمانی خواهد بود که کشور را تعطیل کنیم. ... اگر این کار را نکنیم و در عین حال معیشت مردم را نیز تأمین نکنیم، زنجیره قطع نخواهد شد» (همشهری ۲۵ فروردین).
دو روز پس از اجرای طرح به اصطلاح «فاصله گذاری هوشمند»، خیابانها، متروها و اتوبوسها مملو از مردم محرومی است که برای تأمین قوت لایموت خود به میدانهای مین کرونا فرستاده شده‌اند. اما دو ماه پس از شروع کرونا، سردمداران رژیم، آخوندهای حکومتی، آقازاده‌ها، ثروتمندان و اشرافیت نو خاسته‌ای که زائیده حکومت آخوندی هستند، در آسایش و رفاه در قرنطینه کامل بسر میبرند. این در حالی است که بنیادها و مؤسسات تحت کنترل خامنه ای همچنانکه مسئول شورای ملی مقاومت در ۱۷ اسفند اعلام کرد، می‌توانند هزینه‌های کارگران و کارمندان و عموم زحمتکشان را تأمین کنند تا آنها در قرنطینه بمانند و قربانی کرونا نشوند. این حقیقتی است که در روزهای اخیر برخی از نمایندگان مجلس ارتجاع و رسانه های حکومتی نیز به ناگزیر آنرا پذیرفته و به زبان می‌آورند. روز گذشته آخوند مسیح مهاجری گرداننده روزنامه جمهوری ‌اسلامی که از مهره‌های ۴۰ ساله همین رژیم است اذعان کرد: «ستاد اجرائی فرمان امام، بنیاد مستضعفان و آستان قدس رضوی، امکانات و منابع مالی گسترده‌ای دارند که اگر به عرصه کمک به اقشار آسیب‌دیده از کرونا آورده شوند، مشکلات این اقشار در کوتاه‌ترین زمان و به صورت کامل برطرف خواهد شد. این اموال و امکانات متعلق به مردم هستند و دقیقاً در چنین موقعیت‌هائی باید از آنها برای حل مشکل مردم استفاده شود». روزنامه حکومتی آرمان نیز امروز نوشت تنها «بنیاد مستضعفان علاوه بر اموال مصادره شده، دارای ۱۲ هلدینگ و مجموعاً ۱۷۵ شرکت اقتصادی است».
از سوی دیگر رئیس کل سازمان نظام پرستاری کشور گفت: «پرستاران از لحاظ علمی و فنی در جایگاه بالایی قرار دارند. روحیه پرستاران ما چنان بالاست که مردم در حیرت هستند. اما تجهیزات ما کافی نیست. از طرفی دیگر، تعداد ما بسیار بسیار بسیار بسیار کم است. ... بارها ر‌‌ئیس‌جمهور وعده داد۲۰ هزار نفر از پرستاران استخدام شوند، از این وعده تاکنون حدود ۵ الی ۶ هزار نفر استخدام شده‌اند، پس از بحران نیز تاکنون ۳ هزار نفر استخدام شده‌اند... اگر نیروی تازه‌نفس به مجموعه اضافه نکنیم، ممکن است پرستاران عزیز ما دچار فرسایش شوند. وضعیت ما پیش از کرونا مزمن بود و حالا مزمن‌تر شده است. ... کارانه و اضافه‌کاری پرستاران ما به‌طور میانگین ۱۲ ماه عقب افتاده است» (اعتماد ۲۵ فروردین).
وضعیت در زندانهای کشور هم رو به وخامت است. هر روز شمار بیشتری از زندانیان به کرونا مبتلا می‌شوند و برخی فوت می کنند. کرونا در زندانهای زاهدان و تبریز شیوع پیدا کرده است. در روزهای اخیر دو زندانی در قزل حصار کرج و ۴ زندانی در ارومیه جان باختند.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۲۵ فروردین ۱۳۹۹ (۱۳ آوریل ۲۰۲۰)