- طبق یک گزارش داخلی سپاه پاسداران، تا روز ۱۳ فروردین در بیمارستانهای سپاه فقط در تهران ۳۹۲۶ نفر مبتلا به کرونا از سپاه و خانوادههای پاسداران ثبت شده که شامل ۲۵۸۵ نفر سپاهی، ۶۹۵ نفر خانواده و ۶۴۶ نفر بازنشسته است
محسن رفسنجانی رئیس شورای شهر تهران اعلام کرد، آمار ابتلاء و قربانیان کرونا در کشور بسیار بیشتر از عدد اعلام شده رسمی است
حق شناس رئیس کمیسیون بهداشت شورای شهر تهران گفت، آمارهای اشتباه میتواند جان مردم را به خطر بیاندازد و ضررهای جبران ناپذیری به جان و مال مردم و کشور وارد کند. مسئولان ستاد اگر اطلاع دقیق و شفافی ندهند باید پاسخگوی همه این مرگومیرها ... باشند
سازمان مجاهدین خلق ایران بعد از ظهر امروز، یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ اعلام کرد آمار جانگداز جانباختگان فاجعه کرونا در ۲۹۴ شهر ایران از ۳۲۲۰۰ نفر بیشتر شده است. شمار قربانیان در آذربایجان غربی به ۸۶۰ نفر، در اردبیل به ۶۰۰ نفر، درتهران به ۵۳۵۰ نفر، در خراسان رضوی به ۲۵۶۰ نفر، در خوزستان به ۱۳۹۰ نفر، در سیستان و بلوچستان به ۳۷۵ نفر، درفارس به ۸۵۰ نفر، در قم به ۲۹۹۰ نفر، در کردستان به ۵۱۵ نفر، در کرمان به ۴۱۰ نفر، در مازندران به ۲۱۲۰ نفر و در هرمزگان به ۱۰۵ نفر رسیده است. آمار سایر استانها به این ارقام افزوده میشود.
به گزارش منابع بیمارستانی و شاهدان عینی، تا کنون در بیمارستان شریعتی تهران ۸۰۰ مبتلا به کرونا جان باختند و بدلیل کثرت مبتلایان در زیر زمین این بیمارستان نیز تخت گذاشته اند. در بیمارستان ستاری تاکنون ۱۰۰ نفر به دلیل کرونا فوت کرده اند. به گفته علی ماهر عضو ستاد کرونا در تهران ۱۳۸ بیمارستان دولتی و خصوصی در تهران بیماران کرونایی میپذیرند (روزنامه ایران ۳۰ فروردین).
گورستان قم با بحران ازدیاد درگذشتگان مواجه است و قربانیان را در بیرون شهر در گورهای دستجمعی دفن میکنند.
طبق یک گزارش داخلی سپاه پاسداران، تا روز ۱۳ فروردین در بیمارستانهای سپاه فقط در تهران ۳۹۲۶ نفر مبتلا به کرونا از سپاه و خانوادههای پاسداران ثبت شده که شامل ۲۵۸۵ نفر سپاهی، ۶۹۵ نفر خانواده و ۶۴۶ نفر بازنشسته است.
علیرغم این واقعیتهای سرسخت، روحانی امروز در سریال دروغهای مهندسیشده گفت: «آمار بیمارستانها در این روزهای اخیر هر روز خوشحال کنندهتر بوده است. هم بستریها کمتر شدند و آنهایی که حالشان خطرناکتر بود، کمتر شده است و هم آنهایی که جزو فوتیها بودند مقداری کاهش پیدا کردند». وی همچنین اعلام کرد:«گروهی از مشاغل که ریسک آنها متوسط است مانند مغازهدارانی که در جای مسقف مانند بازار یا پاساژ قرار دارند، قرار شد فعالیت خود را از اول اردیبهشت آغاز کنند».
اما زالی رئیس ستاد کرونا در تهران گفت بیماران کرونایی در بخش ویژه بیمارستانهای تهران ۷ درصد افزایش داشته و ثبت ۲۳۷ مورد بستری جدید کرونا در تخت های عادی و ۹۱ مورد در بخش های ویژه بیمارستانهای تهران، تنها برای یک روز نگرانکننده است. وی خاطرنشان کرد مبتلایان در بیمارستانهای تهران ۳ درصد افزایش داشته اند. وی مجاز به اعلام عددی که ۳ درصد افزایش پیدا کرده نیست. حاکمیت آخوندی به زبان درصدهای گنگ و نامعین صحبت میکند و از ترس اعتراض و قیام از اعلام عدد و ارقام واقعی بشدت پرهیز میکند.
کار به آنجا رسیده که محسن رفسنجانی رئیس شورای رژیمی شهر تهران اعلام کرد «آمار ابتلاء و قربانیان کرونا در کشور بسیار بیشتر از عدد اعلام شده رسمی است». او به وزارت بهداشت درباره خطر رفع محدودیتها هشدار داد و از این وزارتخانه درخواست کرد آمار قربانیان و مبتلایان کرونا در تهران به صورت مجزا ارائه شود.
همچنین حق شناس رئیس کمیسیون بهداشت در همان شورای شهر تهران گفت: «آمارهای اشتباه میتواند جان مردم را به خطر بیاندازد و ضررهای جبران ناپذیری به جان و مال مردم و کشور وارد کند. این رفتارها به لحاظ حقوقی، اخلاقی و شرعی ضمان دارد. مسئولان ستاد اگر اطلاع دقیق و شفافی ندهند در مظان اتهام قتل غیرعمد شهروندان تهرانی قرار میگیرند و باید پاسخگوی همه این مرگمیرهایی که به دلیل تصمیمگیری نادرست ناشی از عدم انجام وظیفه صحیح گرفته شده است، باشند» (عصرایران ۳۱ فروردین۹۹).
سمیعی مدیرکل آزمایشگاههای وزارت بهداشت نیز اذعان کرده است: “موارد مثبت قطعی مواردی است که با تست PCR-RT اثبات شده باشد و کسانی تست میشوند که با علائم حاد در بیمارستان بستری شده باشند. لذا، بیماران یا مرگهایی که به این ترتیب تشخیص طبی نشده باشند، در زمره مبتلایان به کرونا دستهبندی نمیشوند و اینها براساس تجربه چین، حدود ۸۰ درصد مبتلایان را شامل میشوند... روزانه در ایران حدود ۱۰ هزار تست انجام میشود، شمار تستهای روزانه در آلمان بیش از ۱۱۰ هزار است» (اعتماد۳۱ فروردین۹۹).
روزنامه حکومتی آرمان امروز نوشت: «با بازگشایی بازار تهران و خیابانها با حجم ترافیک بالا که خبری از محدودیتهای طرح ترافیکی در آنها وجود ندارد، بهزودی موج جدیدی از اپیدمی کرونا در کشور به راه خواهد افتاد و جان میلیونها نفر را تهدید خواهد کرد... روز گذشته محمدرضا مهماندار، رئیس پلیس راهور تهران، اعلام کرد که میزان ترافیک در پایتخت کشور همزمان با اجرای طرح ” فاصلهگذاری هوشمند“ نزدیک به دوبرابر نسبت به همین روز در سال گذشته افزایش پیدا کرده است و نسبت به شنبه هفته گذشته در مجموع ۳۵درصد افزایش تردد در معابر پایتخت داشتهایم».
از سوی دیگر نگرانی از تحولات پسا کرونا در سراپای رژیم موج میزند. ایمنآبادی نماینده مجلس ارتجاع گفت: «ما در پساکرونا نرخ بالای بیکاری داریم ... ما در حال حاضر بین ۳ تا ۵ میلیون بیکار داریم، در نظر بگیرید اگر یک میلیون بیکار، آن هم از جمعیت فعال کشور به آن اضافه شود، چه شرایطی به وجود میآید.... نرخ بالای بیکاری، تعطیل بنگاههای کوچک و بزرگ، گران شدن کالاها، رشد وحشتناک تورم در پی خواهد آمد و پسا کرونای وحشتناکی خواهیم داشت؛ تب اقتصاد بیمار ما بالا خواهد رفت و با یک تب شدید اقتصادی روبرو خواهیم شد» (آفتاب یزد ۳۱ فروردین).
همچنین روزنامه حکومتی آفتاب یزد امروز خاطرنشان کرد: «ایران میلیاردها دلار ذخیره و هزاران میلیارد دلار دارایی در کشور دارد که میتواند به کمک مردم و کشور بیاید و احتمال سقوط مالی و اقتصادی و خطرات جانی کرونا را کاهش دهد و با افزایش مالیات نهادهایی که سالها در تنفس مالیاتی به سر می بردند، میتوان: اقدامات بهداشتی و موثر در زمینه بهداشت عمومی انجام داد و از کارگران و اقشار ضعیف و محروم و آسیب پذیر اجتماعی حمایت عملی کرد». بنظر میرسد آنچه مسئول شورای ملی مقاومت در اسفند گذشته در زمان اوج گرفتن کرونا در باره ضرورت به کار گرفتن سرمایه و دارائی بنیادها و مؤسسات تحت کنترل خامنهای در خدمت بهداشت و درمان مردم ایران اعلام کرد اکنون جای خود را باز کرده و به کارگزاران هراسان رژیم نیز تحمیل شده است.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۳۱ فروردین ۱۳۹۹ (۱۹ آوریل ۲۰۲۰)