لوموند افزود: «در منطقه، به ویژه در سوریه دچار مشکل است. در داخل از منظر اقتصادی ضعیف شده و تنها به یاری سرکوبهای خونین سر پا است و اگر امروز خواستار بازگشت آمریکا به برجام است علت آن فقط اقتصادی است... به همین خاطر مسیر گفتگو میان ایران و آمریکا برای احیای برجام، مین گذاری شده و بسیار تنگ است.
تلقی بایدن و خامنهای درباره شروط و نحوه بازگشت به برجام کاملاً متضاد است. علی خامنهای هرگز حاضر نخواهد شد شرط بایدن را برای بازگشت به برجام، به عنوان آغاز گفتگوهای جدید درباره برنامه موشکی و اقدامهای توسعه طلبانه رژیم تهران در خاورمیانه بپذیرد.
در سوریه حضور رژیم ایران با مخالفت روسیه روبهرو است و اسرائیل فرصتی را برای حمله به مواضع نیروها و پایگاههای این رژیم در خاک سوریه از دست نمیدهد. در عراق، جمهوری اسلامی مقبولیتی ندارد».
هفتهنامه فرانسوی لوپوئن نوشت: برجام حتی ارزش کاغذی که روی آن ثبت شده را ندارد و مقصر اصلی این وضعیت نه دونالد ترامپ، بلکه باند حاکم برایران است که هرگز از دستیابی به سلاح اتمی چشم پوشی نکرده است. رژیم ایران غنی سازی اورانیوم با غلظت بیست درصد آغاز شده که معنای آن این است که رهبران حاکم بر تهران با تولید بمب اتمی فقط شش ماه فاصله دارند و قادرند در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ایران اخاذی اتمی خود را ازسر بگیرند.
لوپوئن مینویسد: اگر چه سیاست فشار حداکثری دونالد ترامپ به سقوط رژیم ایران منجر نشد، اما، در نتیجه آن پایه های این حکومت مذهبی به لرزه افتاد... برغم تلاشی اقتصادی، رژیم همچنان عامل اصلی بی ثباتی در خاورمیانه است و سیاست توسعه طلبانه آن در منطقه از طریق حمایت از حزبالله لبنان، مستبد سوریه، بشار اسد، شبهنظامیان شیعه عراق، حوثیهای یمن و گروه حماس به اجرا گذاشته میشود.
برجام که این همه اروپایی در مدح آن سخن گفتند بیش از پیش به یک بازی فریبکارانه شباهت دارد. به جای بازگشت مفت و مجانی به برجام، آمریکا باید بر مطالباتش بیفزاید و با ایران درباره یک توافق جدید استوارتر مذاکره کند.