خامنه ای در وحشت از قیام با سلاخی کاندیداهای باندهای رقیب برای چنین مجلس و دولتی برنامه ریزی کرده بود، اما این یک گام جدی در راستای سازمان دادن پایان رژیم است
خانم مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران پاسدار قالیباف قاتل مجاهدین، رئیس جدید مجلس ارتجاع را همزاد آخوند رئیسی (سر جلاد قضاییه رژیم) در قوه مقننه آخوندها توصیف کرد . قالیباف از مهره های اصلی سرکوب و جنگ افروزی و از سردمداران دزدی و چپاول در رژیم آخوندی است و گماشتن او به ریاست مجلس ارتجاع از سوی خامنه ای گام جدیدی در انقباض در دوران پایانی این رژیم آخوندی است.
خانم رجوی افزود مجلس پاسداران، آن روی سکه و لازمه دولت حزب اللهی است که خامنه ای آخرین بار روز ۲۸ اردیبهشت به آن فراخوان داد. خامنه ای در وحشت از قیام از مدتها پیش با سلاخی کاندیداهای باندهای رقیب و برگزاری یک نمایش انتخاباتی مهندسی شده برای چنین مجلس و دولتی برنامه ریزی کرده بود. اما بدون شک نصب قالیباف در راس مجلس ارتجاع، یک گام جدی در راستای سازمان دادن پایان رژیم است.
قالیباف که یکی از افتخاراتش کشتار مجاهدین در عملیات فروغ جاویدان است، سه سال پیش اذعان کرد که «تنها ۴ درصد جامعه از وضع موجود راضی هستند» (خبرگزاری تسنیم ۲۶ فروردین ۱۳۹۶). او از ابتدای حاکمیت آخوندها در سرکوب مجاهدین و اعتراضات اجتماعی در تهران، سرکوب مردم کردستان، جنگ ضد میهنی نقش فعالی ایفا کرده است. بنا به رسانه ها و ارگانهای رژیم او به مدت ۱۲ سال در پست شهردار تهران میلیاردها دلار دزدی و اختلاس کرده است
در سال ۱۳۶۲ در جریان جنگ ضد میهنی به فرماندهی لشگر ۵ نصر منصوب شد و هزاران کودک و دانش آموز را به میدانهای مین فرستاد. در سال ۱۳۶۶ به فرماندهی قرارگاه نجف کرمانشاه و در سال ۱۳۶۷ به فرماندهی منطقه ۳ کشوری سپاه و در سال ۱۳۶۸ به فرماندهی لشکر ۶۸ ضد کربلا و به فاصله کوتاهی به ریاست ستاد نیروی زمینی سپاه منصوب شد. وی در سال ۱۳۷۳ جانشین فرماندهی بسیج سپاه شد و در این سمت سرویس اطلاعات بسیج را برای دستگیری و سرکوب مخالفان راه اندازی کرد.
وی متعاقبا به فرماندهی قرارگاه ضد خاتم الانیبا، سپاه یکی از بزرگترین مجمتعهای اقتصادی رژیم آخوندی منصوب شد. در سال ۱۳۷۶ خامنه ای او را به فرماندهی نیروی هوایی نصب کرد. وی یگانهای موشکی سپاه را از ۳ تیپ به ۵ تیپ افزایش داد.
قالیباف در تیر ۱۳۷۸، با اینکه فرمانده نیروی هوایی سپاه بود به سرکوب قیام دانشجویان پرداخت. او درسال ۱۳۹۲، وقتی کاندیدای ریاست جمهوری شده بود در این باره گفت: ”حادثه سال ۷۸ که در کوی دانشگاه اتفاق افتاد، آن نامهای را که (به رییس جمهور رژیم) نوشته شد بنده با آقای سلیمانی (پاسدار قاسم سلیمانی) بودیم. وقتی (دانشجویان) به سمت بیت رهبری راه افتادند، بنده فرمانده نیروی هوایی سپاه بودم. عکس من روی موتور ۱۰۰۰ با چوب هست. با حسین خالقی. ایستادم کف خیابان که کف خیابان را جمع کنم. آن جایی که لازم باشد بیاییم کف خیابان و چوب بزنیم، جزو چوب زنها هستیم. افتخار هم هست از سال ۵۸ هم علیه مسعود رجوی چوب میزدیم. تو خیابان، دانشگاه و دانشکده. جلوشان را میگرفتیم خوب ما جزو دار و دسته بچه های شهید بهشتی بودیم. از آن روز ما اونجوری که لازم بوده چوب بزنیم کف خیابان چوب میزدیم. نگفتم من سردار فرمانده نیروی هوایی هستم، ترا چه به کف خیابان فرماندهی اینجا کف خیابانه”.
قالیباف در ۱۳۷۹، به فرماندهی نیروی انتظامی منصوب و پلیس سرکوبگر ۱۱۰ را ایجاد نمود. در مهر ۱۳۸۱ طرح امنیت اخلاقی را سازمان داد و در جریان اعتراضات دانشجویی در ۱۳۸۲ در شورای امنیت رژیم گفت: «به عنوان فرمانده ناجا شخصاً له و جمعشان می کنم».
قالیباف از ۱۳۸۴ به مدت ۱۲ سال در پست شهردار تهران به دزدی، غارت و چپاول و واگذارکردن اموال شهرداری با تخفیف های بالا به ایادی رژیم مشغول بود و در همین دوران طرح سرکوبگرانه جداسازی جنسیتی رژیم آخوندی در شهرداریها به اجرا درآمد.
روزنامه حکومتی ایران در ۲۱ تیر ۱۳۶۹ با استناد به «نامه سازمان بازرسی کل کشور» نوشت «شهرداری تهران به ”ارتشا، اختلاس و کلاهبرداری” و ”تضییع اموال عمومی” به مبلغ ۲۲ هزار میلیارد تومان متهم شده است... به استناد این نامه، شهرداری تهران به برخی از مدیران خود، اعضای شورای شهر، یک نماینده مجلس، یک مقام نیروی انتظامی و چند مقام و مامور حراست، زمین هایی را در مناطق شمالی تهران با ۵۰ درصد تخفیف واگذار کرده بود. در نامه سازمان بازرسی کل کشور آمده بود که این زمین ها با قیمت های «بسیار نازل (غیر واقعی)» و «با اعمال تخفیف قابل توجه حداقل از ۱۰۰ میلیون تا بیش از یک میلیارد تومان» و همچنین به صورت «قسط های ۶۰۰ ماهه» به افراد واگذار شده است و همچنین اعلام شده بود که این ۲۰۰ آپارتمان، خانه ویلایی و زمین شهرداری تهران، در مجموع دو هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان کمتر از قیمت اصلی فروخته شده است».
سال گذشته نیز رسانه های حکومتی بخش دیگری از موارد دزدی و اختلاس قالیباف را فاش کردند شامل «۴۷ فقره حساب بانکی مخفی»، «بدهکاری ۲۲۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومانی قوه قضائیه به شهرداری و عدم پرداخت آن»، «طلب ۴۹۷ میلیارد تومانی شهرداری از بنیاد تعاون سپاه»، «پرداخت ۶۰ میلیارد تومان کمک و همچنین اعطای زمین هایی به مساحت هفتادهزار متر، هفت هزار متر و سه هزار متر به خیریه امام رضا متعلق به همسر قالیباف» و «خرید و فروش ایستگاه مترو» می شود (سایت تابناک ۲۹ مرداد ۱۳۹۸)
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۸ خرداد ۱۳۹۹ (۲۸ می ۲۰۲۰)