محکومیت جهانی دیکتاتوری آخوندی به خاطر سرکوب خونین مردم در روز عاشورا

دولتهای آمریکا، فرانسه، آلمان، ایتالیا و کانادا و ریاست اتحادیه اروپا، سرکوب قیام مردم ایران علیه دیکتاتوری آخوندی را محکوم کردند و بر حق مردم، برای برخورداری از آزادی و حاکمیت مردمی تأکید ورزیدند.
مایک هامر سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید گفت: دولت آمریکا در طرف معترضان ایرانی است.
وی افزود: امید و تاریخ با کسانی است که به حق و بطور مسالمت آمیز حقوق خود را می جویند، در این میان ایالات متحده آمریکا نیز دوشادوش آنها قرار دارد. حکومت از طریق ارعاب و خشونت با مردم، دادگرانه و عادلانه نیست. همانطور که پرزیدنت اوباما در اسلو مطرح


 ساخت «اینگونه حکومت ها از نیروی مردم خویش به مراتب بیمناک تر از هر کشور دیگری هستند. »
وزارت خارجه فرانسه با صدور بیانیه یی گفت: فرانسه دستگیریهای خودسرانه و اقدامات خشونت بار صورت گرفته علیه تظاهرکنندگان عادی که در پی دفاع از حق آزادی بیان خود و نیازشان به دمکراسی هستند را محکوم میکند.
وزارت خارجه فرانسه مقاومت مردم در برابر نیروهای سرکوبگر دیکتاتوری آخوندی را ستایش کرد و افزود: «دولت فرانسه با ابراز تسلیت به خانواده‌های کشته ‌شدگان، از شهامت والای آنها که مایه‌سربلندی ایرانیان است، تقدیر» می کند.
وزارت خارجه ایتالیا نیز با صدور بیانیه یی گفت: «ایتالیا سرکوب تظاهرات در تهران بوسیله نیروهای امنیتی ایران که چندین نفر طی آن کشته شدند را محکوم می کند.
وزارت امورخارجه در بیانیة افزود، ” حفاظت از جان انسانها یک ارزش اساسی است که باید درهر کجا و در هرشرایطی مورد دفاع باشد”.

دولت آلمان سرکوب ”بیرحمانه” دولتی علیه تظاهرکنندگان ضد دولتی در ایران را به شدت محکوم کرد. وسترول ، وزیر خارجه آلمان در یک بیانیه شدید اللحن گفت، ایران بعنوان یک امضاء کننده معاهده بینالمللی سازمان ملل در مورد حقوق مدنی وسیاسی جهت حفاظت از مردم خودش، ملتزم است. وزیر خارجه آلمان گفت:” ایران باید به وظایف خود نسبت به حفاظت از حقوق سیاسی و مدنی شهروندانش عمل کند. جامعه بینالمللی ناظر خواهد بود و روی خود را برنخواهد گرداند.”
دولت کانادا  نیز سرکوب قیام عاشورای مردم ایران  توسط دیکتاتوری آخوندی را محکوم کرد. لاورنس کانون ، وزیر امور خارجه کانادا طی بیانیهیی گفت: ”دولت کانادا استفاده از خشونت بیرحمانه توسط نیروهای امنیتی  رژیم ایران را محکوم میکند و یکبار دیگر از این رژیم میخواهد تا به التزامات حقوق بشر خود عمل نماید”.
وی افزود، کانادا ”عمیقا نگران” سرکوب شهروندان ایرانی است. کسانی که باید  از حق آزادی بیان و تجمع در واقعه عاشورا برخوردار می بودند.

به گزارش آسوشیتدپرس (6دی88) ریاست دوره یی اتحادیه اروپا رژیم آخوندی را به دلیل سرکوب قیام عاشورای  حسینی مردم ایران محکوم نمود.
کارل بیلدت وزیر خارجه سوئد که کشورش  ریاست دورهیی اتحادیه اروپا را عهده دار می باشد گفت سرکوب تظاهرات مردم ایران باعث نگرانی است.  یک رژیم که از  مشروعیتش مطمئن است  هیچ دلیلی ندارد از ابراز عقیده آزاد و مسالمت آمیز مردم ترس و واهمه یی داشته باشد.