آمار جانگداز قربانیان کرونا در ۳۹۲ شهر کشور از ۸۹ هزار و ۶۰۰ نفر بیشتر است


    مردانی: مرکز طبی کودکان، بیمارستان حضرت علی‌اصغر و بیمارستان مفید که سه تا مرکز بزرگ اطفال هستند بخشهای کرونایشان پْر پْر است. حتی آی. سی. یوهایشان هم پْر هست

استاندار تهران: هیچگاه تصور نمی‌کردم استان تهران این حجم از نارسایی‌ها و کمبودها را به ویژه در بخش بهداشت و درمان و همچنین در ابعاد مختلف توسعه داشته باشد در ابتدای شیوع کرونا بیمارستان‌های شهر و استان تهران فاقد دستگاه‌های اکسیژن‌ساز بودند.
    حریرچی: بعد از بازگشایی‌ها بیماری اوج پیدا کرد. بدلیل فشارهای اقتصادی دولت ناگزیر شد بازگشایی‌ها را انجام دهد. برای مازندران به شدت نگران هستیم، زیرا هم میزان ابتلا و هم میزان مرگ و میر در آن بالاست در باره تهران و خراسان رضوی و کرمان هم نگران هستیم.
    رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۱ نفر در این استان جان باخته و تعداد بیماران بد حال بستری شده به ۱۱۵ نفر رسیده است.

سازمان مجاهدین خلق ایران بعد از ظهر امروز یکشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۹اعلام کرد آمار جانگداز جانباختگان کرونا در ۳۹۲ شهر ایران متأسفانه از ۸۹ هزار نفر و ۶۰۰ نفر بیشتر است. شمار قربانیان در آذربایجان شرقی به ۲۵۶۶ نفر، در اردبیل به ۱۰۵۳ نفر، در تهران به ۲۱۹۸۵ نفر، در خراسان جنوبی به ۴۶۴ نفر، در خراسان رضوی به ۶۴۷۵ نفر، در خراسان شمالی به ۱۴۲۷ نفر، در خوزستان به ۶۱۹۰ نفر، در سمنان به ۱۱۲۲ نفر، در قزوین به ۷۵۱ نفر، در کرمانشاه به ۲۱۷۰ نفر، در گلستان به ۲۵۲۵ نفر، در لرستان به ۳۶۸۲ نفر، در مازندران به ۴۲۴۵ نفر، در مرکزی به ۱۱۰۱ نفر، در همدان به ۲۲۵۴ نفر و در یزد به ۱۰۴۰ نفر رسیده است.

کمیته اپیدمیولوژی کووید-۱۹ اعلام کرد: “هفته منتهی به ۲۴ مردادماه، همچنان موارد ابتلا و مرگ نسبتاً بالا است. روند صعودی یا شروع پیک در ۱۳ استان هرمزگان، بوشهر، آذربایجان شرقی، اصفهان، سمنان، یزد، کرمان، البرز، خراسان رضوی، چهارمحال و بختیاری، قزوین، گلستان و تهران دیده می‌شود. در ۱۱ استان سیستان و بلوچستان، زنجان، ایلام، لرستان، کرمانشاه، خراسان شمالی، کردستان، کهگیلویه و بویراحمد، مرکزی، قم و خراسان جنوبی ناسازگاری داده‌ها، اجازه تحلیل درستی از وضعیت اپیدمی را نمی‌دهد» (ایسنا ۲۶ مرداد).

حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت رژیم گفت: «بعد از بازگشایی‌ها دوباره بیماری اوج پیدا کرد. تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی باعث شد دولت ناگزیر شود بازگشایی‌ها را انجام دهد. تقریباً در تمام استان‌های کشور این ویروس چرخش خودش را داشته است. اکنون برای استان مازندران به شدت نگران هستیم، زیرا هم میزان ابتلا و هم میزان مرگ و میر در آن بالاست و درباره استان تهران هم نگران هستیم. همچنین نگران استان خراسان رضوی هم هستیم زیرا میزان ابتلا و مرگ و میر در آن قابل توجه است. البته وضع استان کرمان هم قرمز و اکنون میزان ابتلا در جنوب این استان قابل توجه است» (خبرگزاری مهر ۲۵ مرداد، سایت خبرفوری رژیم ۲۶ مرداد).

مردانی عضو ستاد علمی کرونا گفت: «قدرت انتقال ویروس از یک فرد به فرد دیگر بین ۳ تا ۹برابر افزایش پیدا کرد ... هر کسی بیماری حاد تب دار گرفت علت اولش کروناست تا خلافش ثابت بشود ... بیمارانی که دو سه هفته پیش از اهواز می‌آمدند حتی به‌علت درد شکم من بستری می‌کردم، بعد می‌دیدم کرونا از آب در می آمد. ما یک موقعی اصلاً فکر می‌کردیم این بیماری بچه‌ها را نمی‌گیرد الآن بروید مرکز طبی کودکان، بیمارستان حضرت علی اصغر بیمارستان مفید که سه تا مرکز بزرگ اطفال هستند؛ حداقل بگویم بخشهای کرونایشان پر پر است حتی آی. سی. یو هایشان هم پر هست» (شبکه خبر رژیم ۲۶ مرداد).

در تهران، محسنی استاندار تهران گفت: «سابقه چند دوره حضور در مجلس و کمیسیون بهداشت و درمان را دارم و هیچگاه تصور نمی‌کردم استان تهران این حجم از نارسایی‌ها و کمبودها را به ویژه در بخش بهداشت و درمان و همچنین در ابعاد مختلف توسعه داشته باشد. سالانه بین ۲۲۰ تا ۲۵۰ هزار نفر به جمعیت استان تهران افزوده می‌شود متناسب با این حجم از جمعیت در این استان زیرساخت ایجاد نمی‌شود. ۲۳ درصد از جمعیت حاشیه نشین ساکن در بافت‌های ناکارآمد شهری کشور در استان تهران سکونت دارند و حدود ۲۲ درصد از آسیب‌های اجتماعی در کشور در استان تهران است که سرریز آسیب‌های اجتماعی کشور است» (خبرگزاری حکومتی مهر ۲۵ مرداد).

در البرز، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: «۱۱ البرزی در ۲۴ ساعت گذشته بر اثر کرونا جان خود را از دست دادند و تعداد بیماران بستری شده بد حال در ۲۴ ساعته گذشته به ۱۱۵ نفر رسیده است» (ایلنا ۲۶ مرداد).

در یزد، سخنگوی وزارت بهداشت رژیم گفت: «از خرداد ماه نمودار بستری روزانه در این استان روند صعودی گرفت...وضعیت بیماری در اغلب شهرستان‌های استان یزد شکننده است» (ایرنا ۲۶ مرداد).

در مازندران، «طی ۴۰ روز گذشته شاهد اوج‌گیری و روند صعودی بیماران مبتلا و بستری روی تخت‌های بیمارستان بودیم که حتی وضعیت به حدی رسید که پای راه‌اندازی بیمارستان صحرایی نیز به میان آمد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: یک‌هزار و ۲۹۳ بیمار در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی سطح استان بستری هستند» (خبرگزاری سپاه پاسداران ۲۶ مرداد).

در هرمزگان، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گفت: «در ۲۴ساعت گذشته، ۸ بیمار کرونایی جان باختند و هم اکنون شمار ۵۶ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند و حال ۲۱ نفر از آن‌ها وخیم است» (ایسنا ۲۶ مرداد).


دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۲۶ مرداد ۱۳۹۹ (۱۶ اوت ۲۰۲۰)