آمار جانگداز قربانیان کرونا در ۲۹۵ شهر بیش از ۳۳ هزار و ۸۰۰ نفر است



پاسدارجعفری سرکرده قبلی سپاه: تهدید کرونا را به فرصت تبدیل میکنیم، کروناهای خطرناک تری در جامعه وجود دارد که ملموس نیست

سازمان مجاهدین خلق ایران بعد از ظهر امروز، چهارشنبه سوم اردیبهشت ۱۳۹۹ اعلام کرد آمار جانگداز جانباختگان فاجعه کرونا در ۲۹۵ شهر ایران از ۳۳۸۰۰ نفر بیشتر شده است. شمار قربانیان در آذربایجان غربی به ۱۰۷۵ نفر، در آذربایجان شرقی به ۱۳۲۵ نفر، در اصفهان به ۲۳۱۰ نفر، در تهران به ۵۷۷۰ نفر، در خراسان رضوی به ۲۶۶۰ نفر، در خوزستان به ۱۵۷۰ نفر، در فارس به ۸۸۰ نفر، در قم به ۳۰۹۰ نفر، در کرمانشاه به ۹۰۰ نفر، در گلستان به ۱۰۹۵ نفر، در لرستان به ۷۵۵ نفر، در همدان به ۸۴۰ نفر رسیده است. آمار سایر استانها به این ارقام افزوده میشود.

روحانی که از افشای دروغهایش بشدت سرخورده است امروز بعد از یک سری رجزخوانی تکراری گفت: «چرا دنبال این باشیم که گوشه‌ای چیزی پیدا کنیم و دائم بزرگ کنیم. رسانه‌های ماهواره‌ای به اندازه کافی هستند برای اینکه دروغ بگویند و نقایص را بزرگ کنند دیگر نیاز به این داخلی‌ها نیست». روحانی افزود: «یک گروه کوچکی کاسب تحریم‌ و کاسب کرونا هستند... اقلیت کوچک خط را از بیرون می‌گیرد و متأسفانه هر چه آنها می‌گویند، اینها دومرتبه تکرار می‌کنند و بلندگویی هستند که حرف بیگانگان را تکرار می‌کنند. راجع به آمار تردید می‌کنند، راجع به درمان تردید می‌کنند، راجع به پیشرفت کشور تردید می‌کنند و راجع به کارآمدی نظام تردید می‌کنند و صبح تا شب ... دنبال وسوسه هستند».

از سوی دیگر پاسدار سرلشکر جعفری سرکرده قبلی سپاه پاسداران امروز تأکید کرد که رژیم می‌خواهد «تهدید کرونا را به فرصت» تبدیل کند. او افزود: «باید این رزمایش و تمرینات را جدی گرفت و از آن به عنوان تجربه استفاده کرد زیرا کروناهای خطرناک‌تری در جامعه وجود دارد که برایمان ملموس نیست و آن را حس نمی‌کنیم و این هنر ماست که بتوانیم از این ظرفیت استفاده کنیم» (خبرگزاری سپاه پاسداران ۳ اردیبهشت).

از این پیش‌تر مسئول شورای ملی مقاومت اعلام کرده بود برای خامنه ای «هر مرگ یک فرصت و یک نعمت است» (۲۳ فروردین).

قربانی معاون کمیسیون بهداشت در مجلس رژیم و نماینده وزارت بهداشت در گیلان گفت: «لغو محدودیت تردد بین استانی خطرناک و فاجعه‌بار است و امکان شروع پیک مجدد کرونا را به‌دنبال دارد....گیلان از جمله استان‌های محوری شیوع ویروس کرونا و کانون بحران محسوب می‌شود و اگر اقدامات لازم به خوبی انجام نشود شروع پیک دوم کرونا در آن دور از انتظار نیست» (تسنیم ۲ اردیبهشت).

 علیخانی رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران از ابتلای ۳۱۷ راننده تاکسی و فوت ۱۹ راننده و یک کارمند تاکسیرانی در تهران در اثر ویروس کرونا خبر داد (روزنامه حکومتی شهروند ۳ اردیبهشت).

در همین حال اقدامات سرکوبگرانه رژیم برای جلوگیری از افشای ابعاد واقعی فاجعه ادامه دارد. پاسدار کیانی فرمانده انتظامی تربت حیدریه گفت: «در پی انتشار اخبار کذب در زمینه ویروس کرونا در یکی از شبکه‌های اجتماعی، موضوع در دستور کار تیمی از پلیس فتا قرار گرفت. متهمان را که سه زن بودند، شناسایی و با هماهنگی قضایی دستگیر کردند... تشویش اذهان عمومی در محیط مجازی بر اساس قانون حبس و جزای نقدی دارد» (ایرنا ۳ اردیبهشت).

روزنامه حکومتی شرق امروز نوشت: «دولت هم‌زمان دو راه را جلوی پای مردم گذاشته است؛ از سویی تلاش دارد مردم را در خانه نگه دارد تا از پخش‌شدن ویروس جلوگیری شود... وقتی دولت به هر دلیلی کسب‌وکارها را تعطیل می‌کند، باید خسارت‌های آنها را متقبل شود، اما دولت برای اینکه این خسارت را ندهد، فروشگاه‌ها و مغازه‌ها را بازگشایی کرده است تا کسی فردا مدعی دولت برای گرفتن خسارت نشود. متأسفانه راه‌اندازی کسب ‌وکارها باعث خواهد شد دوباره وارد پیک اپیدمی کرونا شویم و آنگاه دولت باید برای سلامت مردم میلیاردها دلار هزینه کند...حسن روحانی هم نمی‌تواند بین این دو، یکی را انتخاب کند. همین استاندارد دوگانه نیز باعث شده تا مردم مستأصل شوند».

در حالیکه فاشیسم دینی حاکم بر ایران مردم را برای تأمین قوت لایموت روانه قربانگاه کرونا میکند، امروز با جار و جنجال و هیاهوی بسیار خبر از پرتاب موشک نظامی به فضا میدهد که از جیب مردم ایران هزینه‌های بسیار داشته است. رژیم بیهوده تصور میکند با این قدرت‌نمایی و قانون شکنی بین‌المللی می‌تواند قیام بنیان‌کنی را که در کمین است پس براند و خنثی کند.

روزنامه جهان صنعت امروز با اشاره به «وضعیت نمایشی و تبلیغاتی مدیریت ابربحران کرونا در کشور و تصمیم‌های متناقض دولتی و ناکارآمدی اقدامات انجام شده» نوشت: «اکنون تبعات اقتصادی کرونا و در پس آن، تبعات اجتماعی بیماری در کشور نمایان شده و فروپاشی اقتصادی و سپس فروپاشی اجتماعی در آینده نزدیک غیرقابل اجتناب خواهد بود و بروز مجدد نارضایتی‌های اقتصادی و اجتماعی در پی خواهد داشت. البته این بار اعتراضات شدیدتر و همراه با خشونت خواهد بود و می‌توان از آن به عنوان یک ابرجنبش اعتراضی در کشور یاد کرد که بیشتر اقشار فرودست و متوسط جامعه در آن حضور خواهند داشت».

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ (۲۲ آوریل ۲۰۲۰)