عضو کمیسیون امنیت ملی رژیم: وزارتخانه‌ها را مافیاها هدایت می‌کنند

جلیل رحیمی جهان آبادی، عضو کمیسیون امنیت ملی رژیم در جلسه علنی  صبح امروز ۱۹ شهریور با اشاره به نمایندگان دور جدید مجلس گفت: زمانی که در این مجلس حضور نداشتید گمان می‌کردید مشکل مجلس اصلاح طلبان هستند. اما امروز می‌بینید که مشکل کشور نه اصلاح طلبی و نه اصول‌گرایی بلکه فرصت طلبان و تصمیم گیرندگان در سایه در کشور هستند.

جلیل رحیمی جهان‌‌آبادی عضو مجلس رژیم با مطرح کردن گرانی فزاینده‌ی کالاها و غارت و چپاول گفت: در این صد روزی که نماینده ملت در مجلس انقلابی هستید، قیمت برنج به ۴ برابر و خودرو به ۳ برابر افزایش یافته و ارزش پول ملی ۳۰۰ درصد سقوط کرده است، واردات کالاهای غیرضروری با ارز دولتی در حال انجام است، سهام عدالت به مردم داده شده و آنها فروخته اند اما پولی دریافت نمی کنند و در همین ایام دفترچه های بیمه روستایی از ۶۰ هزار تومان به ۷۰۰ هزار تومان برای تمدید رسیده اما اقدامی نشده است.
رحیمی جهان آبادی با اشاره به بازگشایی مدارس در دوران کرونا گفت: بعد از دو هفته محدودیت، بازگشایی بدون دلیل مدارس صورت گرفت و اکنون بچه های مردم و معلمان در خطر هستند اما کسی پاسخگو نیست؛ وزیر و رئیس جمهور با خنده اعلام می‌کنند که هر کس خواست مدرسه نرود و یک سال ترک تحصیل کند در حالی که این شیوه مدیریت در کشور نیست.
این عضو مجلس رژیم در ادامه گقت: در کشوری که بیش از ۱۵۰ میلیارد بشکه ذخیره نفتی دارد، سومین دارنده گاز جهان است و خاک آن صادراتی است، مردم هر روز پشت درب مجلس ضجه  میزنند.
وی با اشاره به سوء مدیریت در نظام  آموزش کشور گفت: آموزش و پرورش با بسته‌های حمایتی، عده‌ای را به بردگی گرفته است که امنیت شغلی و استخدامی نداشته و یک آزمون غیراستاندارد از نهضتی‌ها گرفته که باعث خانه نشینی عده‌ای از آنها شده است و این وزارتخانه به نام برون سپاری، حق التدریس، بسته حمایتی، نهضتی های در آزمون افتاده رفتاری با این عده می‌کند که برده داران در تاریخ با برده‌های خود نکرده‌اند.
رحیمی جهان‌آبادی گفت: قانون انتخابات ریاست جمهوری که در حال اصلاح است، ۵۰ درصد شهروندان که زنان هستند نادیده گرفته شده‌اند در حالی که کار امروز کار یدی نبوده و کار فکری است و هیچ زنی ضعیف‌تر از مردان در جهان نیست که ما آنها را حذف کرده‌ایم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس رژیم در پایان گفت: زنان در مجلس حضور دارند و هیچ زنی از مردی در مجلس به لحاظ فکری ضعیف تر نیست. میلیون ها اهل سنت ایران از انتخابات ریاست جمهوری حذف شده‌اند و دلیل آن مشخص نیست. شایسته سالاری مذهب نمی‌شناسد؟