ویروس خامنه‌ای - افزایش حملات تروریستی با هدف باجگیری


بروز بن‌بستهای متعدد در سیاستهای راهبردی رژیم آخوندی و عدم عقب‌نشینی جامعه‌ی بین‌المللی از مواضع خود در رابطه با دیکتاتوری ولی‌فقیه، اکنون خامنه‌ای را بر آن داشته تا به تحرکات و اقدامات تروریستی خود، با هدف«باجگیری» شدت بخشد.

تازه‌ترین نمونه این اقدامات مخرب را می‌توان در طرح شکست‌خورده تروریستی از سوی دیکتاتوری آخوندی در اتیوپی و یا حملات موشکی به فرودگاه شهر اربیل طی روزهای گذشته مشاهده نمود.

در این رابطه یک گزارش بین‌المللی ضمن اشاره به دور جدید تلاشهای تروریستی رژیم آخوندی در کشورهای آفریقایی تأکید دارد:«مدیر فرماندهی بخش آفریقا در اطلاعات پنتاگون با تأیید این دستگیری گفت رژیم ایران پشت فعالیت‌های تروریستی ۱۵نفر دستگیر شده در اتیوپی است».

این گزارش در ادامه به‌نقل از نیویورک تایمز می‌افزاید:«رژیم ایران در یک بازی خطرناک موش و گربه به اهدافی در آفریقا چشم دوخته است. همراه با ۱۵نفر دستگیر شده انباری از تسلیحات و مواد منفجره نیز کشف و ضبط شده است» (سایت مجاهدین خلق ۲۷بهمن ۱۳۹۹).

براین منطق خامنه‌ای علاوه بر روی آوردن به تهدیدات اتمی، موشکی، صدور تروریسم و جنگ‌افروزی را نیز به مجموعه اعمال مخرب رژیم آخوندی افزوده است و بدین سان تلاش دارد تا ضمن منکوب نمودن جامعه بین‌الملل، به باز شدن سرکلاف تحریم‌ها و دلارهای نفتی دست یابد.

به یقین شلیک موشک به فرودگاه اربیل که به کشته و زخمی شدن افراد غیرنظامی نیز انجامیده، در همین راستا قرار دارد.

هم‌چنین بنا بر گزارشات دریافتی یک گروه تروریستی وابسته به رژیم آخوندی دست به شلیک حداقل سه راکت به فرودگاه اربیل در کردستان عراق شلیک زده است که حداقل« ۸ زخمی و یک کشته» بر جای گذاشته است.

رژیم آخوندی اکنون بر این باور است که سایه تهدیدات جنگی از سر حکومت برداشته شده و طرفهای مقابل به‌ویژه‌ایالات متحده را در«ضعیف‌ترین» نقطه ممکن ارزیابی می‌کند. علائم و نشانه‌های دریافتی مبنی بر الویت دادن به«دیپلماسی حداکثر» در مقابل«فشار حداکثر» به یقین نقش ویژه‌یی در این محاسبات آخوندی بازی می‌نمایند.

به یقین سکوت و چشم پپوشی‌های عامدانه بر سیاست مخرب رژیم آخوندی و به‌ویژه صدور تروریسم به کشورهای همسایه و اسلامی و یا نقض حقوق‌بشر در ایران، این حکومت را در ادامه این اعمال مخرب و تنش آفرین نه تنها متوقف نمی‌کند ، بلکه ترغیب می‌نماید.

در این رابطه ریچارد گلدبرگ مقام سابق شورای امنیت ملی کاخ‌سفید و کارشناس بنیاد دفاع از دموکراسیها در پیامی توئیتری درباره حمله به پایگاه نیروهای آمریکایی در اربیل عراق نوشت:« پرزیدنت بایدن باید به حملات تحت حمایت ایران که باعث کشته شدن آمریکایی‌ها می‌شود پاسخ قاطع بدهد. این خط قرمز اعلام شده دولت قبلی آمریکا بوده است. کوتاهی در پاسخ، حملات بیشتر و کشته‌های بیشتری از آمریکا را ایجاد می‌کند» (همان منبع بالا).