اکثریت نمایندگان پارلمان هلند آمریکا را به تضمین حفاظت ساکنان اشرف فرا خواندند

اکثریت نمایندگان پارلمان هلند، طی بیانیه ای با تاکید بر قطعنامه 24 آوریل 2009 پارلمان اروپا در حمایت از ساکنان اشرف، نیروهای آمریکایی را به تضمین حفاظت ساکنان اشرف فرا خواند.

این بیانیه که همزمان با عقب نشینی نیروهای آمریکایی از عراق صادر شده است، از دولت هلند می خواهد، اقدامات لازم برای تضمین حقوق و حفاظت ساکنان اشرف در هماهنگی با سازمان ملل، اتحادیه اروپا و دولت آمریکا به عمل بیاورد.

82 عضو پارلمان هلند شامل رهبران فراکسیون های پارلمانی، خواستار بر عهده گرفتن حفاظت اشرف از سوی نیروهای سازمان ملل متحد شدند

امضاءکنندگان بیانیه در آستانه تشکیل پارلمان و دولت جدید عراق، خواستار التزام دولت این کشور به قطعنامه 24 آوریل 2009 پارلمان اروپا و اجرای مفاد آن و تصریح بر حق ساکنان اشرف در برخورداری از حقوق و حفاظتهای بنیادین کنوانسیون چهارم ژنو شدند.

بیانیه اکثریت پارلمان هلند در باره اشرف

 


http://www.youtube.com/watch?v=BQ7SYBmoN1w

پارلمان اروپا در قطعنامه آوریل 2009 خود تصریح میکند 3400 عضو اپوزیسیون ایران مستقر در کمپ اشرف در عراق، افراد حفاظت شده در چارچوب کنوانسیون4 ژنو هستند و دولت عراق باید به حقوق آنها احترام گذاشته و از اخراج آنها و یا جابجایی اجباری آنها در داخل عراق خوداری نموده و محاصره آنان را پایان دهد.

اما رژیم ایران تلاش می کند از طریق دولت عراق حقوق آنان را نقض کند. عفو بین الملل، فدراسیون جهانی حقوق بشر، سازمان جهانی علیه شکنجه و دیدبان حقوق بشر، اسقف اعظم کانتربری و ... نگرانی خود را در مورد وضعیت ساکنان اشرف ابراز داشته و حمله نیروهای عراقی به کمپ اشرف در 28 و 29ژوییه را محکوم کردند.

تهدیدهای دولت و نیروهای عراقی علیه ساکنان اشرف همچنان ادامه دارد و دولت آمریکا، عفو بین الملل و بسیاری از مراجع بین المللی، در باره این تهدیدها ابراز نگرانی کرده اند.

ما در پارلمان هلند، ضمن اعلام همبستگی با ساکنان اشرف و خانواده های آنها، حمایت خود را از خواسته آنها اعلام می کنیم و از دولت عراق میخواهیم التزام خود را به قطعنامه پارلمان اروپا اعلام نموده و بر حق ساکنان اشرف در برخورداری از حقوق و حفاظتهای بنیادین کنوانسیون چهار ژنو تصریح نماید.

ما همچنین از دولت هلند می خواهیم در هماهنگی با سازمان ملل، اتحادیه اروپا و دولت آمریکا، از سازمان ملل بخواهد حفاظت ساکنان اشرف را بر عهده گرفته و نیروهای آمریکایی را به تضمین حفاظت ساکنان اشرف و عدم تکرار حمله و خشونت و جابجایی اجباری ساکنان اشرف فرا بخواند.

دادگاه اسپانیا تحقیقاتی را علیه مقامات دولت عراق، در مورد حمله ژوییه گذشته آغاز کرده است که بخاطر نقض کنوانسیون چهارم ژنو می توانند به اتهام جنایت علیه بشریت تحت تعقیب قرار گیرند.

چنانچه دولت عراق به حقوق ساکنان اشرف، منطبق با موازین حقوق بین الملل و حقوق انساندوستانه و حقوق بشر بین المللی، احترام گذاشته و آنها را به اجرا در بیاورد، اعتبار و حیثیت عراق به عنوان یک دولت مستقل و دمکراتیک را که زیر علامت سوال رفته، باز سازی میکند.