دراین رابطه خبرگزاری رویتر به نقل از داده های این ارگان بین المللی گزارش کرده است: «بازرسان آژانس اتمی در دو سایت اعلام نشده ایران ذرات اورانیوم کشف کردهاند».
این گزارش (سایت مجاهدین خلق ۲ اسفند ۱۳۹۹) در ادامه می افزاید: «دیپلماتها گفتند این یک آمادگی به آژانس میدهد تا تهران را بهخاطر کوتاهی در گفتن آن، مورد انتقاد قرار دهد و این امر احتمالاً تلاشهای آمریکا برای احیای دیپلوماسی اتمی را پیچیدهتر میکند».
این جملات به معنای آن است که خامنه ای یکبار دیگر در بازی «راستی آزمایی» شکست خورده و همچنان در خفا به دنبال ساخت بمب اتم می باشد. پیشتر نیز آخوند علوی، وزیر اطلاعات رژیم در سخنانی بند را آب داده و از جمله تهدید کرده بود که اگر تحریمهای بینالمللی علیه این رژیم باقی بماند، دیکتاتوری مذهبی به سمت تولید سلاح اتمی به پیش خواهد رفت.
بهرحال سخن از کشف آثار اورانیوم در دوسایت اتمی مخفی و اعلام نشده می باشد که در توقوز آباد و دیگری در فاصله آباده و شهرضا قرار دارند. پیشتر نیز نمایندگی شواری ملی مقاومت ایران در واشنتگن طی یک افشاگری از وجود این سایت در آباده با هدف آزمایشات اتمی پرده برداشته بود.
این تحولات در حالی است که رژیم آخوندی طی ماه های اخیر دست به راه اندازی سیاست شانتاژ با هدف به عقب نشاندن طرف های مقابل زده است. برای نمونه مجلس تحت امر خامنه ای در یک اقدام تبلیغی در آذرماه امسال مصوبه ای را به تصویب رساند که اگر تا سوم اسفند، تحریمهای مالی، بانکی و نفتی برداشته نشوند، بازرسان آژانس بین المللی انرزی اتمی از ایران اخراج شده و رژیم آخوندی دست به توقف اجرای پروتکل الحاقی خواهد زد.
ابعاد این سناریوی مسخره بحدی بود که رژیم بعدا ناچار شد تا زمان اجرائی نمودن این تهدیدات توخالی را به دوشنبه ۵ اسفند و پس از سفر رئیس آژانس به تهران موکول نماید، امری که سخن از خالی بودن چنته خامنه ای و همچنین وجود بن بست برای رژیم آخوندی دارد.
همچنین باید اضافه نمود، خامنه ای که اکنون نسبت به ضعف طرف های مقابل مطمئن گردیده، نه تنها در زمینه سرعت بخشیدن به پروژه های اتمی، بلکه فراتر از آن در گسترش موشک های بالستیک و یا حمایت از گروه های نیابتی در کشورهای همسایه، شدت بخشیده است.
این روند مخرب درحالی است که علائم و نشانه های اعلام شده از سوی سیاستمداران در ایالات متحده و دادن حداقل «۳ امتیاز» طی روزهای گذشته، به یقین در این روند مخرب از سوی دیکتاتوری آخوندی نقش ویژه ای ایفا نموده اند.
براین اساس «لغو محدودیت تردد دیپلماتهای رژیم آخوندی در نیویورک»، «مشارکت در نشست ۵ بعلاوه یک» و نیز «عقب نشینی از مواضع دولت دونالد ترامپ مبنی بر فعال شدن مکانیسم ماشه» اکنون به دیپلماسی فشار حداکثری نیز اضافه شده اند.