وزیر خارجه حکومت در مصاحب ای از پیش برنامه ریزی شده با شبکه سی ان ان از جمله بطرز زبونانه ای خطاب به اتحادیه اروپا می گوید: «اتحادیه اروپا میتواند نقش میانجی میان ایران و آمریکا را ایفا کند»!.
خرمردرندی ولی فقیه در حالی است که اتحادیه اروپا اکنون نه در موضع «بی طرفی» بلکه در طرف ایالات متحده برسر سیاست های مخرب آخوندی در زمینه «اتمی، موشکی و منطقه ای» قرار دارد.
وی همچنین در ادامه اینگونه به بن بست رژیم آخوندی اعتراف کرده است: «آمریکا حسن نیست از خود نشان دهد» (سایت حکومتی عصرایران ۱۴ بهمن ۱۳۹۹)
ترجمان این جملات به معنای وجود بن بست و خفگی رژیمی است که اکنون گلوگاه های مالی و نفتی آن بسته شده و تنها راهکار را برخلاف ادعاهای پوشالی خامنه ای مبنی براینکه «ما هیچ اصراری نداریم، هیچ عجله ای نداریم که آمریکا به برجام برگردد»، در فراسوی آبهای اقیانوسیه جستجو میکند.
وی در ادامه بطرز شیادانه ای از مکانیسم جدیدی سخن می گوید که براساس آن «گام اول میتواند از سوی ایران و آمریکا همزمان برداشته شود». ظریف سپس می افزاید: ««اگر میخواستیم سلاح هستهای بسازیم، میتوانستیم مدتی پیش این کار را انجام دهیم. اما ما تصمیم گرفتیم که سلاحهای هستهای امنیت ما را تقویت نکرده، نمیکند و با عقاید ایدئولوژیک ما مغایرت دارد»!!.
این سخنان در حالی بیان می شود که خامنه ای نه تنها طی هفته های اخیر بر آزمایش موشک های بالستیک دوربرد افزوده ، بلکه دست به راه اندازی نوع جدیدتری از سانتریفیوژهای مدل آی آر ام ۲ نیز زده است.
برای مثال در تازه ترین گزارش آژانس انرژی اتمی از جمله تاکید شده است: «ایران با مستقر کردن سانتریفیوژهای پیشرفتهتر نقض برجام را گسترش داد». حبرگزاری رویترز در ادامه به نقل از گزارش امروز این سازمان بین المللی می افزاید: « ایران کار مستقر کردن یکی از سه آبشار سانتریفیوژهای جدید و پیشرفتهتری را که دسامبر گذشته اعلام کرده بود قصد دارد در نطنز بگذارد، تکمیل کرده و از اواخر ماه گذشته میلادی تزریق گاز هگزافلوراید اورانیوم (یو.اف شش) به آنها را آغاز کرده است».
حال معلوم نیست که قسم حضرت عباس وزارتخارجه را باید قبول کرد و یا شلیک پی در پی موشک ها و شدت بخشیدن به تولید سلاح اتمی از سوی سپاه پاسداران را؟
همچنین باید به پاسخ سرد از سوی ایالات متحده به زیاده خواهی های رژیم آخوندی در فردای مصاحبه ظریف اشاره نمود، تا بدین سان وضعیت بحرانی برای خامنه ای روشن تر گردد.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در این رابطه می گوید: «پیشنهاد ایران در مورد احیای توافق هستهیی خیلی زود است».(سایت مجاهدین خلق ۱۵ بهمن ۱۳۹۹)
وی سپس ضمن زدن دست رد بر دیپلماسی علیل رژیم آخوندی می افزاید: «من فکر میکنم ما دیدگاهمان را کاملاً شفاف توضیح دادهایم، جو بایدن رئیسجمهوری آمریکا از زمان نامزدی در انتخابات تأکید کرده بود که اگر رژیم ایران کاملاً به تعهدات خود تحت برجام باز گردد، آمریکا همچنین خواهد کرد».