۷ میلیون کارگر زیر خط بقا و زندگی

هادی ابوی که رسانه‌های رژیم از وی به‌عنوان دبیرکل کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران نام می برند، به وضعیت وخیم معیشیت کارگران اعتراف کرد و با اشاره به این که «بیش از 7 میلیون کارگر کمتر از 812 هزار تومان حقوق می گیرند»، گفت: «با عدم نظارت بر کارگاه ها شاهد رشد اشتغال غیر رسمی همراه با دستمزد اندک و عدم پوشش بیمه ای هستیم. ما این کارگران را زیر خط بقا و زندگی می‌دانیم».

وی که روز جمعه با رسانه های رژیم مصاحبه می کرد افزود: «ثبات شغلی یکی از اولویت های اصلی جامعه کارگری کشور است، متاسفانه کارگران شریف و زحمتکش این مرزو بوم امروز از نبود ثبات شغلی دررنج و مشقت هستند…جامعه کارگری کشور امروز به شدت از حیث معیشت و تامین مایحتاج اصلی خود با مشکلات بسیار زیادی دست و پنجه نرم می کنند».

 خاطرنشان می شود دبیرکل کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران نیز روز 12آذر 94 گفت: دستمزدی که کارگران در حال حاضر می‌گیرند یک هفته هم دوام نمی‌آورد و تنها صرف هزینه‌های خوراک، ایاب و ذهاب، تحصیل و مسکن آنها می‌شود.

وی افزود: در شرایط فعلی وضعیت زندگی مردم به قدری سخت شده که حتی زنان نیز پا به پای مردان برای گذران زندگی کار می‌کنند. در رابطه با روی آوردن مردم به شغل‌های دوم و سوم گفته می‌شود که از تجارب آنها در کار استفاده می‌شود در حالی که علت اصلی تأمین معیشت زندگی است.
افراد شاغل در شرایط فعلی مجبورند برای تأمین معیشت خود و خانواده‌هایشان به کارهای موقتی و پاره‌ وقت روی بیاورند.
هادی ابوی همچنین آبان سال گذشته گفته بود، هزینه کارگران نسبت به سال گذشته 30درصد افزایش یافته است. هزینه‌های معیشت کارگران در سال 94 در زمینه‌های حمل و نقل عمومی، آب بها، برق، گاز و سایر هزینه‌های زندگی کارگران افزایش یافته است و کسری معیشتی کارگران به‌رغم وجود ظاهری افزایش دستمزدها هم‌چنان وجود دارد.

وی به آثار فاجعه‌بار غارتگریهای رژیم اعتراف کرد و گفت: بانکها نه تنها کار مردم را راه نمی‌اندازند بلکه با بهره‌های سنگین وام می‌دهند و بدهیهای معوق مردم را به اجرا می‌گذارند. متأسفانه بانکها در خدمت تولید نیستند و به جای این‌که دست تولید کننده و صنعتگر را بگیرند به‌دنبال سودآوری و منافع خود هستند. در حال حاضر می‌بینیم پشت سر هم بانک ایجاد می‌شود، با تأسیس هر بانک، صدها شغل و تولیدکننده نابود می‌شود و 5 واحد تولیدی، کارخانه و صنعت تعطیل شده و چندهزار شغل نابود می‌شود. بانکها به جای سرمایه‌گذاری در تولید و ایجاد اشتغال برای جوانان، ترجیح می‌دهند منابع به سمت ساخت و ساز پیش برود.
خبرگزاری نیروی تروریستی قدس تسنیم - ۱۷ اردیبهشت ۹۵