ویروس ولایت - ابعاد فاجعه آمیز فرار مغزها


به یقین یکی از تبعات مخرب سیاست های میهن برباده ولی فقیه همان فرارمغزها از ایران تحت حاکمیت آخوندی می باشد.

وجود اختناق، سرکوب و شیوه ای پلیسی بویژه علیه فرهیختگان، اساتید، پزشکان و کادرهای علمی در محیط های کاری و همچنین تقسیم جامعه به «خودی وغیر خودی»، فشارهای اجتماعی، فرهنگی، معیشتی و اقتصادی و یا نبود چشم انداز برای آینده ای بهتر اکنون در منطق خود به فرار گسترده مغزها از دیکتاتوری ولی فقیه راه برده است.

تازه ترین داده های نظام پزشکی سخن از آن دارند که تنها طی ۱۰ ماه گذشته بیش از «۳۰۰۰ پزشک» عطای خامنه ای را به عبای وی فروخته و ایران را ترک کرده اند.
یک گزارش حکومتی در رابطه با فرار ۹۰۰ استاد طی سال گذشته به نقل از معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می نویسد: «این آمارها باید رسمی باشد. در هر صورت مشکل اصلی اساتید دانشگاه‌های ما و اعضای هیات علمی در کشور در شرایط فعلی جامعه، مسائل اقتصادی است». (سایت حکومتی همشهری ۲۰ اسفند ۱۳۹۹)

واقعیت در دیکتاتوری ولی فقیه آن است که از فردای بقدرت رسیدن رژیم آخوندی موضوعی بنام فرار مغزها از کشور به «صنعتی » نوین در میان ایرانیان تبدیل گرده است. بدین سان و براساس برآوردهای سازمان ملل اکنون بالاترین نرخ از کادرهای علمی ، تخصصی ، پزشکی و علمی ازایرانیان بودکه در کشورهای اروپایی، کانادا، استرالیا، حاشیه خلیج فارس و ایالات متحده زندگی می کنند و بدلیل وجود حاکمیت منحوس ولی فقیه از بازگشت به ایران خودداری می ورزند.

این نماینده حکومتی با اعتراف به اجحاف سازمان داده شده حکومی علیه اساتید ، می افزاید: «در سال ۹۸، ۹۰۰ استاد از ایران خارج شدند. استادی هست که ۴۰ سال استاد تمام است و حقوقش ۱۴ میلیون تومان است. در حالی که فلان عضو هیات مدیره ۵۰ میلیون تومان حقوق می‌گیرد».

همچنین سال گذشته معاون وزیر بهداشت در دولت شیخ حسن روحانی ضمن اعتراف به فرار پزشکان از کشور گفته بود که «حدود ۱۵۰۰۰ پزشک ایرانی یا مهاجرت یا تغییر حرفه داده اند و کار پزشکی نمی کنند،». وی سپس افزوده است که درمیان نرخ فرار کادرهای درمانی ، پرستاران بعد از پزشکان در رتبه دوم و با نرخ «سالانه بیش از ۱۰۰۰ پرستار» به چشم می خورند.
 
پیشتر نیز روزنامه حکومتی آاقتصاد آنلاین ( ۱۳ مرداد ۱۳۹۹) ضمن اعتراف به ابعاد وحشتناک فرار مغزها از کشور آنهم تنها طی یک دهه گذشته نوشته بود: «به‌طور کلی یک‌میلیون و ۳۰۱ ‌هزار و ۹۷۵ ایرانی به این کشورها مهاجرت کرده‌اند، در حالی‌که در سال ۱۹۹۰ آمار ایرانیان مهاجر در کل جهان ۶۳۱ ‌هزار و ۳۳۹ نفر بوده است. آمارهای جهانی هم‌چنین می‌گوید غالب ایرانیان مهاجر تحصیل‌کرده و متخصص‌اند».