قربانیان کرونا در ۳۴۲ شهر کشور بیش از ۶۴ هزار و ۸۰۰ نفر است


    معاون استاندارآذربایجان غربی: تا اواسط خرداد ماه آمار فوتی زیر شش نفر در روز بود ولی روز گذشته آمار فوتی استان به ۱۹ نفر رسید. خطر جدی در کمین همه هست

     معاون وزیر بهداشت رژیم: شرایط پایدار اپیدمی در هیچ استانی وجود ندارد...قطعاً در فصول سرد با بحران های جدی‌تر مواجه خواهیم شد
    بیمارستان لقمان تهران: با طغیان مجدد بیماری مواجه هستیم. تمام تلاشمان را می‌کنیم. اما اثربخشی چندان زیاد نیست و شاهد مرگ و میر افراد هستیم
    خانم مریم رجوی با درود به پرستاران معترض که با باتون و شوکر در مشهد مورد حمله قرار گرفتند و با درود به عموم پزشکان و پرستاران و کادر درمانی که با مایه گذاشتن از جان خود برای نجات بیماران تلاش می کنند گفت: رژیم آخوندی با چپاول و هدر دادن سرمایه های مردم در پروژه های اتمی و موشکی و تروریسم و جنگ افروزی، تمامی زیر ساخت های کشور را نابود کرده و برغم وجود حاذق ترین و فداکارترین پزشکان و پرستاران، مردم ما را در مقابل بیماری بی دفاع گذاشته است. تنها راه پایان دادن به این وضعیت سرنگونی رژیم آخوندی و استقرار دمکراسی و حاکمیت مردم است

سازمان مجاهدین خلق ایران بعد از ظهر امروز جمعه۱۳ تیر ۱۳۹۹ اعلام کرد، آمار جانگداز جانباختگان کرونا در ۳۴۲ شهر ایران بیش از ۶۴ هزار و ۸۰۰ نفر است. شمار قربانیان در آذربایجان غربی به ۱۷۹۵ نفر، در البرز به ۲۰۳۰ نفر، در خراسان جنوبی به ۱۹۰ نفر، در خراسان رضوی به ۴۱۷۰ نفر، در خراسان شمالی به ۸۱۰ نفر، در خوزستان به ۴۹۵۰ نفر، در زنجان به ۵۸۰ نفر، در سیستان و بلوچستان به ۲۰۸۰ نفر، در فارس به ۱۳۸۰ نفر، در کردستان به ۱۳۲۰ نفر، در کرمانشاه به ۱۶۵۵ نفر، در گیلان به ۳۲۰۵ نفر، در لرستان به ۲۳۸۵ نفر، در مرکزی به ۶۶۰ نفر، در یزد به ۸۲۰ نفر رسیده است.

سخنگوی وزارت بهداشت رژیم شمار قربانیان در ۲۴ ساعت گذشته را ۱۵۴ نفر و شمار مبتلایان را ۲۵۶۶ نفر اعلام کرد که ۱۴۸۳نفر یعنی ۵۸ در صد آنان بستری شدند که نسبت بسیار بالایی است. وی همچنین گفت ۳۱۲۳ نفر در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند که بالاترین رقم درماههای اخیر است. سخنگوی وزارت بهداشت خوزستان، خراسان رضوی، کردستان، کرمانشاه، هرمزگان، بوشهر و ایلام را در وضعیت قرمز و تهران، فارس، همدان، زنجان، سیستان و بلوچستان و البرزرا در وضعیت هشدار اعلام کرد(شبکه خبر۱۳تیر).

معاون وزیر بهداشت رژیم گفت:«شرایط پایدار اپیدمی در هیچ استانی از کشور وجود ندارد... اگر در این بازه زمانی نتوانیم ویروس را کنترل کنیم قطعاً در فصول سرد سال با بحران های جدی تر مواجه خواهیم شد»(خبرگزاری نیروی قدس۱۲ تیر).

در تهران، محرز عضو ستاد کرونا گفت:«مجددا بیمارستان‌ها شلوغ شده و بخش‌ها و تخت‌های مربوط به بیماران کرونایی پر شده است...کادر درمانی طی چند ماه اخیر واقعا خسته شده‌اند و حالا دوباره بیماری اوج گرفته و دچار خستگی مفرط شده‌اند. به راحتی هم نمی‌توان نیروهای درمانی با تجربه و تحصیل‌کرده را جایگزین کرد»(ایسنا۱۳تیر).

دکتر علوی فوق متخصص بیماریهای عفونی بیمارستان لقمان تهران گفت:«با طغیان مجدد بیماری و روند افزایشی در مبتلایان مواجه هستیم...بیماران همچنان نیاز به آی‌سی‌یو دارند تا جایی که هر روز تقریباً یک بخش جدید به آی‌سی‌یو اضافه می‌کنیم...تمام تلاشمان را برای مریض‌هایی که تحت مراقبت ویژه هستند می‌کنیم ... اما اثربخشی اقدامات درمانی در این افراد چندان زیاد نیست و متأسفانه شاهد مرگ و میر افراد هستیم»(ایسنا۱۳تیر).

در بوشهر، دبیر ستاد مقابله با کرونا گفت:«با توجه به شیوع ویروس کرونا با کمبود و خستگی پرستار مواجه هستیم و برخی از پزشکان ما که به این بیماری مبتلا شده‌اند در حال حاضر در قرنطینه به سر می‌برند...در حال حاضر ورودی به بیمارستان‌های استان بیشتر از خروجی آن‌ها است اگر این روند چند روز ادامه پیدا کند مطمئناً ظرفیت بیمارستان‌ها پر خواهد شد»(ایسنا۱۲تیر).

در کرمان، «تقریبا تمام گستره پهناورترین استان کشور در معرض هشدار جدی قرار گرفته است.»رئیس دانشکده علوم پزشکی سیرجان گفت: «افزایش کار و خستگی همکاران اعم از پرستاران و پزشکان به دلیل افزایش بار بیماری، منجر به کم شدن دقت همکاران برای مراقبت از خودشان شده که این باعث مریضی پرسنل و کاهش کارایی مجموعه می‌شود»(همشهری۱۲تیر).

در فارس، معاون دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت:«گنجایش هر ۴ بیمارستان‌ اختصاص‌یافته به مقابله با کروناویروس در حال تکمیل است و با ادامه روند کنونی این بیمارستان‌ها نیز دیگر گنجایش پذیرش بیماران مبتلا به کووید ۱۹ را نخواهند داشت...به همین خاطر شاید ناچار شویم در روزهای آینده از ظرفیت بیمارستان بهشتی و بیمارستان‌های خصوصی برای بیماران کرونا استفاده کنیم»(ایلنا۱۳تیر).

در آذربایجان غربی، معاون استاندار گفت: «آذربایجان غربی از نظر کرونایی در وضعیت قرمز و حادی قرار دارد...تا اواسط خرداد ماه آمار فوتی زیر شش نفر در روز بود ولی این آمار ...روز به روز بیشتر شد به طوری که روز گذشته آمار فوتی استان به ۱۹ نفر رسیده است... خطر، جدی و در کمین همه هست»(خبرگزاری حکومتی مهر ۱۳ تیر).

در هرمزگان، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گفت: «۱۰ فوتی جدید کرونا در روز پنجشنبه ۱۲ تیرماه بر شمار فوتی‌های کرونا افزوده شد...اکنون ۵۳۱ بیمار کرونایی در استان بستری هستند، ۸۱ نفر در آی‌سی‌یو هستند که حال ۳۱ نفرشان حاد است»(خبرگزاری سپاه پاسداران ۱۲ تیر).

خراسان رضوی، فرماندار کاشمر گفت:«نسبت به دو هفته قبل تعداد بستری‌ها در بیمارستان مدرس ۱۴ برابر افزایش داشته است»(ایسنا ۱۳تیر)

در شرایطی که پزشکان، پرستاران، پرسنل اورژانس و رانندگان آمبولانسها از یکسو در خطر مبتلا شدن به کرونا قرار دارند و بسیاری از آنها جان باخته اند و از سوی دیگر با فشار کار طاقت فرسا مواجهند، رژیم آخوندی کمترین هزینه ای برای بهبود وضعیت آنها نمیکندو علاوه بر این در پرداخت اضافه کار و حقوق معمول آنها هم تعلل میکند. هم اکنون شمار زیادی پرستار آماده به استخدام وجود دارد که بهترین کمک به سیستم درمانی خسته و فرسوده هستند، اما رژیم از استخدام آنها خودداری میکند و به مثابه کارگران روزمرد، قرارداد ۸۹ روزه با آنها می‌بندد تا مشمول بیمه و حق بیکاری نشوند. پرستاران مشهد این هفته دست به تجمع زدند و نسبت به فشارهای طاقت فرسا و وضعیت بد معیشتی و عدم پرداخت حقوقشان اعتراض کردند. اما نیروی سرکوبگر انتظامی با باتون و شوکر به پرستاران حمله کرد و شماری از آنان را دستگیر نمود.

خانم مریم رجوی با درود به پرستاران معترض که با باتون و شوکر در مشهد مورد حمله قرار گرفتند و با درود به عموم پزشکان و پرستاران و کادر درمانی که با مایه گذاشتن از جان خود و خانواده شان برای نجات بیماران تلاش می کنند گفت: رژیم آخوندی در اثر چهار دهه غارت و چپاول و هدر دادن سرمایه های مردم در پروژه های ضد میهنی اتمی و موشکی و تروریسم و جنگ افروزی، تمامی زیر ساخت های کشور را نابود کرده و برغم وجود حاذق ترین و فداکارترین پزشکان و پرستاران، مردم ما را در مقابل بیماری بی دفاع گذاشته است. تنها راه پایان دادن به فقر و فساد و بیکاری و بیماری سرنگونی رژیم آخوندی و استقرار دمکراسی و حاکمیت مردم در ایران است.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۱۳ تیر ۱۳۹۹ ( ۳ ژوئیه ۲۰۲۰)