قربانیان کرونا در ۳۴۰ شهر کشور بیش از ۶۱ هزار و ۸۰۰ نفر است


•    به گفته پزشکان، کرونا در تهران «به طرز وحشتناکی» در حال افزایش است. بسیاری از بیمارستانها مجدداً پر از بیمار شده است. بسیاری از بیماران بدلیل کمبود ICU فوت میکنند. اگر اقدام عاجل به عمل نیاید شمار مبتلایانی که به بیمارستان مراجعه میکنند بسرعت از ۱۰۰ هزار نفر بیشتر می شود


•    خامنه ای امروز به ناگزیر به بالا گرفتن مجدد کرونا اذعان کرد و وقیحانه آنرا ناشی از «سست» شدن «بعضی مردم و مسئولان» قلمداد نمود و با فراموش کردن عمدی حرفهای قبلی خودش به «انتقاد از بعضی افراد که کرونا را تمام شده میدانند» پرداخت
•    آمار قطره‌چکانی حریرچی: هر ۱۳ دقیقه یک نفر بر اثر کرونا فوت می کند و هر ۳۳ ثانیه یک نفر در ایران به کرونا مبتلا می شود

سازمان مجاهدین خلق ایران بعد از ظهر امروز شنبه ۷ تیر ۱۳۹۹ اعلام کرد، آمار جانگداز جانباختگان کرونا در ۳۴۰ شهر ایران بیش از ۶۱ هزار و ۸۰۰ نفر است. شمار قربانیان در ایلام به ۴۱۵ نفر، در بوشهر به ۵۶۱ نفر، در خراسان رضوی به ۳۶۷۰ نفر، در خراسان شمالی به ۶۳۵ نفر، در خوزستان به ۴۷۲۰ نفر، در گلستان به ۱۵۷۵ نفر، در گیلان به ۳۱۴۵ نفر، در لرستان به ۲۲۲۸ نفر و در هرمزگان به ۵۸۰ نفر رسیده است.

به گفته پزشکان متخصص کرونا در تهران «به طرز وحشتناکی» در حال افزایش است. بسیاری از بیمارستانها منجمله بیمارستان خمینی مجدداً پر از بیمار شده است. این در حالی است که اکثر بیماران را سرپایی مداوا و در خانه‌هایشان قرنطینه می‌کنند و فقط افراد بدحال یعنی حداکثر ۲۰ درصد مبتلایان را بستری می‌کنند. بسیاری از بیماران وخیم که نیاز به مراقبت ویژه دارند به دلیل ظرفیت نداشتن ICU فوت می‌کنند. پزشکان می‌گویند اگر اقدام عاجلی در تهران به عمل نیاید شمار مبتلایانی که به بیمارستان مراجعه می‌کنند بسرعت از ۱۰۰ هزار نفر بیشتر می‌شود و شمار درگذشتگان بخصوص در مناطق جنوبی تهران بسرعت بالا می‌رود.

خامنه ای امروز در یک تماس ویدئویی با دژخیمان قضاییه آخوندی به ناگزیر به بالا گرفتن مجدد کرونا اذعان کرد و وقیحانه آنرا ناشی از «سست» شدن «بعضی مردم و مسئولان» قلمداد نمود و به «انتقاد (از) بعضی افراد که کرونا را تمام شده میدانند» پرداخت. او قبل از این در ۱۳ اسفند گفته بود «‎این بلا آن چنان بزرگ نیست و بزرگتر از آن نیز وجود داشته است... این مسئله مدتی نه چندان طولانی برای کشور وجود خواهد داشت و سپس رخت بر می‌بندد» .

سخنگوی وزارت بهداشت رژیم در آمار مهندسی شده خود شمار قربانیان را در ۲۴ ساعت گذشته ۱۲۵ نفر و مبتلایان جدید را ۲۴۵۶ نفر و افراد بحرانی و تحت مراقبت ویژه را ۲۹۲۸ نفر اعلام کرد. وی گفت «استان‌های خوزستان، کرمانشاه، کردستان، هرمزگان، آذربایجان غربی و خراسان رضوی در وضعیت قرمز و آذربایجان شرقی، سیستان و بلوچستان، بوشهر، لرستان و گلستان در وضعیت هشدار قرار دارند».
 
حریرچی معاون وزارت بهداشت رژیم در آمار قطره‌چکانی امروز خود گفت: «هر ۱۳ دقیقه یک نفر بر اثر کرونا در کشور فوت می کند و هر ۳۳ ثانیه یک نفر در ایران به کرونا مبتلا می شود... تعداد زیادی از شهرستانها در وضعیت قرمز هستند (ایرنا ۷ تیر).

در زنجان، ر‌‌ئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت: «شمار آزمایشهای مثبت روز گذشته ۳۴۳ مورد بود در حالیکه روز قبل از آن ۲۰۰ مورد مثبت بود. درصد آزمایشهای مثبت پیش از این ۲۰ درصد بود اکنون به ۴۰ درصد رسیده است...طی چند روز آینده تعداد قابل توجهی تخت مورد نیاز است. دانشگاه علوم پزشکی در آماده باش قرمز قرار گرفته و تمامی مرخصی ها لغو شده است. شمار بیماران سرپایی کرونایی ۹ برابر شده است» (ایرنا ۷ تیر).

در گلستان، رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی گفت: «حدود ۲۰ درصد مبتلایان حال وخیمی دارند و در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند...اکنون نیمی از مساحت و پهنه جمعیتی گلستان در وضعیت قرمز قرار دارند» (عصرایران۷ تیر).

در هرمزگان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی از مبتلا شدن ۲۸۰ کادر درمانی به کرونا خبر داد و گفت «این هفته و هفته آینده، هفته‌های پر خطر ویروس کرونا در هرمزگان است» (ایسنا ۷ تیر). معاون دانشگاه گفت:«بیش از ۱۰ هزار نفر مبتلا به کرونا در استان هستند... بیماران بستری بیش از ۵۱۰ نفر هستند و بیمارستان‌ها دیگر جایی برای پذیرش بیماران بیشتر در روزهای آتی ندارد» (خبرگزاری نیروی قدس ۷ تیر).

در ایلام، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گفت: «هم ابتلا و هم فوتی‌ها در دهلران بسیار نگران‌کننده است. مبتلایان در این هفته ۵/۴ برابر کل مبتلایان در اسفند پارسال است... در هفته اخیر آمارهای روزانه مبتلایان کرونا سه رقمی بوده است» (ایرنا ۷ تیر).

در کردستان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت: «جهت پیشگیری از افت اکسیژن امکان افزایش تخت‌های بیمارستانی و اختصاص کل بیمارستان توحید به بیماران کرونایی وجود ندارد... تنها۲۰۰ تخت برای بیماران مبتلا به کرونا قابل استفاده است چراکه با بستری شدن بیش از این تعداد، ۳ دستگاه اکسیژن سازی که در این بیمارستان وجود دارد، پاسخگوی نیاز بیماران نخواهد بود» (ایسنا ۷ تیر).

در قزوین، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گفت:”از ۱۷ خرداد شاهد روند صعودی این بیماری بودیم...ادامه این روند نه تنها خطرناک است، بلکه خدمات پزشکی در حوزه قلب و اعصاب در این بیمارستان را با مشکل مواجه می‌کند» (ایلنا ۶ تیر).

در اردکان، نماینده مجلس رژیم گفت: «اردکان با کمبود ۱۶۰ تخت بیمارستانی و ۱۴۰ نیروی درمانی روبرو است» (ایسنا ۶ تیر).


دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۷ تیر۱۳۹۹ (۲۷ ژوئن ۲۰۲۰)