شماری از نمایندگان پارلمانها و گروههای پارلمانی دوستان ایران بر ضرورت حذف نام مجاهدین از لیست تروریستی تاکید کردند

شماری از نمایندگان مجلس ملی فرانسه، کمیته فرانسوی برای ایرانی دمکراتیک ، گروه پارلمانی دوستان ایران آزاد در پارلمان اروپا ، کمیته ایتالیایی پارلمانترها وشهروندان برای ایران آزاد  و  کمیته نروژی دوستان یک ایران آزاد، با صدور اطلاعیه های جداگانه ای، از حکم دادگاه استیناف امریکا به نفع مجاهدین استقبال کردند و از دولت امریکا خواستند تا به حکم قانون احترام گذاشته و نام مجاهدین را از لیست تروریستی خود حذف نمایند و حفاظت مجاهدان ساکن اشرف را بعنوان افراد حفاظت شده طبق کنوانسیونهای ژنو تضمین کند.


ژان پیر برار نماینده مجلس ملی فرانسه و دبیر کمیسیون مالی مجلس طی اطلاعیه ای که به امضای شمار دیگری از نمایندگان مجلس ملی فرانسه منجمله ژان پاتریک ژیل ؛ ژاک رومیه و فیلیپ ویژیه رسیده ضمن استقبال از رای دادگاه استیناف امریکا و با یادآوری حمایت اکثریت نمایندگان مجلس ملی فرانسه از مقاومت مردم ایران نوشته است
نمایندگان فرانسوی میگویند زمان آن رسیده است که دولت اوباما قاطعیت مردم ایران برای رهایی را جدی بگیرد. اولین گام در این جهت حمایت از قیامهای مردمی در ایران از طریق پایان بخشیدن به تروریست تلقی کردن سازمان مجاهدین خلق ایران است. زمان آن رسیده است که زنجیرهایی که مانع مبارزه مردم ایران علیه فناتیسم مذهبی ملاها میگردد, پاره شود. این در خدمت کشورهای منطقه و صلح جهانی است که یک تغییر دمکراتیک در ایران صورت گیرد. دولتها, همچون پارلمانترها میتوانند با حمایت قاطع از مقاومت ایران در این امر شرکت داشته باشند.
-  کمیته فرانسوی برای ایرانی دمکراتیک  با یادآوری حکم دادگاه استیناف واشینگتن مبنی بر اینکه تصمیم وزیر خارجه قبلی امریکا برای نگه داشتن نام مجاهدین در لیست تروریستی وزارت خارجه امریکا فاقد ادله کافی بوده اعلام کرد:
کمیته فرانسوی برای ایران دمکراتیک بطور خاص بر ضرورت حذف بلادرنگ نام سازمان مجاهدین از لیست اصرار دارد,

گروه پارلمانی دوستان ایران آزاد در پارلمان اروپا اعلام کرد:
گروه پارلمانی دوستان ایران آزاد در پارلمان اروپا که از تعدادی زیادی از نمایندگان پارلمان اروپا با تمایلات مختلف سیاسی تشکیل شده است معتقد است که زمان آن رسیده است که دولت امریکا به حکم قانون احترام گذاشته و نام مجاهدین خلق را از لیست تروریستی امریکا خارج سازد. سازمان مجاهدین خلق ابتدا توسط امریکا به عنوان یک ” ابراز حسن نیت”  به ملایان در لیست سیاه قرار داده شد با این امید که آخوند ها برنامه اتمی خودشان را پایان بدهند. با عدم وجود چنین امتیازاتی از سوی رژیم فاشیستی در تهران، ایالات متحده اکنون باید این فصل شرم آور را خاتمه داده و سازمان مجاهدین خلق ایران را از لیست تروریستی خارج سازد.
دوستان ایران آزاد همچنین از دولت امریکا میخواهد تا حفاظت اشرف را تضمین کند.
کمیته ایتالیایی پارلمانترها وشهروندان برای ایران آزاد اعلام کرد
کمیته ما که طی سالیان گذشته بر علیه برچسب تروریستی علیه مجاهدین خلق ایران و قرار دادن آنها در لیست گروههای تروریستی اتحادیه اروپا می جنگید و بدرستی در ژانویه 2009 این مبارزات به پیروزی منجر شد از همان ابتدا معتقد بود که این تصمیم گیریها هیچ مبنای قانونی و واقعی ندارد .
همانطور که قضات تصریح کرده اند مطلقا هیچگونه مدرکی برای توجیه ادامه ممنوعیت سازمان مجاهدین خلق ایران بعنوان یک سازمان تروریستی خارجی وجود ندارد. اکنون این بر عهده وزیر خارجه آمریکا خانم هیلاری کلینتون است که ممنوعیت این گروه را لغو کند”. ما از دولت اوباما میخواهیم همانطور که بارها اعلان کرده که در کنار مردم ایران می باشد ضمن محترم شمردن حکم دادگاه استیناف امریکا نام اصلی ترین گروه اپوزسیون ملاها را از لیست گروههای تروریستی خارج کند.

کمیته نروژی دوستان یک ایران آزاد نیز با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد:
از تصمیم دادگاه استیناف آمریکا در رابطه با اصلی ترین آپوزیسیون ایران – سازمان مچاهدین خلق – استقبال میکند

ینس کرییستین لوند نماینده پارلمان دانمارک گفت: با درودهای خاص به مجاهدان اشرف، این پیروزی را به آنها ومردم ایران تبریک می گویم. حکم دادگاه آمریکا مشابه احکام دادگاههای اروپایی است وامیدوارم که دولت آمریکا به سرعت حکم را اجرا کند.
وی گفت: نام من یان کریستیان لوند و از دانمارک هستم. من از شنیدن خبر حکم دادگاه در آمریکا بسیار خوشحالم. من به همه مردم ایران تبریک میگویم. امروز یک روز بسیار خوشحال کننده است که حکم دادگاه آمریکا با احکام دادگاههای اتحادیه اروپا و انگلستان یکسان شده است. این نشان می دهد که سازمان مجاهدین مطلقا تروریست نیست. من از این که آمریکا نظر مشابهی داشته است، بسیار خشنودم. امیدوارم دولت آمریکا سازمان مجاهدین خلق را از لیست تروریستی خارج کند، و امیدوارم که این قدم جدیدی برای مردم ایران باشد تا صاحب یک کشور آزاد شوند و انتخابات آزادانه و منصفانه یی در ایران داشته باشند. و در آینده کشوری داشته باشند که حقوق بشر و حقوق زنان، حقوق اقلیتها، آزادی بیان، انتخابات منصفانه و آزادانه در آن برقرار باشد و در آن هیچ حکم اعدام یا اَعمال غیر دموکراتیکی وجود نداشته باشد.  من اطمینان دارم این قدم درستی در این مسیر است. لذا اکنون مردم ایران را مخاطب قرار می دهم که شما باید حق خود را بگیرید. در نهایت هم می خواهم به همه کسانی که در کمپ اشرف هستند، درود خاص بفرستم. از این تصمیم در دادگاه آمریکا خوشحال باشید. این شانس بزرگ شما برای رفتن به یک ایران آزاد با انتخابات آزادانه و منصفانه است.. به همه مردم ایران تبریک میگویم.

مورتون هوگلوند، نماینده پارلمان نروژ گفت: حکم دادگاه ایالات متحده قدم بسیار مهمی در روند سرنگونی رژیم ایران است که مردم ایران  سالهاست برای آن تلاش می کنند .
این حکم یک پیروزی برای همه کسانی است که مدتهای طولانی برای  دستیابی به آن در سراسر جهان مبارزه میکنند.
 اقای هوگلوند خاطرنشان نمود مردم ومقاومت ایران درتلاشهای خود از سیاستمداران آمریکا و مخصوصا  وزارت خارجه آمریکا می خواهند که باحذف برچسب تروریستی ، مانع را از مسیر آنها بردارند وازهمین رو،حکم دادگاه یک تحول و قدم مهم در مسیر خواست مردم ایران برای سرنگون کردن رژیم ایران بشمارمی رود. 
آقای هوگلوند تاکید کرد:  ما اکنون باید این پیروزی را دنبال کنیم. امروز زمان جشن و شادی است، ولی از فردا دوباره باید کار را آغاز کرد.

دیوید کیلگور، وزیر پیشین و رییس مشترک کمیته کانادایی دوستان ایران دمکراتیک گفت: سه قاضی دادگاه استیناف در واشنگتن، یک حکم بسیار قوی صادر کردند که مانند هفت حکم دادگاه به یک مقصد ختم خواهد شد. این یک خبر خوب برای همه ما وهمه ساکنان اشرف است. 
 آقای کیلگور گفت: دیروز ، یک گام مهم به جلو برای همه ما که خواستار دمکراسی، برابری و یک ایران بدون سلاح هسته ای هستیم بود.
 یک هیات قوی مرکب از سه قاضی دادگاه استیناف در واشنگتن ، یک حکم بسیار قوی صادر کردند که درواقع خواستار حاکمیت قانون از وزیر خارجه است و این که باید به موضوع دوباره نگاه کند.
 ولی همانطور که در اروپا دیدیم، هفت حکم دادگاه همگی به یک مسیر ختم شدند و بدون شک نتیجه در امریکا و کانادا هم همان خواهد بود من امیدوارم که این کار  سریع باشد.
این یک خبر خوب برای همه ساکنین اشرف، همه شما در اشرف است و من فکر می کنم همه ما در امریکای شمالی شدیدا از آنچه دیروز اتفاق افتاد خشنود هستیم. پوشش خبری در مورد آن بسیار گسترده بوده است و فکر می کنم همه می دانند که یک گام بزرگ به جلواست. هنو کار تمام نشده ولی فکر می کنم ، وزیر خارجه هیلاری کلینتون،  تشخیص می دهد  که نام مجاهدین در سال 97 به عنوان یک خوشامد به رییس جمهور رژیم ایران در لیست قرار داده شد و فکر می کنم او حالا می داند و دادگاهها هم دارند به او می گویند که او باید مجاهدین را از لیست خارج کند و فکر می کنم این سریع اتفاق بیفتد

پیربرسی، رئیس حقوق بشرنوین وعضو شورای ملی- مشورتی حقوق بشر درفرانسه، گفت: حکم دادگاه آمریکا بازهم ثابت کرد که ما به درستی می گفتیم مجاهدین ربطی به تروریسم ندارند. امیدوارم بعد از تصمیم دادگاه عدالت اروپا, بعد از تصمیم قضائیة انگلستان و بعد از تصمیم قضائیة آمریکا, دولت آمریکا به تصمیم دادگاه آمریکا گردن بگذارد،چون قضائیه مافوق قوه مجریه است.

آقای برسی گفت: من از تصمیم دادگاه ایالات متحده مسرور شدم. این دادگاه در ارتباط با مجاهدین خلق ایران بود که از سال 1981 دوستان من هستند. این یک دوستی طولانی است و من همیشه به آنها اعتماد کردهام. آنها مقاومین پیشتاز هستند.
مجاهدین هرگز تروریست نبودهاند. قسم میخورم که آنها هرگز تروریست نبودند. من آنها را مدتهاست که میشناسم.
بین سالهای 1978 و 1984, من 320 هفته برای دوستان آرژانتینیام  اعتراض کردم. به آنها هم تروریست میگفتند, و حالا همانها در حکومت هستند و دموکراسی را در آرژانتین برقرار کردهاند.
امیدوارم که بعد از تصمیم دادگاه عدالت اروپا, بعد از تصمیم قضائیة انگلیس و بعد از تصمیم قضائیة آمریکا, دولت آمریکا به این تصمیم گردن بگذارد و به تصمیم قضائیه گوش فرا دهد, چون قضائیه مافوق قوه مجریه است.
من به چشم فرا رسیدن سحر در ایران را میبینم؛ فرا رسیدن سحر در ایران را میبینم و میبینم که مجاهدینی که اینقدر مصمم هستند, اینقدر افتاده هستند, اینقدر در مبارزه و مقاومتشان قاطع هستند, روزی آزادی را باز یابند, نه در خارج ایران, بلکه در داخل ایران. امیدوارم آنها این خوشبختی را داشته باشند و امیدوارم نه فقط مجاهدین بلکه تمام خلق ایران این خوشبختی را داشته باشد؛ خلقی که تشنة آزادیست, تشنة دموکراسی است, تشنة پیشرفت است, نه پیشرفت در ساخت بمب اتمی که دیگر کسی به آن نیازی ندارد.
در یک کلمه, امشب میگویم: دوستان عزیز تبریک! تبریک به مردم ایران که مجاهدین خلق به خوبی آنها را نمایندگی میکنند. آنها دوستان من هستند و برای همیشه دوستان من باقی خواهند ماند. خداحافظ و به امید دیدار در ادامة مسیر مبارزه برای دموکراسی.