آمار جانگداز قربانیان کرونا در ۴۰۳ شهر کشور از ۹۳ هزار و ۴۰۰ نفر بیشتر است

   رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران: همه ما از وضعیت شیوع اپیدمی کرونا در کشور و تهران باخبر هستیم، تا روز گذشته در طی شش ماه اخیر ۱۰ هزار و ۲۰۰ تهرانی به علت ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز: درکل کشور ۳۵۰۰ نفر زیر دستگاه ونتیلاتور هستند، ۱۰ درصد جمعیت آذربایجان‌شرقی به کرونا مبتلا شدند. ۸۰ نفر در زیر ونتیلاتور قرار دارند.
 زالی رئیس ستاد کرونا: ایران یکی از سه کشوری است که کادر درمانش بیشترین ابتلا را به ویروس کرونا دارد. مهم‌ترین دلیلش این است که فرایند خستگی مزمن تیم پزشکی که یک مسئله غیرقابل اجتناب است، موجب شده سطح دفاعی و ایمنی آنها کاهش پیدا کند.  آخوند روحانی رئیس جمهور رژیم: در دوران کرونا بیکاری در ایران ۱/۱ درصد کاهش یافته، تخت‌های بیمارستانی دو برابر شده، هزینه‌های درمان کاهش چشمگیر داشته و نرخ دسترسی مردم به پزشک و امکانات پزشکی بیشتر شده است!

سازمان مجاهدین خلق ایران بعد از ظهر امروز یکشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۹اعلام کرد آمار جانگداز جانباختگان کرونا در ۴۰۳ شهر ایران متأسفانه از ۹۳ هزار و ۴۰۰ نفر بیشتر است. شمار قربانیان در البرز به ۲۷۳۵ نفر، در اردبیل به ۱۰۹۷ نفر، در اصفهان به ۴۱۵۱ نفر، در تهران به ۲۲۷۲۵ نفر، در چهارمحال و بختیاری به ۶۲۲ نفر، در خراسان رضوی به ۶۶۶۶ نفر، در خوزستان به ۶۳۳۹ نفر، در فارس به ۲۶۲۸ نفر، در قم به ۴۴۹۵ نفر، در کرمانشاه به ۲۲۲۲ نفر، در کهکیلویه و بویراحمد به ۵۴۵ نفر، در لرستان به ۳۹۳۲ نفر، در مرکزی به ۱۱۸۱ نفر، در هرمزگان به ۱۲۵۴ نفر و در یزد به ۱۱۲۹ نفر رسیده است.

آخوند روحانی در دیدار آنلاین هیأت دولت با خامنه ای به تکرار دروغهای نجومی پرداخت و گفت: «در حالی که اقتصاد بسیاری از کشورهای بزرگ تا ۲۰ درصد کوچک شد اما اقتصاد ایران در اثر کرونا تنها ۳ درصد آسیب دید و در حالی که شیوع کرونا در همه کشورها باعث افزایش بیکاری شد، در ایران در دوران کرونا بیکاری در مجموع یک و یک دهم درصد کاهش هم یافته است». او همچنین از ۲ برابر شدن تخت‌های بیمارستانی، کاهش چشمگیر هزینه‌های درمان، افزایش قابل توجه تجهیزات پزشکی و نرخ دسترسی مردم به پزشک و امکانات پزشکی در دوران ریاست جمهوریش اشاره کرد و گفت اینها دلیل «پایین‌بودن تعداد جانباختگان ناشی از کرونا در کشورمان نسبت به بسیاری دیگر از کشورهای پیشرفته» میباشد!

این در حالیست که «مرکز پژوهش‌های مجلس با انتشار گزارشی در باره پیامدهای اقتصادی بحران کرونا از بیکاری بین ۸/۲ ‌میلیون تا ۴/۶ میلیون نفر از ”شاغلان فعلی“ به دلیل این بحران برای دوره‌ای خبر داد». همچنین براساس گزارش معاونت اقتصادی وزارت رفاه «کسب‌وکارهای آسیب‌دیده از بحران کرونا بالغ بر۸/۴ میلیون شغل که معادل ۳/۲۰ درصد از اشتغال کل است را به خود اختصاص داده‌اند»(روزنامه حکومتی شهروند ۲۷ مرداد).

در تهران، زالی رئیس ستاد کرونا در مورد ابتلای کادر درمان در ایران به کرونا گفت: «آمار تطبیقی نشان می دهد ایران، آمریکا و روسیه سه کشوری هستند که از نظر قدر مطلق ابتلای کادر درمان بالاتر است. مهم ترین دلیل این است که فرایند خستگی مزمن تیم پزشکی که یک مسئله غیرقابل اجتناب است، موجب شده سطح دفاعی و ایمنی افراد کاهش پیدا کند... در تهران نزدیک به ۲۵ تا ۳۰ درصد نیروهای شاغل مجموعه بیمارستان های ما کسانی هستند که بودجه دولتی برای آنها ترسیم نشده و بیمارستان‌ها برای رفع نیازهایشان مجبور شده اند از این نیروها استفاده کنند. این مسئله فشار مضاعفی را به اقتصاد ضعیف و شکننده بیمارستان ها در سال های اخیر وارد کرده است. متأسفانه هیچ وقت کسی این موضوع را بطور جدی مورد توجه قرار نداده است که یک بار و برای همیشه تمام نیروهای بهداشتی درمانی کشور مورد حمایت قرار بگیرند» (خبرگزاری حکومتی مهر ۲ شهریور).

خداکرمی رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران گفت: «تا روز گذشته ۱۰ هزار و ۲۰۰ تهرانی به علت ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند. روز جمعه یک کودک ۸ ساله که  پدر و مادرش پزشک بودند جان خود را از دست داد. این نشان می‌دهد که همه اقشار جامعه تحت تاثیر کرونا قرار دارند» (ایسنا ۲ شهریور).

در آذربایجان شرقی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: «در آذربایجان شرقی ۸۰ نفر در زیر دستگاه‌های ونتیلاتور قرار دارند. این تعداد در کل کشور ۳ هزار و ۵۰۰ نفر هستند ...۱۰ درصد جمعیت استان به کرونا مبتلا شده و یک‌هزار و ۲۵۰ نفر در استان بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند و ۲ هزار نفر از کادر بیمارستان به این ویروس مبتلا شده‌اند» (خبرگزاری های حکومتی ایلنا و مهر ۲ شهریور).
 
در کهکیلویه و بویراحمد، سخنگوی وزارت بهداشت رژیم اعلام کرد: «در نیمه دوم تیر ماه، موارد ابتلا و بستری در این استان به بیشترین میزان خود رسید. وضعیت بیماری همچنان در اغلب شهرستان‌های این استان حساس، شکننده و نگران کننده است و شهرستان‌های بویراحمد، چرام، کهگیلویه، گچساران و لنده در وضعیت قرمز قرار دارند» (ایرنا ۲۳ مرداد).


    دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران

         ۲ شهریور ۱۳۹۹