نیویورک‌پست: حکومت ایران حمله ۲۰۱۲ به کنسولگری آمریکا در بنغازی را تأمین مالی کرد

نیویورک پست:‌ حکومت ایران حمله به کنسولگری امریکا در بنغازی را در سال ۲۰۱۲ تامین مالی کرد

 

روز دوشنبه ۳ شهریور، نیویورک پست در مقاله‌ای به قلم کنت تیمرمن از دخالت و تأمین مالی حکومت ایران در حمله تروریستی به سفارت آمریکا در لیبی به سال۲۰۱۲ که منجر به مرگ جان کریستوفر استیونز سرکنسول این کشور در لیبی شد، خبر داد.

کنت تیمرمن؛ در مقاله خود از سازمان اطلاعات آمریکا خواست اسنادی که نقش مستقیم حکومت ایران در حملات سال۲۰۱۲ به کنسولگری آمریکا در بنغازی لیبی را فاش می‌کند، منتشر کند.

به گفته تیمرمن: « با آغاز تابستان ۲۰۱۲ افسر نهادهای اطلاعات و امنیت آمریکا در بنغازی و طرابلس به فرماندهان خود از جمله کریستوفر استیونز هشدار دادند که ایرانی‌ها در حال آماده‌سازی یک حمله تروریستی به ساختمان آمریکایی در بنغازی هستند.»
تیمرمن افزود: «در طول دولت اوباما مسئولانی – از جمله پیمانکاران امنیتی که ۱۳ساعت با نیروهای جهادی جنگیده و از بخش مربوط به سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا دفاع کردند - که از وجود نیروی قدس در بنغازی آگاه بودند، بارها تهدید شدند که اگر آنچه می‌دانند را فاش کنند، تحت پیگرد قضایی قرار خواهند گرفت. ژنرال مایکل فلین، رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا از جمله این افراد است.»

این نویسنده آمریکایی فاش کرد اسناد مالی وجود دارد که منبع آنها ایران است و از نقش مستقیم حکومت ایران در حملات بنغازی پرده برمی‌دارد. بر اساس این اسناد طی یک پروسه پولشویی نیروی قدس سپاه از مالزی مبلغ ۹.۱میلیون یورو برای انجام حمله به کنسولگری آمریکا، به بنغازی فرستاد.
تیمرمن گفت: «شخصی که ایرانی‌ها مسئولیت بسیج و آموزش شبه‌نظامیان جهادی أنصار الشریعه را به او سپردند، یک تبعه لبنان به نام «خلیل حرب» است. حرب یکی از چهره‌های سرشناس حزب‌الله لبنان و چهره‌ای شناخته شده نزد سازمانهای اطلاعاتی غربی است.
اندک زمانی پس از حملات بنغازی وزارت امور خارجه آمریکا جایزه‌ای ۵میلیون دلاری برای دریافت اطلاعات درباره او تعیین کرده و از این طریق او را دستگیر کرد، اما نه به ‌دلیل نقشش در حمله به کنسولگری این کشور، بلکه به ‌دلیل عملیات تروریستی بی‌اهمیتی در لبنان.

کنت تیمرمن از یک منبع خبری ایران نقل کرد یک واسطه به همراه ۸ تا ۱۰میلیون دلار در قالب اسکناس‌های ۵۰۰ یورویی سه هفته قبل از انجام عملیات به بنغازی آمد و این پول‌ها از حساب‌های نیروی قدس در بانک سرمایه‌گذاری اسلامی در مالزی آمده بود. این بانک پوششی برای عملیات مالی سپاه بود.
تیمرمن هم‌چنین توضیح داد که با سرعت گرفتن برنامه‌های عملیاتی برای حمله به کنسولگری آمریکا در بنغازی در تابستان ۲۰۱۲ ایران یک افسر عالیرتبه در سپاه پاسداران به نام «مهدی ربانی» را تحت پوشش گروه پزشکی هلال احمر به بنغازی فرستاد.

داده‌هایی که در اختیار آفریکوم، ستاد فرماندهی آفریقایی آمریکا قرار دارد نشان می‌دهد در تابستان ۲۰۱۲ تسلیحات از ایران به مصر و لیبی ارسال شد.
او تأکید کرد اطلاعات موجود نشان می‌دهد حملات بنغازی یک اقدام تروریستی ضدآمریکایی بود که با حمایت مقامات عالیرتبه ایران انجام شد و با پول حاصل از فروش نفت تأمین مالی شد و نهادهای دولتی متعددی به همراه بانکها و نهادهای تجاری در مالزی، فرانسه و لیبی در آن نقش داشتند.
کنت تیمرمن که تاکنون دو کتاب درباره حمله سپتامبر ۲۰۱۲ به کنسولگری آمریکا در بنغازی نوشته، از «جان راتکلیف» مدیر جدید سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا خواست به این «پنهان‌کاری سیاسی» پایان داده و دست داشتن رژیم ایران در این حملات را نزد افکار عمومی برملا کند.