اطلاعیه مطبوعاتی کمیته متخصصان ایرانی در رابطه با سیاست ایران


روز چهارشنبه، ۷ آوریل، کمیته متخصصان ایرانی در رابطه با سیاست در قبال ایران، در نامه ای به پرزیدنت جو بایدن ابعاد مختلف اقدامات شرورانه رژیم، به‌خصوص کارنامة وخیم حقوق بشر و سرکوب مخالفان در داخل و خارج ایران را برشمرده و خواستار «اقدامات قوی و فوری در حمایت از آرمان مردم ایران برای یک جمهوری دمکراتیک، مبتنی بر جدایی دین از دولت و غیر اتمی شدند.»

این نامه که توسط بیش از ۳۰۰ تن از متخصصین ایرانی مقیم آمریکا شامل اساتید دانشگاه، آکادمیسینها، پزشکان، پژوهشگران، مدیران صنایع، و صاحبان مشاغل امضا شده، ضمن برجسته کردن وضعیت رو به وخامت رژیم ایران تاکید می‌کند «دفاع از حقوق بشر و دمکراسی در ایران میبایست عنصر اصلی و پایدار سیاست آمریکا در قبال رژیم حاکم در تهران باشد.»
امضا کنندگان این نامه تاکید کردند «هیچ تحریمی علیه این رژیم نباید لغو شود یا هیچ امتیازی به رژیم نبایستی داده شود مگر اینکه بصورت اثبات شده به نقض حقوق بشر در داخل و به صدور تروریسم در خارج پایان دهد و از حمایت مخرب خود از گروههای نیابتی در منطقه دست بردارد.»
پروفسور کاظم کازرونیان هماهنگ کننده کمیته متخصصان ایرانی در رابطه با سیاست در قبال ایران گفت: “بسیاری از امضاکنندگان این نامه هدف توطئه شکست خورده تروریستی رژیم ایران در ژوئن ۲۰۱۸ در پاریس بودند که به‌خاطر آن اسدالله اسدی دیپلمات تروریست رژیم دستگیر و به ۲۰ سال زندان محکوم شد».
ژیلا عندلیب، یک مدیر اطلاعات تکنولوژی گفت: «این نامه بیانگر نظرات بسیاری از متخصصان ایرانی عالیرتبه مقیم آمریکاست که خانواده هایشان قربانی نقض حقوق بشر رژیم منجمله قتل عام ۳۰ هزار زندانی سیاسی در سال ۶۷ و کشتار ۱۵۰۰ نفر در جریان قیام آبان ماه ۹۸ بوده اند»
رضا تاند، معاون ارشد صنایع علوم محیط زیست گفت: «۴۰سال جستجوی بیهوده برای عناصر میانه رو در رژیم به نحو فضاحت آمیزی شکست خورده است قیامهای مستمر و اوج یابنده مردم و نسل جوان ایران واقعیت جدید ایران است. آمریکا باید در کنار مردم ایران بایستد»
این نامه بعد از سخنان رئیس جمهور بایدن که گفته بود ایالات متحده آمریکا برای اینکه رژیم را به پای میز مذاکره برگرداند، تحریمها را برنخواهد داشت و اینکه حقوق بشر در مرکز سیاست خارجی آمریکا خواهد بود ارسال شده است.

نامه بیش از ۳۰۰تن از متخصصان ایرانی مقیم آمریکا به رئیس جمهور این کشور
پرزیدنت جو بایدن
رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا – کاخ سفید
ما این نامه را با فوریت خاصی برای شما می نویسیم و خواهان این هستیم که دولت شما اقدامات جدی و فوری در حمایت از خواست مردم ایران برای برقراری یک جمهوری دموکراتیک، مبتنی بر جدایی دین از دولت و غیر اتمی به عمل آورد.
اقدامات تأثیرگذار دولت شما می بایست در جهت جلوگیری از نقض حقوق بشر توسط رژیم ایران و صدور تروریسم در منطقه و فراتر از منطقه باشد.
دفاع از حقوق بشر و دموکراسی در ایران باید عنصر پایه ای و ماندگار سیاست شما در مورد ایران باشد.
ما از شنیدن اینکه شما برای بازگرداندن رژیم ایران به میز مذاکره تحریمهای این رژیم را کاهش نخواهید داد؛ دلگرم شدیم.
 این باعث خشنودی ما می شود که ببینیم سیاستهای شما در قبال ایران از اشتباهات چهار دهه گذشته که منجر به از دست رفتن فرصت ها شد و نتایج مخرب و آسیب های جبران ناپذیری برای مردم ایران و منطقه به‌بار آورد جلوگیری می کند.
در کانون سیاست های غلط گذشته این افسانه وجود داشته که گویا یک جناج "مدره" در رژیم وجود دارد که سرانجام قدرتمند خواهد شد. بعد از سالیان طولانی به دنبال یافتن این سراب، سرانجام جهان متوجه شد رژیم ایران در تمامیتش یک دیکتاتوری غبرقابل تغییر است و قابلیت زایش حکومتی با سرکوب کمتر را ندارد. سیاست هایی که بر اساس افسانه میانه روی بنا شده اند لاجرم به شکست منجر می شوند.
رژیم با قیامهای مردم و بخصوص نسل جوان که در سالهای اخیر کثرت و شدت آنها افرایش پیدا کرده به شکل ددمنشانه ای برخورد کرده است. شرایط اقتصادی در ایران به دلیل فساد همه گیر و تمرکز ثروت ملی در دست ولی فقیه و سپاه پاسداران رو به وخامت است. بنابراین رژیم یا نیاز مردم را پشت گوش می اندازد و یا قادر به تامین آن نیست. در چهار سال گذشته جرقه اولیه قیامها بخاطر گرسنگی، فقر و یا شرایط اسف بار اقتصادی بوده است اما به سرعت این خواسته ها سیاسی می شوند و مردم خواهان تغییر رژیم می شوند. خواست آنها بسیار واضح و بلند شنیده می شود و نمی توان آن را نادیده گرفت.
برای سرکوب شورش مردم، رژیم به سرکوب در داخل و صدور تروریسیم در خارج روی آورده است. صدور تروریسم از زمان به قدرت رسیدن رژیم در دستور کار آن بوده است. در سالهای اخیر، رژیم آخوندها دامنه کارهای تروریستی خود را به اروپا و آمریکا هم گسترش داد. چندین دادگاه اروپایی و احکام قضایی این نکته را تایید کردند که دستورات همه کارهای تروریستی رژیم توسط بالاترین لایه ها رژیم صادر شده اند و سفارتخانه‌های رژیم یک پناهگاه امن برای ارگان اطلاعات و جاسوسی رژیم و هسته ای فعال و غیر فعال آنها می باشند.
ما محترمانه خواستار آن هستیم که دولت شما سیاستهای قاطعی اتخاذ کند و نقشه مسیری را تدوین و اجرا کند که در کنار مردم ایران و خواست آنها برای نیل به آزادی و یک جمهوری دمکراتیک و مبتنی بر جدایی دین قرار بگیرد؛ سیاستی که به گسترش شرورانه و خطرناک تروریسم رژیم ایران در منطقه پایان دهد و همانطور که مردم ایران شعار می دهند «سوریه را رها کن،‌فکری به حال ما کن»، از سرازیر شدن منابع مردم ایران برای تأمین مالی گروههای افراطی در منطقه جلو گیری کند.
علاوه براین، هیچگونه امتیازی به رژیم ایران نباید داده شود یا تحریمی علیه این رژیم نباید برداشته شود؛ مگر اینکه به نقض حقوق بشر در داخل، صدور تروریسم به خارج و حمایت از نیروهای نیابتی در منطقه پایان دهد.
اکنون یک فرصت تاریخی برای حمایت از مردم ایران فراهم شده و ما یقین داریم که شما از این فرصت استفاده خواهید کرد.
با تشکر
رونوشت به:
وزیر خارجه تونی بلینکن
اعضای محترم سنای آمریکا
اعضای محترم مجلس نمایندگان آمریکا


 پروفسور کاظم کازرونیان از دانشگاه کانتیکت آمریکا
هدف ما از نوشتن این نامه واقعا منعکس کردن و رسوندن صدای واقعی مردم ایران به آقای پرزیدنت بایدن بود. میدونید که ایشون و دولتشون در شرایطی هستند که در اوایل ریاست جمهوری شون هستند و دارند مشغول شکل دادن به سیاستهاشون در قبال رژیم ایران و دولت ایران هستند و در این شرایط در کنار و بلکه ماورای هیاهویی که لابی های رژیم و بلندگوهای تبلیغاتی رژیم راه انداختند باید بدونند که خواست واقعی مردم چیه
باید بدونند که مردم هدفشون این نیست که رژیم ایران دوباره یک امتیازی از دنیا بگیره و چند صباحی به عمرش اضافه بشه
هدفشون اینه که بتونند در شرایط ازادی زندگی کنند
حرفشون رو بتونند بزنند
هدفشون اینه که مینیممهای اقتصادی زندگیشون رو داشته باشند
هدفشون اینه که از شراین دزدها و چپاولگرهایی که بالای سرشان هست راحت شند
میدونید دنیا چهل ساله که داره این اشتباه رو میکنه که امیدواره با امتیاز دادن با این رژیم با کنار اومدن باهاش بلکه اینها یک ذره بتونند خوش اخلاقتر بشند و قیافه قشنگتری پیدا کنند
و مثلا صلح خواه بشند مثلا آزادی طلب بشند مثلا بتونند یک مقداری شرایط رو در ایران بهتر کنند و بعد از ۴۰سال همه ما به این نتیجه رسیدیم دنیا به این نتیجه رسیده همچین چیزی ممکن نیست و تنها راه آزادی ملت ایران از شر این دزدها از شر این آخوندهای چپاولگر راحت شدنه
و آقای بایدن باید بدونند که این صدا و این خواست اصلی مردم ایرانه

این نامه از طرف بیش از ۳۰۰ نفر از متخصصین استاتید دانشگاهها مقاما ت بلندپایه دانشگاه ها آکادمیسنها اطبا وکلا پژوهشگران مدیران صنایع و صاحبان مشاغل مختلف در آمریکا که همه مقیم آمریکا هستند به آقای پریزیدنت بایدن هست و همونجور که گفتم سخن اصلیش اینه که اون چیزی رو که ما بطور روزمره از برادران مون خواهرانمون پدران مادرانمون دوستان و اقواممون در ایران میشنویم به آقای بایدن برسونیم
بهشون بگیم که حقوق بشر آزادیخواهی دمکراسی و دست برداشتن از تروریسم باید پایه اصلی هر جور صحبتی با رژیم ایران باشه. خارج از اون به هیچ وجه مورد قبول مردم ایران نخواهد بود

ژیلا عندلیب مدیر فن‌آوری اطلاعات از دانشگاه کانتیکت آمریکا
با توجه به اینکه محور اصلی نامه اینه که آمریکا باید به دو مساله در مذاکراتش در مورد اتمی با ایران تایید کنه
یکی این احترام به حقوق بشر هست در داخل ایران و دیگری پایان صدور تروریسم و جنگ افروزی در خارج ایران
من هم بنوبه خودم همینو در حقیقت تاکید کردم گفتم که این نامه بیانگر نظرات بسیاری از ایرانی آمریکاییهایی هست که بطور مداوم با خانواده هایشان در ایران در تماس هستند و در حقیقت خواسته اونها را بیان میکنند بسیاری ازاونها قربانی سرکوب رژیم از جمله کشتار سی هزار زندانی سیاسی در سال ۶۷ و یا کشتار ۱۵۰۰ انسان بیگناهی که در آبان ۹۸ در تظاهرات برعلیه رژیم بودند و کشته شدند/ هستند.
در واقع این خواست مردم ایران در داخل و در اقصی نقاط دنیاست هر جای دنیا که هستند . این خواست تک تک کسانیه که بیش از چهل سال زیر سرکوب حکومت آخوندی زندگی کردند. نه تنها اون بلکه این خواست سیاست مداران آمریکایی از هر دو حزب دمکرات و جمهوریخواه
یعنی نمایندگان مردم آمریکا در کنگره و سنا ی آمریکا هم هست
در حقیقت این خواست هر انسان شریفیه که به حقوق بشر و انسانیت و شرافت احترام میگذاره


فاکس نیوز
بیش از ۳۰۰ شخصیت ایرانی از بایدن خواستند
از یک ایران دموکراتیک و از حقوق بشر در ایران حمایت کند

فاکس نیوز۱۸فروردین۱۴۰۰: بیش از ۳۰۰ شخصیت ایرانی در نامه خود به بایدن از وی خواستند تا زمانی که رژیم ایران دست از نقض حقوق بشر در ایران برنداشته تحریمها علیه این رژیم را لغو نکند.
در نامه بیش از ۳۰۰ شخصیت ایرانی مقیم آمریکا شامل پزشکان، مهندسان و اساتید دانشگاه، به رئیس جمهور آمریکا نوشته‌اند اقدامات تأثیرگذار شما باید توقف نقض حقوق بشر، صدور تروریسم به منطقه و فراتر از منطقه توسط رژیم ایران را هدف قرار دهد. آنها همچنین گفتند در طراحی سیاست شما در مورد رژیم ایران، دفاع از حقوق بشر و دموکراسی در ایران باید عنصر اصلی باشد»


واشینگتن فری بیکن:
نامه دانشمندان و اساتید ایرانی در دانشگاههای آمریکا به بایدن

واشینگتن فری بیکن: بیش از ۳۰۰ شخصیت سرشناس ایرانی مقیم آمریکا طی نامه‌یی از دولت بایدن خواستند بطور علنی از تلاشهای مخالفان ایرانی برای سرنگون کردن حکومت مذهبی افراطی در ایران حمایت کند.
در نامه این شخصیتهای سیاسی و آکادمیک و علمی نوشته شده: طی چهار سال گذشته گرسنگی، فقر و وضعیت اسفبار اقتصادی منشأ قیامها در ایران بوده است، ولی این خواسته‌ها به سرعت به خواست مبرم تغییر رژیم در ایران تبدیل شده است. خواسته مردم ایران رسا و روشن و غیرقابل کتمان است. لذا هیچ کاهش تحریم یا امتیازی نباید به رژیم ایران داده شود».


نشریه پی.آر نیوز وایر:
بیش از ۳۰۰ شخصیت برجسته ایرانی مقیم آمریکا
از رئیس جمهور آمریکا خواستار یک سیاست قاطع در قبال رژیم
و حمایت از خواست مردم ایران برای آزادی شدند

نشریه «پی.آر.نیوزوایر»به نقل از نامه سرگشاده کارشناسان برجسته ایرانی به بایدن نوشت: بسیاری از ابعاد شرورانه و مزمن رژیم در تهران، خصوصا پرونده نقض هولناک حقوق بشر و سرکوب مخالفان در داخل و خارج کشور ایران باید در طراحی سیاست آمریکا نسبت به ایران مورد نظر گرفته شود. آنها همچنین خواستار یک اقدام فوری و قوی در حمایت از خواست مردم ایران برای آزادی و دموکراسی، و یک ایران مبتنی برجدایی دین از دولت و غیر اتمی شدند.

نامه بیش از ۳۰۰ کارشناس و متخصص ایرانی به جو بایدن
تحریمها را تا زمانی که رژیم ایران به نقض حقوق بشر ادامه می دهد لغو نکنید

الحره نوشت: بیش از۳۰۰کارشناس و متخصص ایرانی مقیم آمریکا درنامه ای به بایدن از وی خواستند روی نقض حقوق بشر توسط رژیم ایران تمرکز کند.
این کارشناسان طی نامه خود به بایدن از وی خواستند از دادن هرگونه امتیاز به رژیم تهران خودداری کرده و از لغو تحریمها تا زمانی که رژیم ایران به نقض حقوق بشر در ایران و حمایت از تروریسم در داخل و خارج ادامه میدهد خودداری کند.
کارشناسان ایرانی مقیم آمریکا در این نامه همچنین از بایدن خواستند از اشتباهات دهه های گذشته پرهیز کرده و حقوق بشر و دموکراسی را در کانون سیاستهای واشینگتن در رابطه با تهران قراردهد.