فضای مجازی – لرزه بر نظام!

استقبال مردم از شبکه‌های اجتماعی و استفاده روزانه میلیون‌ها کاربر از سایت‌ها و کانال‌های اینترنتی اکنون به «بحرانی» لاعلاج برای دیکتاتوری ولی‌فقیه تبدیل شده است.

آخوند محمدجعفر منتظری، دادستان کل حکومت در تازه‌ترین موضعگیری بی‌محابا از ترس و هراس رژیم علیه گرایش شدید جوانان و مردم به شبکه‌های اجتماعی، به‌ویژه سایت‌ها و منابع خبررسانی مجاهدین و مقاومت اینگونه پرده برداشت: «فضای مجازی امروز از مسائل بزرگی است که دشمن از این طریق ضربه‌هایی به کشور وارد می‌سازد». (خبرگزاری حکومتی مهر ۱۴ دی ۱۳۹۵)

ترجمان این جملات مبین واقعیت دیگری بنام شکست تمام طرح‌های سرکوبگرانه رژیم آخوندی برای مقابله با فضای مجازی نیز می‌باشد؛ زیرا اکنون می‌بینیم که چگونه رژیم با راه‌اندازی انواع و اقسام شبکه‌های موازی برای سانسور و کنترل در اینترنت، راه‌اندازی پلیس فتا و یا شورای عالی فضای مجازی که تماما با حکم خامنه‌ای راه‌اندازی شده‌اند، عاجز از مقابله با رغبت عموم برای دستیابی به اخبار آزاد می‌باشد.

همچنین این مهره سرکوبگر ولی‌فقیه در ادامه ضمن اعتراف به وجود «بحران» در اینترنت و فضای مجازی، راهکار را تشکیل «ستاد بحران برای جلوگیری از آسیب‌های مجازی» قلمداد کرده و می‌افزاید: «فضای مجازی امروز از مسائل بزرگی است که دشمن از این طریق ضربه‌هایی به کشور وارد می‌سازد».

هفته گذشته نیز شبکه تلگرام که در ایران قریب ۲۰ میلیون کاربر دارد، اخباری منتشر کرد، مبنی بر درخواست عاجزانه رژیم آخوندی برای «مسدود کردن کانال مجاهدین خلق». امری که با بی‌اعتنایی و دست رد این شبکه مجازی روبرو گردیده است. لذا از تمامی داده‌های حکومتی می‌توان استنتاج نمود که هراس و وحشت دیکتاتوری خامنه‌ای از رسیدن اخبار به داخل کشور، به چه میزان روبه افزایش گذاشته است. پیشتر نیز خانه آزادی که یک نهاد نظارت بر آزادی‌های مدنی در جهان است، اعلام کرده بود که ایران «در رتبه سوم سانسور اینترنت در جهان قرار دارد».

تجربیات تاریخ معاصر نیز نشان می‌دهد که برای نمونه مردم ایران در سال ۸۸ به‌خوبی با استفاده از شبکه‌های اجتماعی مانند فیس‌بوک، توانستند خواسته‌های به‌حق خود را در نمایش قلابی انتخابات، به جهانیان نشان دهند. امری که مبین این واقعیت است که در صورت دستیابی آزادانه مردم به شبکه‌های اینترنتی و مجازی، چگونه جامعه جوان و پویای ایران در موقعیتی قرار خواهد گرفت تا کلیت دیکتاتوری ولی‌فقیه را به یک چالش ملی برای رسیدن به آزادی بکشاند.

همچنین یک آخوند حکومتی بنام مکارم شیرازی که مردم از وی به‌عنوان «سلطان شکر» در ایران یاد می‌کنند و همواره چوب زیر بغل خامنه‌ای برای صدور فتواهای قلابی دولتی را بازی می‌کند، قضیه را دوقبضه کرد و هراس شخص ولی‌فقیه از این بحران خودساخته را برملا نمود. وی ازجمله گفت: «فضای مجازی دغدغه جدی رهبری است و اگر دیگران نیز به این اندازه در مورد فضای مجازی دغدغه داشتند و جدی عمل می‌کردند آسیب‌های کمتری را شاهد بودیم». (خبرگزاری حکومتی ایلنا ۱۴ دی‌ماه ۱۳۹۵)