سازمان مجاهدین خلق ایران بعد از ظهر امروز سه شنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ اعلام کرد، آمار جانگداز جانباختگان کرونا در ۳۲۴ شهر ایران بیش از ۴۸ هزار و ۸۰۰ نفر است.
شمار قربانیان در خراسان رضوی به ۳۱۱۰ نفر، در خراستان شمالی به ۵۴۸ نفر، در خوزستان به ۳۷۴۵ نفر، در سیستان و بلوچستان به ۱۵۴۵ نفر، در فارس به ۱۰۷۱ نفر، در قم ۳۵۵۵ نفر، در کردستان به ۹۳۵ نفر، در کرمان به ۵۸۰ نفر، در لرستان به ۱۵۳۲ نفر و در هرمزگان به ۲۴۵ نفر رسیده است.
سخنگوی وزارت بهداشت آخوندها امروز اعلام کرد شمار مبتلایان در ۲۴ ساعت گذشته به ۳۱۱۷ نفر رسیده است که نسبت به یک ماه پیش، ۴ برابر افزایش یافته و تقریباً معادل بالاترین آمار روزهای شیوع کرونا در کل کشور در سه ماه و نیم گذشته است. طبق اعلام وزارت بهداشت رژیم بالاترین رقم مبتلایان طی ۲۴ ساعت در روز ۱۱ فروردین ۳۱۸۶ نفر بوده است.
وزارت بهداشت رژیم امروز اعلام کرد: «استانهای هرمزگان، آذربایجان غربی، اصفهان، کردستان، کرمانشاه و بوشهر در وضعیت هشدار قرار دارند» (ایرنا ۱۳ خرداد).
در خوزستان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز «از شناسایی ۶۸۳ مورد ابتلای جدید و درگذشت ۱۴ تن از مبتلایان در ۲۴ ساعت گذشته» خبر داد (آفتاب نیوز ۱۲ خرداد). رئیس بیمارستان رازی اهواز گفت: «علاوه بر بیمارستان رازی، در اهواز بیمارستان فاطمه زهرا، بیمارستان منفرد نیاکی، بیمارستان امیرالمومنین و بیمارستان قدیم آیتالله طالقانی نیز بیماران مبتلا به کرونا را پذیرش میکنند» (خبرگزاری صدا و سیمای رژیم ۱۳ خرداد).
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان با تأکید بر اینکه «بار مراجعه به اورژانس بیمارستانها در همه شهرستانهای جنوب غرب خوزستان افزایش پیدا کرده» گفت: «ممکن است تصمیماتی برای قرنطینه اجباری در منازل اتخاذ شود» (ایسنا ۱۲ خرداد). فرماندار آبادان اعلام کرد: «روزهای متمادی هیچ موردی از ابتلا به کرونا نداشتیم. ولی اکنون این اعداد دو رقمی و حتی سه رقمی میشود» (جوان ارگان سپاه پاسداران ۱۲ خرداد).
در همین حال معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: «در حال حاضر استان خوزستان با کمبود شدید پرستار تخصصی مواجه است. در حوزه فعالیت دانشگاههای علوم پزشکی اهواز، آبادان و دزفول مشکلات بسیار زیادی...وجود دارد که کمبود نیرو به ویژه نیروی پرستاری تخصصی مهمترین آنهاست که این کمبود به شدت احساس می شود» (خبرگزاری آریا ۱۲ خرداد).
در کردستان معاون استاندار اعلام کرد: «وضعیت استان کردستان به ویژه شهر سنندج در زمینه شیوع کرونا در حالت هشدار و قرمز قرار دارد» (فارس ۱۲ خرداد) و یک عضو هیأتعلمی دانشگاه پزشکی کردستان گفت: «افزایش آمار مبتلایان کرونا در کردستان رشد قابلتوجهی دارد» (همشهری ۱۲ خرداد).
در هرمزگان رئیس دانشگاه آزاد هرمزگان گفت: «با افزایش ۱۰ تا ۱۵ برابری افراد مبتلابه کرونا در سطح استان هرمزگان نسبت بهروزهای ابتدایی شیوع کرونا مواجه هستیم (ایسنا ۱۳ خرداد). رئیس مرکز بهداشت بندرعباس «شرایط بیماری کرونا در استان هرمزگان و بندرعباس را در مرحله هشدار» توصیف کرد (همشهری ۱۲ خرداد). رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان «با ابراز تأسف از شیب سریع ابتلاء به کرونا در استان» گفت: «آمار ابتلای قطعی به کرونا در هرمزگان به ۴۰۱۷ نفر رسید» (مهر ۱۲ خرداد). فرماندار میناب گفت: «متأسفانه وضعیت شهرستان میناب از هشدار به یک زنگ خطر جدی و وضعیت قرمز رسیده است» (مهر ۱۳ خرداد).
در کرمانشاه دانشگاه علوم پزشکی از «۱۵۹ مورد ابتلای جدید» و «فوت چهار نفر از مردم استان کرمانشاه بر اثر ابتلا به ویروس کرونا» خبرداد و اینکه در حال حاضر ۲۴۱ نفر در بیمارستان بستری هستند (خبرگزاری صدا و سیمای رژیم ۱۲ خرداد). رئیس بیمارستان گلستان کرمانشاه گفت: «احساس خطر فراوانی از طغیان بیماری در استان بهخصوص شهر کرمانشاه میشود» (فارس ۱۳ خرداد).
در آذربایجان غربی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت: «یک ماه گذشته آمار بیمارن کرونایی در مهاباد با شیب صعودی و نگران کنندهای در حال افزایش است» (جوان ارگان سپاه پاسداران ۱۳ خرداد). وی افزود: «آمار مبتلایان به کرونا در استان در روز یازدهم خرداد با ثبت ۲۲۹ مورد بالاترین میزان روزانه از ابتدای شیوع این بیماری بود» (خبرآنلاین ۱۳ خرداد). معاون این دانشگاه گفت: «در روزهای گذشته افراد مراجعه کننده به بیمارستان طالقانی ارومیه بدحالتر بوده و تعداد بیماران بدحال رو به افزایش بوده است. در روز گذشته از ۶۴ بیمار بستری در استان ۱۲ نفر به طور مستقیم در بخش آیسییو بستری شدهاند که این موضوع هشداری برای وضعیت بد پیشرفت بیماری است» (فارس ۱۳ خرداد).
فرماندار نیشابور گفت: «آمارها نشان میدهد، متوفیان کرونا در این شهرستان طی ١٠ روز اول خرداد ماه نسبت به مدت مشابه اردیبهشت ماه ۵۰ درصد افزایش داشته است» (ایلنا ۱۲ خرداد).
در زنجان فرماندار اعلام کرد «شهر زنجان در حال حاضر در وضعیت قرمزی نسبت به ویروس کرونا قرار دارد» (همشهری ۱۳ خرداد).
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۱۳ خرداد ۱۳۹۹ (۲ ژوئن ۲۰۲۰)