اقدامی قابل ستایش برای آزادی مطبوعات در ایران

وجدان های بیدار بشری در فرانسه که نسبت به سرکوب , دستگیری , شکنجه و اعدام دگراندیشان و نیز اهل قلم بستوه آمده اند, ضمن به چالش کشیدن دیکتاتورهای خونریز و بویژه دیکتاتوری مذهبی حاکم بر میهن امان , همبستگی خود را با مردم تحت ستم ایران بررای رسیدن به آزادی بیان اعلام نمودند.

در این رابطه و در یک اقدام نمادین یک شرکت گرافیک فرانسوی با انتشار عکس «12 تن از دشمنان آزادی مطبوعات» از جمله ولی فقیه ارتجاع , به دفاع از حق آزادی بیان , اندیشه و قلم پرداخت.
بنابراین گزارش «سازمان گزارشگران بدون مرز، به‌مناسبت روز آزادی مطبوعات، در روز سه‌شنبه 14 اردیبهشت، کارزاری برای محکوم کردن رژیمهایی که جلوی آزادی اطلاعات و رسانه‌ها را می‌گیرند، به راه انداخته است. در شرح عکس خامنه‌ای آمده است: «ایران در رتبه‌بندی گزارش امسال گزارشگران بدون مرز، در رتبه ۱۶۹ قرار دارد. 38روزنامه‌نگار در ایران در زندان و بازداشت به‌سر می‌برند.
همچنین شرح داده شده است که در ایران روزنامه‌نگاران را مورد بازجویی و شکنجه قرار می‌دهند و به آنها اتهامهایی چون جاسوسی می‌زند». ( سایت مجاهدین خلق 16 اردیبهشت 1395)

به یقین پخش تصاویر خامنه ای در حالیکه استکانی خونین در دست دارد، به عنوان یکی از دشمنان آزادی مطبوعات در حالی است که بنابرگزارش سازمان های حقوق بشری سرکوب و به تعطیل کشاندن رسانه ها وهمچنین دستگیری روزنامه نگاران و وبلاگ نویسان از دیماه گذشته و پیش از برگزاری نمایش انتخابات حکومتی رشد تصاعدی بخود گرفته است. سازمان گزارشگران بدون مرز در آستانه روز مطبوعات طی بیانیه ای با اشاره به احکام سنگین علیه روزنامه نگاران از جمله اعلام کرده است: «سه تن از روزنامه‌نگاران به 22 سال زندان محکوم شده‌اند که سازمان گزارشگران بدون مرز آن را قاطعانه محکوم می‌کند».
همچنین با نگاهی به کلیات قانون مطبوعات در دیکتاتوری ولی فقیه بخوبی می توان دست خط سیاست سرکوب در این زمینه را بوبی مشاهده نمود. برای نمون به طور کلی 16 مورد در حیطه مطبوعات جرم‌انگاری شده است, که : افشای اسرار نظام، تخطی از مصوبات شورای عالی امنیت ملی، واگذاری امتیاز نشریه به غیر، فعالیت عناصر مخرب و (مجاهدین خلق) و هواداران گروه‌های ضد انقلاب در نشریات، اهانت به رهبر یا مراجع مسلم تقلید، انتشار مذاکرات غیر علنی مجلس» از جمله آنان می باشد.