وی که در برنامه تلویزیونی شرکت کرده بود چین را بهعنوان «الگویی» موفق در سانسور و فیلترکردن اینترنت دانست که بهگفته او این کار را با مشابهسازی اپلیکیشنها و ابزارها انجام داده است.
لازم به یادآوری است که برخی از نمایندگان مجلس رژیم روز دوشنبه ۳شهریور طرحی را با عنوان «ساماندهی پیامرسانهای اجتماعی» به مجلس دادند و بر جایگزینی پیامرسانهای «تولید داخلی» با پیامرسانهای اجتماعی خارجی تأکید کردند.
در این طرح سرکوبگرانه که ۴۰نماینده مجلس آنرا امضا کردهاند، حاوی احکام مجازات نقدی و حبس علیه کسانی است که بدون مجوز اقدام به ارائه پیامرسان اجتماعی میکنند یا به تکثیر و توزیع وی پی ان و فیلترشکن مبادرت میورزند.
گفتنی است که اسفند ماه گذشته سازمان گزارشگران بدون مرز گزارشی به مناسبت «روز جهانی مبارزه با سانسور سایبری» منتشر کرد که در آن نام شورای عالی فضای مجازی در ایران جزو ۲۰ نهاد دولتی و غیردولتی مطرح شد که بدترین کارنامه را در سرکوب سایبری دارند.
همچنین میزان هزینهای که رژیم در ایران برای کنترل شبکههای اجتماعی میپردازد، حاکی از آن است که وحشت این رژیم از اطلاعرسانی و اعتراضات ناشی از آن چقدر برایش حیاتی است. به طوریکه مرکز پژوهشهای مجلس رژیم ، اردیبهشت ماه امسال برآورد کرد که تا سال گذشته مجموعاً حدود ۱۹هزار میلیارد تومان، صرف ایجاد اینترنت ملی شده است.
ابوالحسن فیروزآبادی، رئیس مرکز ملی فضای مجازی، شاخص فیلتر کردن شبکههای اجتماعی را همان اعتراضات عمومی که او از آن با عنوان «اثرات امنیتی مخرب» یاد کرد دانست و در سخنانش تأکید کرد که «قرار نیست شبکه ملی اطلاعات در ابتدای امر، فیلتر کند» اما افزود که پلتفرمهای خارجی اگر بهگفته او، «اثرات امنیتی مخرب وسیعی داشته باشند» فیلتر خواهند شد.