براین اساس و درحالیکه مسبب اصلی بحران معیشت، بیکاری، فقر و فلاکت روبه رشد درایران آخوندزده، شخص ولی فقیه با سیاست های مخرب، سوء مدیریت و فساد حکومتی می باشد و در حالیکه خط فقر اکنون به مرز ۷۰ میلیون خانوار ایرانی رسیده است، خامنه ای روز گذشته ضمن به صحنه آمدن، تلاش نمود تا خود را بعنوان «بخشی از اپوزیسیون» نظام جا زده و بدین سان از زیر بار مسئولیت برای بحران های فوق الذکر شانه خالی کند.
خامنه ای در این سخنان از جمله ضمن ریختن اشک تمساح گفت: «این وضع در آستانه عید غصه بزرگی ایجاد کرده است. البته اجناس مانند میوهها فراوان است اما قیمتها بسیار بالا است که سود این قیمت بالا هم به جیب باغداران زحمتکش نمیرود بلکه نصیب دلال ها و واسطههای سودجو میشود و ضرر آن به مردم میرسد»!!(خبرگزاری صدا و سیمای حکومتی ۱۶ اسفند ۱۳۹۹)
این سخنان به معنای اعتراف به وجود یک سیاست مخرب اقتصادی بنام «خصولتی» در دیکتاتوری ولی فقیه با اهرمهای حکومتی می باشد که اساس و پایه آن را «رانت خواری» و باند های مافیایی تشکیل داده اند.
براین اساس باز گذاشتن دستان آلوده متولیان و کارگزاران رژیم برای غارت دارایی های مردم و نیز سوء استفاده حکومت از بحران کرونا با هدف منکوب نمودن و حتی خالی کردن جیب جامعه تماما در این راستا قرار دارند..
خامنه ای در حالی از «غصه»!! سخن می گوید که خود در راس بزرگترین امپراتوری مالی جهان به میزان تقریبی ۹۷ میلیارد دلار می باشد. زیر مجموعه های عظیم اقتصادی، بانکی، موسسات خیریه و یا آستان های مختلف بخش های این شبکه بزرگ بوده که اکنون به مانند بختک بر روح و روان جامعه سایه انداخته اند.
براین سیاق علائم و نشانه ها از وجود ابر بحرانی بنام معیشت در ایران آخوندزده را بخوبی می توان هم در رسانه های حکومتی و نیز در شبکه های اجتماعی با صف های طولانی برای نان، روغن، برنج و حتی ساده ترین نیازهای بخوبی رویت نمود.
این وضعیت ضدانسانی در حالی است که شیخ حسن روحانی در تازهترین سخنان از چرخیدن چرخ های «اقتصادی» به موازات «سانتریفیوژها» سخن به میان آورده است.
اما در پاسخ به این دروغ درمانیهای حکومت، یک رسانه حکومتی از جمله نوشته است: «حالا چه شده که میگوید چرخ اقتصاد چرخیده؟! آیا رئیسجمهور وضعیت نرخ ارز، رشد اقتصادی منفی، قیمت سرسامآور مسکن و نرخ ثابت سرمایه که منفی شده است را نمیبیند؟!». ( سایت حکومتی بهار نیوز ۱۲ اسفندد ۱۳۹۹)
این کارشناس اقتصادی رژیم در ادامه می افزاید: «تورم به بالاترین میزان رسیده و جوانان در یافتن شغل با مشکلات زیادی رو به رو هستند. مردم یا سرمایه خود را در بورس از دست داده اند و یا حقوقشان کفاف زندگی را نمی دهد و پس اندازهایشان از بین رفته است. مدیریت داخلی بیشترین تاثیر را در مشکلات اقتصادی داشته وبارها گفتهام که تاثیر تحریمها بر اقتصاد ایران تنها ۳۰ درصد است».