فاجعه کرونا در ایران: آمار جانگداز قربانیان در ۴۷۸ شهر از ۲۰۸ هزار و ۷۰۰ نفر بیشتر است


فاجعه کرونا در ایران: آمار جانگداز قربانیان در ۴۷۸ شهر از ۲۰۸ هزار و ۷۰۰ نفر بیشتر است


•    رییس کمیسیون بهداشت مجلس ارتجاع گفت: من واکسن روسی نمی زنم. واکسن مساله سیاسی نیست و نباید بر اساس نزدیکی سیاسی درباره آن قضاوت کرد
•    بیمارستان مسیح دانشوری: اگر قرار بود واکسن روسی وارد کنند چرا ۶ماه تاخیر کردند تا هزاران تن فوت کنند؟!
•    محبوب‌فر: تنها راه‌حل واکسن است. برخی کشورهای همسایه ۴۰ درصد مردم را واکسینه کردند. اما ما هنوز شروع نکرده ایم
•    مختاری عضو کمیته علمی ستاد کرونا: در ۸ ماه گذشته ضریب انتقال ۲/۱ ثبت شده، اما در دو هفته اخیر به ۷/۵ رسیده است
•    رییسی: مازندران هنوز بالاترین بستری روزانه را دارد. بستریها در برخی استانها با شیب کم روبه افزایش است
•    سخنگوی وزارت بهداشت: وضع در کشور به شدت حساس، شکننده و ناپایدار است. ۱۸ شهرستان در شمال نارنجی هستند

سازمان مجاهدین خلق ایران بعد از ظهر امروز شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ اعلام کرد آمار جانگداز جانباختگان کرونا در ۴۷۸ شهر از ۲۰۸ هزار و ۷۰۰ نفر بیشتر است. شمار قربانیان در آذربایجان شرقی به ۷۹۴۳ نفر، در آذربایجان غربی به ۷۶۷۸ نفر، در اردبیل به ۲۵۹۲ نفر، در اصفهان به ۱۳۲۶۰ نفر، در تهران به ۵۰۴۶۶ نفر، در خراسان شمالی به ۳۲۱۳ نفر، در خوزستان به ۱۰۳۹۰ نفر، در فارس به ۶۳۱۷ نفر، در قزوین به ۲۲۳۹ نفر، در کرمان به ۴۶۳۴ نفر، در کرمانشاه به ۴۳۰۴ نفر، در گلستان به ۵۳۲۵ نفر، در مازندران به ۸۵۱۲ نفر، در همدان به ۴۹۱۸ نفر و در یزد به ۳۸۴۷ نفر رسیده است.

در حالیکه مراجع پزشکی و حتی کارگزاران خود رژیم از افزایش مبتلایان و خطر موج چهارم و جهش ویروس صحبت میکنند، روحانی با شیادی و پریشان گویی تلاش کرد بر سیاست جنایتکارانه رژیم در موضوع واکسن سرپوش بگذارد. وی در یک وعده توخالی بدون ذکر هیچ جزییاتی گفت «مسئولین متخصص مطمئن هستند در نهایت در سال آینده به واکسن‌هایی که از تولید داخلی ما است می رسیم، واکسیناسیون انجام خواهد شد». وی که از خشم مردم در موضوع واکسن بیمناک است بنحو ابلهانه ای مشکل واکسن را به گردن آمریکا انداخت و گفت: «جنایت حکومت قبلی آمریکا در حدی بود که جلوی درمان، واکسن، تجهیزات، گرفتن وام را گرفت و همه جا سد و مانع درست کردند». این درحالیست که در دوماه گذشته بارها روحانی و رییس بانک مرکزی و دیگر کارگزاران حکومتی گفته اند مساله ارز بابت واکسن را حل کرده ایم و دولت آمریکا نیز بارها اعلام کرده بود هیچ مانعی بر سر راه رژیم برای پرداخت پول واکسن وجود ندارد.

شهریاری رییس کمیسیون بهداشت مجلس ارتجاع گفت: “من هم واکسن روسی نمی زنم. واکسن مساله سیاسی نیست و نباید بر اساس نزدیکی سیاسی درباره آن قضاوت کرد. وقتی از انجام مراحل کامل کارآزمایی بالینی واکسن اطمینان نداریم قرار نیست روی مردم ما آزمایش شود» (خبرآنلاین ۱۱ بهمن).

محبوب‌فر گفت: «تنها راه مبارزه با کرونا واکسن است. امروزه در کشورهای همسایه ایران در خاورمیانه بعضی حدود ۴۰درصد از شهروندان خودشان را واکسینه کردند. اما در ایران هنوز شروع نشده است»(همدلی ۱۱ بهمن).

محمدرضا ‌هاشمیان فوق‌تخصص ICU بیمارستان مسیح دانشوری گفت: «اگر قرار بود واکسن روسی وارد کنند چرا از همان شش ماه پیش اقدامی انجام ندادند؟ چرا دست روی دست گذاشتند تا هزاران تن فوت کنند؟! اشتباه پشت اشتباه. مدام که نباید تاوان اشتباه مسوولان را با جانمان پرداخت کنیم» (جهان صنعت ۱۱ بهمن).

مختاری عضو کمیته علمی ستاد کرونا از تقریبا ۵ برابر شدن ضریب انتقال ویروس در هفته های اخیر خبر داد و گفت: «در ۸ ماه گذشته عدد R۰ که بیانگر تعداد افراد مبتلاشده به این ویروس توسط افراد ناقل بوده ۲/۱ ثبت شده، اما در دو هفته اخیر این عدد به ۷/۵ رسیده است» (جوان ارگان سپاه پاسداران ۱۱ بهمن).

رییسی سخنگوی ستاد کرونا از افزایش بیماران سرپایی و افزایش بستریها با شیب کم در بعضی از استانها خبر داد و گفت «مازندران هنوز بالاترین بستری روزانه را در کشور دارد». وی از وضعیت در هرمزگان و یزد و خراسان شمالی ابراز نگرانی کرد و افزود «ویروس اصلاً ضعیف نشده بلکه با جهش‌هایی که در آن صورت گرفته قوی‌تر هم شده» (تلویزیون رژیم ۱۱ بهمن).

در هرمزگان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی از افزایش ۱۵ درصدی بیماران سرپایی کرونایی، افزایش ۱۶درصدی قرنطینه خانگی افرایش ۲۰ درصدی بستریهای در بیمارستان‌ و افزایش ۱۳درصدی بستری در ICU خبرداد(خبرگزاری حکومتی مهر ۱۱ بهمن).

در مرکزی، رییس دانشگاه علوم پزشکی گفت: «بوی پیک چهارم در کشور و استان مرکزی به مشام می رسد در هفته اول بهمن موارد بستری استان افزایش ۲۱ درصدی و موارد فوتی افرایش ۳۸ درصدی داشته است» (ایسنا ۱۱ بهمن).

در آذربایجان غربی، رییس دانشگاه پزشکی گفت: «طی ۲۴ ساعت، ۷۵ بیمار کرونایی بستری شدند که۵/۱برابر متوسط ۱۰ روز گذشته است. در حال حاضر ۳۴۱ بستری داریم که ۹۹ نفر در ICU و ۲۶ نفر به ونتیلاتور متصل هستند» (ایرنا ۱۱ بهمن).

در خوزستان، رئیس دانشگاه پزشکی جندی شاپور گفت: اهواز، آبادان، مسجد سلیمان و امیدیه در وضعیت زرد کرونایی قرار گرفتند که در کنار شناسایی کرونای انگلیسی خطرناک و دارای عواقب سنگینی خواهد بود(تلویزیون رژیم ۱۰ بهمن).


دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۱۱ بهمن ۱۳۹۹ (۳۰ ژانویه ۲۰۲۱)