ملی پوش کشتی فرنگی ایران به آذربایجان پناهنده شد

سامان طهماسبی ملی‌پوش کشتی فرنگی ایران در المپیک پکن و دارنده دو مدال برنز جهان و طلای آسیا  به آذربایجان پناهنده شده و در مسابقات قهرمانی این کشور شرکت کرد.

به گزارش خبرگزاری حکومتی ایسنا، سامان طهماسبی, ملی پوش سال‌های اخیر کشتی فرنگی ایران که دو بار بر سکوی سوم جهان ایستاد و مدال طلای آسیا را هم در کارنامه خود داشت، به دلیل مشکلات مالی به کشور آذربایجان پناهنده شده است.

 

بنا به این گزارش سامان طهماسبی در مسابقات قهرمانی آذربایجان شرکت کرده و به مقام قهرمانی رسیده است. بنا بر اعلام رسانه های آذربایجان، طهماسبی در مسابقات قهرمانی این کشور شالوا گادابادزه نفر سوم اروپا را شکست داد و قهرمان شد.

 

این رویداد که بیانگر چپاولگری آخوندها در عرصه ورزش کشور و بهره کشی از ملی پوشان و قهرمانان ورزشی این میهن است, در عین حال روشن کننده وضعیت اسفبار ورزش در همه رشته ها تحت حاکمیت آخوندهاست. هرچند خبرگزاری رژیم که این رویداد را گزارش کرده, تلاش نموده که آن را به مشکلات و مسائل اقتصادی که دامنگیر ورزشکاران است, خلاصه کند, اما در لابلای گزارش و در خطوط نانوشته آن می توان به عمق فاجعه و علل آن پی برد.

خبرگزاری حکومتی ایسنا نوشت: مسئله قابل تعمق عدم توجه به وضعیت قهرمانان ملی به خصوص کشتی ورزش اول ایران است. سوال اینجاست در جایی که فوتبالیست های درجه چندم آن سالی چند صد میلیون پول به جیب می‌زنند، چرا باید کشتی‌گیر ملی‌ به خاطر نداشتن کار و مسکن دست به چنین کارهایی بزند.

کسب دو مدال برنز کشتی فرنگی جهان و قهرمانی آسیا در کشتی فرنگی از سامان طهماسبی پرافتخارترین ورزشکار استان کردستان ساخت اما این کشتی‌گیر بیش از این که به کشتی فکر کند، در حال دست و پنجه نرم کردن با مشکلات زندگی است.

طهماسبی که پس از حمید سوریان پرافتخارترین فرنگی‌کار ایران در سال‌های اخیر محسوب می‌شود، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حکومتی ایسنا اظهار کرد: حدود چهار سال است که تنها وعده شنیده‌ام و هر مسوولی هم بر سر کار می‌آید به فکر ما قهرمانان نیست. چند سال است که هم مشکل مسکن و هم مشکل کار دارم.

ملی‌پوش ایران در المپیک پکن ادامه داد: در این سال که دوبار بر سکوی جهانی ایستادم و قهرمان آسیا شدم، خیلی پی‌گیر حل مشکلاتم شدم اما هر کسی آن را بر گردن دیگری می‌انداخت و کسی پاسخگو نبود. مشکلاتم زیاد است و بدتر آن است که یک قهرمان صبح تا شب دنبال مسوولین بدود ولی نتیجه‌ای نگیرد.

طهماسبی در پاسخ به این سوال که تمرین‌های کشتی است چگونه است، گفت: تمرین می‌کنم اما چه فایده. از این طرف هیچ کس پاسخگوی مشکل تیم نیست اما از طرف دیگر در حالی که مربی‌ام در اردوی تیم ملی است، به اردو هم دعوت نمی‌شوم تا بتوانم بهتر تمرین کنم. در شهرستان امکانات تمرین خوبی نداریم و با این شرایط انگیزه‌ای برایم نمانده است.

این خبرگزاری افزود: حرکت طهماسبی می تواند مسئولین ورزش را به فکر فرو ببرد تا به وضعیت زندگی قهرمانانشان توجه کند و حداقل جوایز آنها در مسابقات جهانی را قانونمند کند.

جمشید خیرآبادی مربی طهماسبی چند هفته پیش در باره مشکلاتی که این ورزشکار استان کردستان با آن دست و پنجه نرم می کرد در گفتگو با سایت فدراسیون کشتی اعلام کرد که طهماسبی به خاطر نداشتن شهریه دانشگاه چند ماهی نیز تحصیل را رها کرده بود.

جمشید خیرآبادی مربی سامان طهماسبی به ایسنا گفت: طهماسبی حتی شهریه‌ دانشگاه خود را نیز ندارد و به دلیل همین موضوع به ناچار چند ماهی است که دانشگاه را رها کرده است من برای سامان بسیار متأسفم که در استانی زندگی می‌کند که مسئولان آن تا این حد نسبت به آینده‌ی او بی‌تفاوت هستند شاید اگر مسئولان استان می‌دانستند که ورزش می‌تواند بسیاری از معضلات را کم کند با الگوی جوانان کردستانی این گونه برخورد نمی‌کردند!