مخالفت گسترده با بازگشایی مدارس، سردرگمی و عقب نشینی ناگزیر سرکردگان رژیم آخوندی
• کمیسیون بهداشت مجلس ارتجاع: تناقضهای زیاد در اظهارنظرهای مسئولان درباره بازگشایی مدارس خانوادهها را بسیار سردرگم کرده است. والدین میگویند مسئولان هر دقیقه یک تصمیم میگیرند و مشخص نیست در چه فکری هستند
• علی ربیعی: روحانی صریحا گفت هیچ اجباری در مدرسه رفتن نیست. حضور در مدرسه اجباری نیست اما مدارس باز است
• وزیر آموزش و پرورش: هیچ یک از مدارس دولتی و غیردولتی حق ندارند که دانش آموزان را ملزم به حضور در مدارس کنند.
• محرز: ما فقط نتیجه تصمیمات غلط را تماشا میکنیم! کادر درمان کم آوردهاند و دیگر توان ندارند
• رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری: کرونا اگر فراگیر شود و نیاز باشد تا تعداد زیادی کودک بستری شوند ما تختی برای آنها نداریم
• وطن امروز: بیم کرونا باعث شد طی ۳-۲ روز اخیر کمتر از ۱۰ درصد دانشآموزان به مدرسه بروند.
• دانشگاه علوم پزشکی اهواز: از سوم شهریور روند شیوع مجددا رو به افزایش است. از هفتم تا ۱۵ شهریور ماه مراجعهکنندگان به مراکز درمانی از ۷۰۰ نفر به ۱۰۶۲ افزایش یافته است
سازمان مجاهدین خلق ایران بعد از ظهر امروز سه شنبه ۱۸ شهریور ۱۳۹۹ اعلام کرد آمار جانگداز جانباختگان کرونا در ۴۲۷ شهر از ۱۰۰ هزار و ۵۰۰ نفر بیشتر است. شمار قربانیان در آذربایجان شرقی به ۲۹۱۷ نفر، در آذربایجان غربی به ۲۶۹۴ نفر، در البرز به ۲۸۵۱ نفر، در اصفهان به ۴۵۸۹ نفر، در بوشهر به ۱۲۶۱ نفر، در چهارمحال و بختیاری به ۷۱۲ نفر، در خراسان جنوبی به ۵۸۲ نفر، در خراسان رضوی به۷۲۱۴ نفر، خراسان شمالی به ۱۶۱۹ نفر، در خوزستان به ۶۶۴۲ نفر، در فارس به ۲۸۳۱ نفر، در کرمان به ۱۶۱۰ نفر، در گلستان به ۲۸۴۸ نفر، در گیلان به ۴۱۳۷ نفر، در لرستان به ۴۴۴۷ نفر، در مرکزی به ۱۳۰۳ نفر، در هرمزگان به ۱۳۵۶ نفر و در یزد به ۱۲۶۳ نفر رسیده است.
در حالیکه مخالفت عموم مردم، کارشناسان و حتی کارگزاران رژیم با بازگشایی مدارس هرچه بیشتر میشود، سرکردگان رژیم آخوندی دچار سردرگمی شده و به ناگزیر گام به گام عقب نشینی میکنند. علی ربیعی سخنگوی دولت آخوند روحانی با تاکید براینکه ”اطلاع رسانی دولت” اشکال داشته است گفت: «رییسجمهوری در همان جلسه به طور صریح اعلام کردند که هیچ اجباری در مدرسه رفتن وجود ندارد اما تمام کارشناسان پرورشی و آموزشی حساسیت داشتند که مدرسه باز شود... البته از امکانات آموزشی شبکه شاد هم میتوان استفاده کرد ولی بازهم تاکید میکنیم که حضور در مدرسه اجباری نیست اما مدارس باز است... لازم است که ارتباط دانشآموزان با مدارس حفظ شود، حال یا به صورت حضور فیزیکی یا به صورت مجازی»(ایسنا ۱۸ شهریور).
محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش شب گذشته گفت: «هیچ یک از مدارس دولتی و غیردولتی حق ندارند که دانش آموزان را ملزم به حضور در مدارس کنند.دانش آموزانی باید یکی از دو روش حضوری یا مجازی را انتخاب و به مدرسه اعلام کنند. ما به نگرانی خانواده ها احترام می گذاریم و آنها مختار هستند، آموزهاش حضوری و یا غیر حضوری را انتخاب کنند»(ایلنا ۱۷شهریور).
زهرا شیخی سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس ارتجاع گفت: « تناقضهای زیاد در اظهارنظرهای مسئولان خانوادهها را بسیار سردرگم کرده است. بسیاری از والدین میگویند مسئولان هر دقیقه یک تصمیم میگیرند و مشخص نیست دقیقا در چه فکری هستند. خیلی از همکاران من هیچ کدام جرات نکردند فرزندان خود را به مدرسه بفرستند. من خودم هم نفرستادم.» (همشهری ۱۸ شهریور).
مینو محرز، عضو ستاد کرونا گفت: «تعداد بیماران دوباره زیاد شده است. نمیدانم چگونه اینقدر هزینه اضافی دولت تحمیل میکند. تختICU چندین میلیون در روز است. ما فقط نتیجه تصمیمات غلط را تماشا میکنیم! پرستاران و کادر درمان بیمارستانها و مراکز درمانی کم آوردهاند و واقعا دیگر توان ندارند، نمیدانم این وضعیت و این اقدامات چه توجیهی دارد» (سایت الف ۱۸ شهریور).
در تهران، پیام طبرسی رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری گفت: «کرونا اگر فراگیر شود و نیاز باشد تا تعداد زیادی کودک بستری شوند ما تختی برای آنها نداریم... همیشه شروع اپیدمی بیماری های ویروسی مثل آنفولانزا از مدارس آغاز می شود و در مورد کرونا و سایر بیماری های ویروسی دیگر هم غیر از این نیست، از همین رو نباید تجمعی در مدارس شکل بگیرد تا بچه ها این ویروس را به سایر افراد انتقال دهند...» (ایلنا ۱۸ شهریور).
در خوزستان، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: «وضعیت خوزستان نگران کننده است چرا که از سوم شهریورماه روند شیوع بیماری مجددا با شیب کم رو به افزایش است. از هفتم شهریور ماه تا ۱۵ شهریور ماه آمار مراجعهکنندگان به مراکز درمانی از ۷۰۰ نفر به یکهزارو ۶۲ بیمار افزایش یافته است»(تسنیم خبرگزاری نیروی قدس ۱۷ شهریور).
یک روزنامه حکومتی نوشت: «با آنکه وزارت آموزشوپرورش در آغاز سال تحصیلی جدید حضور دانشآموزان در مدارس را ضروری عنوان کرد اما بیم ابتلا به ویروس کرونا باعث شد طی ۳-۲ روز اخیر کمتر از ۱۰ درصد دانشآموزان به مدرسه بروند... روزه سکوت وزارت بهداشت در واکنش به بازگشایی مدارس برای مردم بسیار عجیب است، چرا که مسؤولان بهداشتی و جامعه پزشکی تا قبل از ۱۵ شهریور تاکید داشتند حضور در تجمعات ۱۰ نفره و دورهمیها، شیوع کرونا را تشدید میکند اما اکنون که حدود ۱۵ میلیون دانشآموز قرار است به مدرسه بروند، هیچ واکنشی از وزارت بهداشت به گوش نمیرسد» (روزنامه وطن امروز ۱۸شهریور).
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۱۸ شهریور ۱۳۹۹ (۸ سپتامبر ۲۰۲۰)