آمار قربانیان کرونا در ۳۴۲ شهر کشور بیش از ۶۷ هزار و ۶۰۰ نفر است



    حریرچی معاون وزیر بهداشت رژیم: مطمئناً شرایط از این بدتر خواهد شد. واکسن کرونا کمتر از ۱۲ ماه آینده در دسترس نیست

محسنی‌ عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس رژیم: ما در برخی از روز‌ها ۳۰۰ کشته از کرونا داشتیم. آمار وزارت بهداشت شامل کسانی که در منزل و یا در مسیر انتقال به بیمارستان فوت میکنند، نیست
    زالی: در تهران وضعیت بسیار شکننده است، آمار مبتلایان و فوتی‌ها طی ۱۰ روز گذشته به صورت صعودی رو به افزایش بوده است
    دکترسوری استاد اپیدمیولوژی: میانگین تعداد مرگ در ایران دو برابر میانگین جهانی است. ما از لحاظ مرگ و میر رتبه دوم دنیا هستیم
    یک کادر درمانی بیمارستان خرم‌آباد در تلویزیون رژیم: ۲۰۰-۳۰۰ کرونایی بردم غسالخانه، جوان تا پیر همه مردند. تخت‌ها یکساعت هم خالی نمی‌مانند
    میانگین موارد فوت در کرمانشاه در تیرماه ۱۲ برابر اسفند است

سازمان مجاهدین خلق ایران بعد از ظهر امروز چهارشنبه ۱۸تیر ۱۳۹۹ اعلام کرد، آمار جانگداز جانباختگان کرونا در ۳۴۲ شهر ایران بیش از ۶۷ هزار و ۶۰۰ نفر است. شمار قربانیان در آذربایجان شرقی به ۱۹۷۰ نفر، در تهران به ۱۷۰۵۰ نفر، در خراسان رضوی به ۴۸۹۰ نفر، در زنجان به ۶۵۰ نفر، در قم به ۴۰۵۰ نفر، در کرمانشاه به ۱۷۳۵ نفر، در لرستان به ۲۴۷۰ نفر و در همدان به ۱۵۷۵ نفر رسیده است.

در حالیکه قربانیان کرونا هر لحظه بیشتر میشود و رژیم هیچ کمکی به مردم برای مقابله با کرونا نمیکند، روحانی در سخنرانی امروز در هیأت دولت به کلی‌گویی و خط و نشان کشیدن برای مردم درصورت عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی و دادن اختیارات به مقامات محلی برای اعمال محدودیتها بسنده کرد و ابراز امیدواری نمود که در ماههای مرداد و شهریور وضعیت آرامتر شود.
حریرچی معاون کل وزیر بهداشت رژیم گفت:«امروز با رقم غیرقابل قبول و بی سابقه فوت روبرو شدیم، این در حالی است که ما در دقیقه ۳۰ و ۴۰ بازی هستیم... پایان یافتن محدودیت‌ها... باعث شدکه به فوت ۲۰۰ نفر از بیماران در ۲۴ ساعت گذشته برسیم. در صورتی که اقدامات همه جانبه ... انجام نشود مطمئناً شرایط از این بدتر خواهد شد... به هیچ وجه واکسن کرونا کمتر از ۱۲ ماه آینده در دسترس نیست» (ایلنا ۱۷ تیر).

محسنی‌ عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس رژیم گفت:«ما در برخی از روز‌ها ۳۰۰ کشته نیز از کرونا داشتیم و اگر می‌بینید آمار‌های اعلام شده از سوی وزارت بهداشت پایین‌تر است به‌خاطر این است که آمار‌ها از افرادی است که در بیمارستان‌ جان خود را از دست دادند، اما کسانی که در منزل و یا در مسیر انتقال به بیمارستان فوت شدند در این آمار‌ها دیده نشدند». وی اعتراف کرد «ترس مردم ازخالی ماندن سفره ها به واسطه تعطیلی کسب و کارها مردم را به کف جامعه کشاند، بحث نترسیدن مردم نبود، بلکه ترس از آینده ای که سرپرست خانواده نمی‌توانست معیشت اعضای خانواده خودش را تأمین کند» (رویداد ۲۴- ۱۵ تیر).

در تهران، جلسه اضطراری ستاد کرونا تشکیل شد. زالی رئیس این ستاد گفت: «در روزهای اخیر در تهران وضعیت بسیار شکننده ای حاکم است، آمار مبتلایان، فوتی‌ها و افراد نیازمند بستری طی ۱۰ روز گذشته به صورت صعودی رو به افزایش بوده است. همه اعضایی که در جلسه امروز حضور داشتد نگرانی خود را ابراز کردند...مراجعه به مراکز درمانی افزایش یافته است بنابراین نیازمند مداخلات جدی‌تری هستیم» (ایسنا ۱۸ تیر).

متخصص بیماری‌های عفونی بیمارستان طالقانی گفت:«بیمارستان‌ها با محدودیت تخت و ازدیاد مراجعه روبرو هستند و ادامه این روند نظام درمانی کشور را دچار چالش می‌کند...اگر افزایش تصاعدی ابتلا کنترل نشود، پذیرش بیماران جدید و رسیدگی به بیماران بدحال امکان‌پذیر نخواهد بود و به افزایش آمار مرگ و میر منجر می‌شود... و با وجود خستگی کادر درمان نظام سلامت توان احیای خود از نظر تجهیزاتی و نیروی انسانی را از دست می‌دهد... زمانی که ویروس در فصل گرما با این شدت در حال انتشار است، قطعاً در فصل سرما میزان ابتلا بالاتر می‌رود» (ایسنا ۱۸ تیر).

دکتر سوری، استاد اپیدمیولوژی گفت:«نمی‌توان انتظار داشت که فقط با توصیه و اطلاع‌رسانی به مردم مانع شیوع بیماری شد و همة بار مسئولیت شعله ور شدن اپیدمی را متوجه مردم کنیم. این منصفانه نیست، وظیفه دولت‌ها و سازمان‌های ذیربط این است که برای پیشگیری از شیوع بیماری برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری مناسب داشته باشند و با ابزارهایی که در اختیار دارند کرونا را کنترل و در اختیار خود قرار دهند... میانگین تعداد مرگ در کشور ما حدود دو برابر میانگین جهانی است در جهان به ازای هر یک میلیون ۶۵ مورد مرگ داریم و در کشور ما این عدد به ۱۳۵می‌رسد... امروز کشور ما از لحاظ مرگ و میر به رتبه دوم دنیا رسیده است»(خبرگزاری سپاه پاسداران ۱۸ تیر).

معاون دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت:«در حال بازگشت به روزهای بحرانی اسفند ۹۸ هستیم.... ۴۸۵ نفر بیمار کرونایی در بیمارستان‌های تابعه علوم پزشکی تهران بستری هستند که ۱۷۷ نفر آنها در بخش‌های مراقبت‌های ویژه قرار دارند... برخی از بیماران کرونایی نیازمند مراقبت‌های ویژه هستند که منتظر خالی شدن تخت‌های آی سی یو هستیم» (خبرگزاری حکومتی مهر ۱۷ تیر).

در لرستان، یک کادر درمانی بیمارستان خرم‌آباد گفت: «شاید ۳۰۰-۲۰۰ کرونایی بردم غسالخانه، جوان تا پیر همه مردند ...تخت‌ها یکساعت هم خالی نمی‌مانند به‌محض این‌که یک مریض مرخص می‌شود مریض دیگر تو اورژآنس ما باید پذیرش بدهیم» (تلویزیون شبکه افلاک۱۷ تیر).

در کرمانشاه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت:”میانگین موارد فوت در تیرماه امسال نسبت به اسفند سال گذشته ۱۲ برابر شده است. میانگین موارد بستری در تیر ماه‌ نسبت به اسفند ۳/۴ برابر شده است» (ایسنا ۱۷ تیر).

در البرز، معاون دانشگاه علوم پزشکی گفت: «از ۱۴ خرداد شاهد افزایش بیماری بوده ایم، شب‌های گذشته آمار مراجعین و بستری کنندگان بسیار افزایش پیدا کرده است و رکورد پیک قبلی کرونا در البرز شکسته شد» (خبرگزاری سپاه پاسداران ۱۸ تیر).

در اردبیل، معاون دانشگاه علوم پزشکی گفت: «ابتلای به کرونا در این استان با شتاب زیاد رو به افزایش است... در شبانه روز گذشته، مراکز درمانی استان بیشترین آمار بستری را در یک ماه اخیر داشته‌اند» (ایرنا ۱۸ تیر).


دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۱۸ تیر ۱۳۹۹ ( ۸ ژوئیه ۲۰۲۰)