دراین رابطه خامنه ای تاکید کرده است:«در مورد آمریکا سیاست ما حساب شده و مشخص است این سیاست با رفت و آمد اشخاص تغییر نمیکند».
وی در ادامه برای آنکه سیاست های مخرب نظام آخوندی برای طرف های مقابل کاملا قابل فهم شود، موضوع را چهارمیخه کرده و می افزاید: «برخی البته میگویند مگر با داشتن موشک همه مشکلات ما حل میشود، خیر. همه مشکلات با داشتن موشک درست نمیشود اما داشتن آن سبب افزایش بازدارندگی خواهد شد». (سایت حکومتی خبر آنلاین ۱۳ آبان ۱۳۹۹)
این سخنان در حالی بیان می شود که اساسا چهار موضوع استراتژیک یعنی «اتمی، موشکی، دخالتهای رژیم در منطقه و تروریسم صادراتی» همواره مورد مناقشه با دیکتاتوری ولی فقیه بوده است.
سخن از مجموعه سیاستهای راهبردی نظام آخوندی است که به یقین در نبود آنها و یا عقب نشینی حتی از پاره ای از این سیاستها، به معنای برچیدن خاکریزهای حکومت تلقی شده و راه را برای تقابل نهایی مردم ایران با رژیم آخوندی هموارتر می نماید.
یک نمونه این خاکریزها همان موضوع دخالتهای آشکار رژیم در چهار پایتخت عربی و اسلامی، با هدف برپایی اتحاد جماهیر آخوندی در منطقه می باشد. به موازات آن نیز تولید و استمرار پروژههای موشکی، بویژه موشکهای بالستیک دوربرد که به قابلیت حمل کلاهک اتمی و ادامه پروژه ساخت سلاح اتمی نیز ضریب زده است، تماما در این چارچوب می گنجند.
در ورای این واقعیت نیز باید به تناقض آشکار در سخنان خامنه ای نیز اشاره نمود. وی در چند جمله بعد حرف دل رژیم آخوندی را بطرز صریحی به بیرون ساطع می نماید. خامنه ای در رابطه با نتیجه انتخابات در آمریکا و فرد مطلوب برای رژیم آخوندی برای این پست، بلافصله اضافه می کند: «حتماً با آمدن افراد تغییراتی ایجاد میشود».
ترجمان ین جملات بدان معنا است که رژیم آخوندی سرمایه گذاری کلانی بری انتخابات درآمریکا بعمل آورده است. راه اندازی انواع و اقسام شبکه های لابی گری، هک کردن حساب میلیون ها تن از شهروندان، ارسال ایمیل های تهدید آمیز و یا صرف میلیونها دلار برای ایجاد آشوب و بلوا در پاره ای از شهرها با هدف برهم زدن تعادل، تماما در چارچوب تاثیرگذاری بر روند انتخابات در آمریکا صورت گرفته است.
پیشتر جواد ظریف ماله کش اعظم نظام آخوندی در سیاست خارجی تمامی پرده ها را کنار زده و آمال و ارزوهای خامنه ای را در این رابطه اینگونه به بیرون ساطع نموده بود.
سایت دویچه وله ۲ نوامبر ۲۰۲۰ دراین رابطه نوشته است «محمد جواد ظریف در گفتوگویی که شبکه "سیبیاس" آمریکا شامگاه دوشنبه ۱۲ آبان (دوم نوامبر) پخش کرد اظهارات شخصیتهای ارشد کمپین انتخاباتی حزب دموکرات را "امیدوار کنندهتر" خواند و افزود که همچنان باید "منتظر ماند و دید".