روستای ابوالفضل(ابونخیلات) شهر اهواز بین شهرک زردشت و پایگاه پدافند هوائی در شمال غربی شهر اهواز قرار دارد. این روستا پیش از این زمین کشاورزی بوده و سپس توسط اهالی و با تغییر کاربری از کشاورزی به زمین شهری، اهالی در آن اقدام به ساخت و ساز کردند. تاکنون هیچ نهاد یا ارگان حکومتی مدعی این زمین ها نبوده و اعتراضی نکرده است.
روستای ابوالفضل هم اکنون جزء بخش۸ شهر اهواز است که از ۱۲ خیابان تشکیل شده و در هر خیابان بیش از ۴۰ خانه ساخته شده است. متراژ زمین های نزدیک جاده اصلی هر متری ۲ میلیون تومان معامله می شود.
با طرح توسعه کلان شهر اهواز در سال های اخیر این روستا و زمینهای حاشیه شهر اهواز مورد توجه و طمع خیلی از سازمانها و نهادها و افراد با نفوذ رژیم قرار گرفته است و چندین هکتار از زمین های مردم توسط نهادهای حکومتی از جمله بنیاد باصطلاح مستضعفان مورد تصرف قرار گرفتند.
اهالی روستای ابوالفضل در دو سال اخیر چند بار به تهران رفته و خواستار حل مشکل خود شدهاند. اهالی روستا می گویند:«ما سند مشاع و کشاورزی داریم و این زمین های آباء و اجدادی ماست، با مراجعه به تهران به ما قول مساعد و حل موضوع را دادند.»
شماری از ساکنین این روستا می گویند: «در اهواز به ما گفتند، مدارک و متراژ را بیاورید همراه با مشخصات املاک با( یو تی ام) و لیست کامل اهالی، این را صورت جلسه کردیم. بعد از مدتی، با گرفتن کارشناس ثبت اسناد و تهیه یو تی ام، آنچه که بنیاد اهواز خواست را تقدیم کردیم. متاسفانه بر خلاف قول و قرارهائی که داده شد و قرار بود مسئله حل و فصل شود کاملا قضیه بر عکس شد و آقایان موضوع تصرف را با جدیت بیشتری دنبال و زمانی نگذشت که برای بیش از ۱۳۰ نفر از اهالی روستا احضاریه دادگاه آمد. این افراد در بازداشت بودند و هم اکنون اکثر آنها با قرار وثیقه ۲ میلیارد ریالی برای هر کدام و بعضی با کارت کارمندی با فیش حقوقی با ضمانت آزاد شدند و پرونده آنها همچنان در دادگاه مفتوح است.»
مردم این منطقه می گویند: «شهرداری به همراه نیروی انتظامی هر چند روز یک بار به خانههای ما هجوم می آورند و تعدادی از منازل ما را تخریب می کنند، حتی شبانه نیز هجوم می کنند و باعث رعب و وحشت بین کودکان و زنان می شوند. به همین دلیل مردم مجبورند هر شب در روستا نگهبانی بدهند.»
مدتی پیش در مقابله با نیروی انتظامی و اجرائیات شهرداری، نیروهای امنیتی بیش از ۱۳۰ نفر از اهالی روستای ابوالفضل را بازداشت کردند، این افراد می گویند؛ در بازداشتگاه زیر فشار بودیم و از ما خواستند که تعهد بدهیم و موضوع انهدام و تخریب منازل را قبول کنیم اما اینکار را نکردیم.
اسامی شماری از ساکنان این منطقه که دستگیر شده و سپس با قرار وثیقه آزاد شدهاند به قرار زیر است:
١-جعفر لویمی(کعبی)،
٢-رحیم لویمی
٣-سعید لویمی،
٤-نادر لویمی(هنوز در بازداشت)
٥-یونس لویمی
٦-فاروق لویمی
٧-محمد لویمی
٨-عبدالامام لویمی،
٩-اسماعیل لویمی ،
١٠-حکیم لویمی ،
١١-حاج منصور لویمی،
١٢-شجاع لویمی فرزند سعید ،
١٣-محمد لویمی فرزند سعید،
١٤-احمد لویمی فرزند سعید،
١٥-جعفر لویمی،
١٦-هاشم لویمی،
١٧- مالک لویمی
١٨-سعید غزی
١٩-صباح حراجی،
٢٠-کریم حراجی،
٢١-خلف حراجی،
٢٢-عادل حراجی،
٢٣-عدنان حراجی،
٢٤-رمضان حراجی،
٢٥-عبدالزهرا حراجی ،
٢٦-جمیل مروانی،
٢٧-علی حیدری،
٢٨-سعید سعیداوی،
٢٩-حکیم سعیداوی،
٣٠-سالم سعیداوی،
٣١-حاج عبدالنبی حلفی،
٣٢-عبدالساده حلفی،
٣٣-امید حلفی،
٣٤-حاج حسن حلفی صاحب مسجد روستا،
٣٥-علی عبیداوی،
٣٦-حسن غرباوی با دو فرزندش،
٣٧-محمد خالدی،
٣٨-ناصر خالدی،
٣٩-خالد عبیداوی ،
٤٠-ولید بروایه ،
٤١-علی خسرجی،
٤٢-جوحی سیلاوی،
٤٣-حمود سیلاوی،
٤٤-جاسم سیلاوی،
٤٥-کاظم سیلاوی،
٤٦-حمید سیلاوی،
٤٧-سجاد شریفی(تحت تعقیب)،
٤٨-علی مرعی
٤٩-حسین مرعی ،
٥٠-مهدی سیاحی ،
٥١-هادی سیاحی ،
٥٢-حسین سیاحی،
٥٤-محمد مغینمی،
٥٥-سید یوسف موسوی(آلبوشوکه)،
٥٦-جاسم عفراوی،
٥٧-مجید دغاغله،
٥٨-جاسم حیدری،
٥٩-لفته غرباوی،
٦٠- عدنان سواری
اسناد و مدارک اهالی روستای ابوالفضل اهواز درباره حضور و فعالیت در این روستا در برابر ادعای مالکیت و درخواست تخریب بنیاد مستضعفان از جمله نامه دفتر نماینده ولی فقیه تا نامه جهادکشاورزی و وزارت راه وشهر سازی وکارشناس دادگاه نزد اهالی موجود است.