نیویورک تایمز : خامنه ای …نباید انعکاس تاریخ را زمانی که معترضین شعار «مرگ بر دیکتاتور» در خیابانهای تهران سر میدهند، نادیده بگیرد

نیویورک تایمز(8دی88) در سرمقاله خود به درگل ماند‌گی سران رژیم پلید آخوندی در مقابل خروش مردم ایران پرداخت و با اشاره به پیروزی قیام مردم ایران علیه رژیم سلطنتی به ولی فقیه طلسم شکسته رژیم یادآوری کرد : خامنه ای …نباید انعکاس تاریخ را زمانی که معترضین ضربات مرگبار نیروهای امنیتی را به سخره می گیرند، و شعار «مرگ بر دیکتاتور» در خیابانهای تهران سر میدهند، نادیده بگیرد.
روزنامه نیویورک تایمز در سرمقاله روز گذشته خود به بررسی قیام عاشورای مردم ایران پرداخت و نوشت: ما از شجاعت ایرانیانی که با وجود وحشیگیری بیشرمانه و بی مهابای دولتشان، همچنان بر خواست خود برای بدست آوردن حقوقشان پای میفشارند برانگیخته هستیم. رهبران ایران در دفع موج خروش عمومی که هر روز قویتر

 میشود آنچنان فروماندهاند که حتی عاشورا ، که یادآور مرگ مقدس ترین شهید شیعیان است ـ دیگر استثنا نیست.
این روزنامه با تاکید براینکه: ”حاکمان کنونی ایران یکبار دیگر به اثبات رساندند که تنها عقیده آنها برجا ماندن خودشان است “ نوشت:
روز یکشنبه، پلیس بروی جمعیت اعتراض کننده آتش گشود و بر اساس گزارشات ده نفر را به کشتن داد و صدها نفر را نیز دستگیر کرد…
نیویورک تایمز می افزاید:
دولت ایران بشدت تلاش میکند تا مردم ایران و جهان از گستردگی سوءاستفادههایش آگاه نشوند. خبرنگاران خارجی بطور عام از کشور اخراج شده اند. خبرنگاران حاضر در انجام وظیفهشان از جان خود مایه میگذارند. خبرنگار تلویزیون دوبی از سوریه، رضا البشاء، ناپدید شده است. بار آخر وی در میان اعتراضات در حالیکه توسط نیروهای انتظامی محاصره شده بود، دیده شده بود. او باید سالم آزاد شود. خوشبختانه هنوز مردم زیادی از جمله خبرنگاران، وبلاگنویسان و شهروندان وظیفه شناس مجهز به تلفنهای دوربیندار که مصمم هستند که پیام را به خارج برسانند، حضور دارند.
اعتراضات وقتی شروع شده که رهبر عالی ایران، آیت الله علی خامنه ای، انتخابات ژوئن را به نفع محمود احمدی نژاد به سرقت برد. دولت معترضین را کشته و زندانی کرد و بسیار از آن بیم داشتند که قیام از حرکت باز ایستد. اینچنین نشد،
نیویورک تایمز سرمقاله خود را این چنین به پایان می برد:
دولت هنوز بنظر میاید که کنترل کامل بروی اهرم های اصلی قدرت داشته باشد، از جمله کنترل سپاه ددمنش پاسداران و شبه نظامیان بسیج. ولی … خامنه ای، که در رهبری انقلاب 1979 برعلیه شاه سهیم بود، نباید انعکاس تاریخ را زمانیکه معترضین ضربات مرگبار نیروهای امنیتی را به سخره میگیرند، و شعار «مرگ بر دیکتاتور» در خیابانهای تهران سر میدهند، نادیده بگیرد.
مردم ایران همان چیزی را میخواهند که همه مردم حق دارند بخواهند، آزادیهای پایه ای، امنیت اقتصادی، و آگاهی بر اینکه دولتشان متعهد به حفاظت و نه کشتار شهروندانش میباشد.

روزنامه واشینگتن تایمز در مقالهیی تحت عنوان آغاز پایان درباره قیام مردم ایران در روز عاشورا نوشت:
این بار جمهوری اسلامی زیر سؤال رفته است. خشونت بیشتری در راه است. این میتواند بخوبی جمهوری اسلامی را جارو کند.
خشونتی که در آخر هفته گذشته در تهران و دیگر شهرها در ایران بروز کرد، بار دیگر احتمال تغییر در ایران را مطرح نمود.
مریم رجوی رهبر اپوزیسیون (ایران) گفت: این یک نشان واضح از سقوط اجتناب ناپذیر و قریب الوقوع رژیم زبون آخوندی است. خانم رجوی اضافه کرد: تمامی نشانهها حاکی از شمارش معکوس سقوط رژیم است.
مریم رجوی گفت: روز بزرگ آزادی مردم ایران، نزدیکتر میشود.

روزنامه وال استریت ژورنال، در مقالهیی با عنوان چرا گروه اپوزیسیون ایران هنوز در لیست تروریستی آمریکاست به بررسی سیاست دولت آمریکا در قبال قیام و تحولات مربوط به ایران پرداخت.
در این مقاله که توسط علی صفوی، عضو کمیسیون خارجه شورای ملی مقاومت نوشته شده، آمده است:
بهمان میزان که قیام مردم ایران برای تغییر که در شش ماه گذشته استمرار یافته واقعی است، رویکرد دولت آمریکا به این تحولات شگفتآور و غیر قابل باور است.
در حالیکه تحولات اخیر ایران بطور عجیبی مشابه حوادث سال 1978 قبل از انقلاب ایران هستند، اشتباهات دولت دموکرات فعلی نیز بسیار مشابه اشتباهات دولت کارتر در سال 1978 میباشند.
وال استریت ژورنال در این مقاله ضمن یادآوری بینتیجه بودن سکوت و امید بستن آمریکا به مذاکرات اتمی با فاشیسم مذهبی حاکم بر ایران، نوشت:
در حال حاضر، آمریکا نه تنها در کنار مردم ایران نیست، بلکه با حفظ مجاهدین خلق ایران، جنبش اصلی اپوزیسیون ایران، در لیست تروریستی وزارت خارجه، عملاً هدیهیی به رژیم ایران داده است. این اقدام که در سال 1997 توسط دولت کلینتون برای استمالت از ملایان و تغییر رفتار ملایان صورت گرفت، از هیچ وجاهت حقوقی، اخلاقی و سیاسی برخوردار نیست.
مقاله ضمن یادآوری 7 حکم دادگاههای اروپایی علیه برچسب تروریستی اتحادیه اروپا و لغو این برچسب و همچنین خدماتی که مجاهدین با افشای فعالیتهای مخفی اتمی رژیم آخوندی و دخالتهای این رژیم در عراق به جامعه جهانی کرده اند، نتیجه میگیرد:
دولت اوباما باید موانع غیرقابل توجیه را از سر راه اپوزیسیون ایران بردارد و از نقطه نظر اخلاقی و سیاسی می باید خود را در کنار میلیونها ایرانی که فریاد آزادی سر میدهند قرار دهد. آنگاه بقیه کار را به مردم ایران و جنبش مقاومت سازمانیافته شان بسپارد.

به دنبال آزاد شدن یکی از پنج گروگان انگلیسی که در عراق به اسارت گرفته شده بودند، گاردین نوشت عامل اصلی این آدم ربایی ، سپاه پاسداران و واحد عملیاتی آن در عراق یعنی سپاه قدس بوده است.
پیتر مور و چهار محافظ وی در سال 2007 میلادی توسط چهل نفر با لباس پلیس عراق در وزارت دارایی ربوده شدند.
روزنامه گاردین با استناد به اظهارات یکی از اعضای سابق سپاه پاسداران مینویسد. طرح این گروگانگیری در ایران ریخته شد و توسط اعضای گروههای مسلح شیعه صدر به اجرا درآمد و گروگانها بعد از بیست و چهار ساعت به ایران منتقل شدند.
یک وزیر دولت عراق نیز به گاردین گفته است که این آدم ربایی کار سپاه پاسداران بوده و هیچ گروه شبه نظامی عراقی نمی تواند چنین عملیات وسیعی را انجام دهد.
پیتر مور تنها بازمانده گروگانها ست و چهار گروگان دیگر کشته شدند.
گاردین مینویسد: پیترمور متخصص علوم کامپیوتر ماموریت داشت تا با برنامه ریزی کامپیوتری میلیاردها دلار کمک خارجی و عواید نفتی مفقود شده را ردیابی کند. و روشن سازد بخشی از کمکهای بین المللی به نهادهای عراقی چگونه به سوی شبه نظامیان عراقی که توسط رژیم ایران حمایت میشوند، منحرف شده است.
بی بی سی به نقل از گزارشی از روزنامه گاردین که در ژوئیه منتشر شد مینویسد برخی از مقامات دولتی در ربودن گروگانها همکاری داشتند و علت همکاری آنان جلوگیری از انتشار اطلاعات مربوط به سوءاستفاده های کلان از کمکهای خارجی به بازسازی عراق بوده است که حدود 18میلیارد دلار تخمین زده میشود.
اما دیوید میلبند که خبر آزادی پیتر مور را اعلام کرد گفت: دولت بریتانیا برای آزادی این تبعه خود هیچ معامله ای با گروگانگیران انجام نداده است.
روزنامه دی پرسه چاپ اطریش در گزارشی درباره قیام مردم ایران در روز عاشورا و تلاشهای رژیم برای دست زدن به سرکوب هرچه بیشتر، به نقل از مسئول کمیسیون خارجه شورای ملی مقاومت نوشت:
محمد محدثین سخنگوی سیاست خارجی شورای ملی مقاومت ایران، انتظار تغییر روند سیاسی در ایران را برای سال 2010 دارد. محدثین به خبرگزاری اطریش توضیح داد که سال 2010 سال تعویض است. رژیم کنونی زمان زیادی ندارد.
دی پرسه افزود: مسئول کمیسیون خارجه شورای ملی مقاومت شروع یک سیاست جدید غرب را در قبال ایران خواستار شد و گفت که غرب نباید رژیم تهران را مورد حمایت قرار دهد. مردم ایران در روزهای اخیر نشان دادند که آنها برای ”تعویض کامل رژیم“ تلاش میکنند. آمریکا و اروپا بایستی تحریمات برنامه ریزی شده را عملی سازند.