وی افزود: «نباید به تلاشهای رژیم ایران برای ارعاب پاداش داد. این قانون چیزی نیست جز تازهترین ترفند رژیم برای استفاده از برنامه هستهیی در تلاش به منظور مرعوب کردن جامعه جهانی.
این قانون اگر اجرا شود منجر به غنی سازی اورانیوم تا سطح خطرناک بیست درصد خواهد شد. این در حالیست که رژیم ایران هماکنون از محدودیتهای برجام در زمینه سطح غنیسازی فراتر رفته و همچنین ذخایر اورانیوم خود و تحقیقات پیرامون تولید و نصب سانتریفوژهای پیشرفته را گسترش داده است. این قانون همچنین دولت ایران را ملزم میکند که میزان همکاریهایش را با آژانس بین المللی انرژی اتمی (IAEA) کاهش دهد همکاری هایی که هماکنون هم غیرقابل قبول است. رژیم به مدت نزدیک به ۲سال در تلاشهای آژانس برای دریافت پاسخ به سؤالات در مورد مواد و فعالیتهای هسته ای اعلام نشده احتمالی در ایران سنگاندازی کرده است. در نتیجة این مانع تراشی ها شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی در ژوئن ۲۰۲۰ به رژیم ایران برای اجرای کامل موافقتنامه های پادمانی پیمان منع گسترش سلاحهای هستهیی و تعهدات خود طبق پروتکل الحاقی فراخوان داد».
بیانیه وزیر خارجه آمریکا میافزاید: کاهش همکاری رژیم ایران با آژانس یا غنیسازی تا سطح ۲۰درصد، تشدید جدی تنشها محسوب میشود. چراکه رژیم را به دستیابی به سلاح هستهیی نزدیک میکند. جامعه بینالمللی نباید بازیهای خطرناک رژیم ایران را با مماشات اقتصادی پاداش دهد.
اگر رژیم ایران بهدنبال کاهش تحریم هاست، ابتدا باید نشان دهد که در تغییر بنیادین رفتار خود جدی است. این رژیم باید باجگیری هستهیی را متوقف سازد و برای رسیدن به یک توافقنامه جامع، پیرامون موشکهای بالستیک، حمایت از تروریسم، بازداشتهای ناعادلانه و سایر فعالیتهای بیثبات کننده مذاکره کند.
جامعه بینالمللی به صراحت گفته است که رژیم ایران باید بدون تأخیر بیشتر، همکاری کامل خود را با آژانس انرژی اتمی آغاز کند. اجتناب از این کار نباید با امتیاز جامعه بینالمللی مواجه شود، بلکه باید با ادامه فشارهای دیپلوماتیک و اقتصادی و انزوای رژیم ایران مواجه شود.