رئیس ستاد کرونا تصریح کرد مراجعات چهارشنبه به بخشهای بهداشتی و درمانی درتهران ۶۳۹۰ نفر بوده است
سازمان مجاهدین خلق ایران بعد از ظهر امروز، پنجشنبه چهارم اردیبهشت ۱۳۹۹ اعلام کرد آمار جانگداز جانباختگان فاجعه کرونا در ۲۹۶ شهر ایران از ۳۴۲۰۰ نفر بیشتر شده است. شمار قربانیان در بوشهر به ۳۲۵ نفر، در تهران به ۵۸۱۵ نفر، در چهارمحال و بختیاری به ۲۸۹ نفر، در خوزستان به ۱۶۰۵ نفر، در سیستان و بلوچستان به ۵۳۵ نفر، در قزوین به ۴۳۵ نفر، در کردستان به ۵۳۰ نفر، در گلستان به ۱۱۰۵ نفر، در لرستان به ۷۷۰ نفر و در مازندران به ۲۲۲۰ نفر رسیده است. آمار سایر استانها به این ارقام افزوده میشود.
به گزارش کادرهای درمانی در رشت، به رؤسای بیمارستانهای شهر از ابتدای شیوع کرونا گفته بودند فقط بیماران بحرانی را بستری و بقیه را با دادن نسخه روانه خانههایشان کنند. از اینرو شمار زیادی از مردم در خانه ها فوت کردند و جایی ثبت نشده است. تنها در بیمارستان رازی روزانه حداقل ۶ نفر بر اثر کرونا جان می سپارند ولی علت مرگ را موضوعات دیگری اعلام می کنند.
در سیستان و بلوچستان نیز بسیاری مبتلایان در خانهها و روستاهایشان فوت کرده و دفن شدهاند. در این منطقه محروم اکثر مردم بویژه روستاییان و اتباع پاکستان و افغانستان به بیمارستان دسترسی ندارند.
از سوی دیگر کمتر از دوهفته بعد از اینکه خامنهای و روحانی مردم را به قتلگاه کرونا سوق دادند موج جدیدی از شیوع بیماری در تهران و استانهای دیگر شروع شده است. کارگزاران رژیم دجالانه در صددند این موج جدید را نتیجه سفرهای نوروزی و عدم رعایت ضوابط ازسوی مردم جلوه دهند.
غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان گفت: «روند روزانه بیماری در خوزستان، افزایشی است و نسبت به هفته گذشته سرعت ابتلا در اهواز زیاد شده است.... با توجه به جمعیت اهواز، این روند افزایشی میتواند تمام استان را زمینگیر کند که زنگ خطراست. شرق اهواز، غرب اهواز، خرمشهر، دزفول، رامشیر و آبادان به ترتیب بیشترین موارد ابتلا را به خود اختصاص دادهاند. موارد ابتلا در روستاها افزایش یافته است» (ایرنا ۴ اردیبهشت).
همزمان نماینده مجلس رژیم از دزفول گفت «خوزستان باتوجه به اینکه در ایام نوروز پذیرای مهمانان و مسافران هر چند به میزان کمتر بود، امروز وارد پیک شیوع کرونا شده و تعداد مبتلایان متأسفانه در خوزستان رو به افزایش است» (ایلنا ۴ اردیبهشت).
در تهران زالی رییس ستاد کرونا گفت: “ما هر روز با موج جدیدی از بازگشایی و حرکت به سمت شرایط عادی روبرو هستیم و این درحالی است که هنوز با یک میزان رشد صعودی از مراجعان بستری عادی و ویژه، و مرگ و میر در تهران روبرو هستیم. باید به این موضوع توجه داشته باشیم که تهران با سایر استانها متفاوت است و تصمیم گیری درمورد بازگشایی اصناف و سازمانها باید متفاوت باشد... در بازگشایی پلکانی اصناف و مشاغل نیز در تهران نباید شتابزدگی به خرج دهیم زیرا باعث بروز چالشها و مشکلات جدید خواهد شد» (ایرنا ۴ اردیبهشت).
زالی همچنین در تلویزیون رژیم تصریح کرد که در روز چهارشنبه ۳ اردیبهشت مجموع مراجعان شهروندان تهرانی به بخشهای بهداشتی و درمانی ۶۳۹۰ نفر بوده است و شماری از بیماران بدحال مستقیماً در بخشهای ویژه بستری شدند.
رئیس اورژانس تهران نیز گفت: «این روزها بیماران کرونایی که به بیمارستان منتقل میشوند بدحالتر بوده و به مراقبتهای ویژه نیاز دارند طوری که مجبوریم آنها را بلافاصله از اورژانس به تختهای آیسییو منتقل کنیم».
دکتر مردانی از کمیته مقابله با کرونا گفت: «در شهرهایی مثل شهرهای آذربایجان غربی، کهگیلویه و بویر احمد و ایلام که میزان مرگ و میر بر اثر کرونا به اندازه شهرهایی مثل تهران، گیلان و قم نبود، در حال حاضر موج دوم اپیدمی در حال اتفاق است و ما با موج جدیدی از مرگ و میر در این شهرها مواجه هستیم...اگر روند به همین شکل ادامه پیدا کند قطعا با موجهای بزرگ تری از این بیماری مواجه خواهیم بود». وی در مورد اینکه چرا شمار قربانیان در تهران بیشتر از شهرستانها است گفت: «در شهرستانها و روستاها افراد زیادی از ابتلای خودشان به کرونا خبر ندارند و وقتی فوت می کنند اسم آنها جزو قربانیان کرونا ثبت نمی شود... ما در بعضی از شهرها در پیک اول گیر کردهایم و در بعضی از شهرها نیز پیک را گذراندهایم، در بعضی دیگر هم در حال شروع پیک دوم هستیم».
روزنامه حکومتی جهان صنعت روز گذشته خاطرنشان کرد: «مدیریت امنیتی و سیاسی بحران کرونا، وضع کشور را به جایی رسانده که از هفته دوم اردیبهشتماه موج بیماری در کشور دوباره آغاز میشود و تا پایان خرداد ماه همچنان تداوم داشته و تعداد مبتلایان و مرگ و میرها افزایش خواهد یافت... انتشار بیماری به حدی شدید و غیرمنتظره اتفاق میافتد که تنها پیامد آن میتواند ایجاد شرایط جنگی همراه با قشونکشی نظامی-امنیتی در کشور به منظور کنترل بیماری و همچنین کنترل عوارض اقتصادی و اجتماعی کرونا در جامعه باشد».
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ (۲۳ آوریل ۲۰۲۰)