وزیر خارجه فرانسه: رژیم ایران از جانب اپوزیسیون داخلی در خطر است و معلوم نیست مساله به کجا راه خواهد برد

 مقامات ایران به رغم افزایش سرکوب .... قادر به متوقف نمودن یک جنبش اعتراضی که از زمان انتخابات ریاست  جمهوری شروع شده ، نبودهاند.
روزنامه نیویورک تایمز که مصاحبه کوشنر با رادیو ارت ال را منعکس کرده از قول کوشنر نوشت
برنارد کوشنر وزیر خارجه فرانسه روز دوشنبه گفت  روحانیون ارشد از داخل در حال تضعیف حکومت ایران هستند. او گفت اکثریت بالائی از ” مقامات مذهبی شیعه ” با حکومت مخالف هستند و ارزشهای مذهبی آنرا به چالش کشیدهاند.
وزیر خارجه فرانسه به رادیو ار ت ال(13دی88) گفت:سرکوب خیلی سنگین است. ما باید این سرکوب را که به طور خاص علیه تظاهرکنندگان بی سلاح صورت میگیرد، به سویشان شلیک میشود، دستگیر و حتی محکوم به مرگ می شوند را  محکوم کنیم.

 روزنامه القبس کویت(10دی88)، با چاپ کاریکتاتوری آینده رژیم را که در سراشیب سقوط و سرنگونی است به تصویر کشید.

روزنامه فیگارو فرانسه(10دی88) در سرمقاله خود با عنوان  آیا ما در سال 2010 شاهد سقوط رژیم ملاهای ایران خواهیم بود؟ نوشت:  این رژیم در میان یک گاز انبر گیر کرده هیچگاه تا به این حد آسیب پذیر نبوده است.
فیگارو عدم پاسخگویی رژیم نسبت به ماجراجویی هسته ایش را به یک فرار به جلو تشبیه کرده  و می نویسد:
آخرین بازی این رژیم در پایان هفته گذشته در جریان مذاکرات پایان ناپذیر بر سر مسئله هسته ای به یک فرار به جلو شباهت دارد. جمهوری اسلامی از تبعیت از شرایط تعیین شده توسط غربیها برای غنی سازی اورانیوم اش سرپیچی میکند و غربیها را تهدید کرده که اگر تا یک ماه دیگر هیچ توافقی در این زمینه حاصل نشود اورانیوم اش را خودش تولید خواهد کرد.
سرمقاله فیگارو با اشاره به سعی رژیم در کشاندن مردم پشت جاه طلبی های هسته ای اش می نویسد:
ولی امروزه موضوع هسته ای مشغولیت ذهنی درجه اول برای ایرانیها نیست. جنبش رادیکالیزه شده و در برخی نبردها پیروزیهایی را کسب کرده است. موضوع به یک مخالفت بر ضد انتخابات ریاست جمهوری دزدیده شده در ماه ژوئن محدود نمیشود. این جنبش یک نبرد برای آزادی و بر ضد ملا هاست.
روزنامه فیگارو با اشاره به آگاه شدن جهان نسبت به مطامع ملایان حاکم و جنبش سراسری مردم ایران می نویسد: باراک اوباما، نیکولا سارکوزی و دیگر رهبران کشورهای غربی از این موضوع آگاه هستند و روشن است که اولتیماتوم رژیم ایران را رد خواهند کرد.

ریلیجس اینتلیجنس حمایت و همبستگی کمیته پارلمانی برای آزادی ایران در پارلمان انگلستان، از قیام مردم ایران را منعکس کرد و نوشت نمایندگان مجلسین عوام واعیان، همبستگی خود را با ” میلیونها ایرانی شجاع که خواهان تغیر رژیم هستند  اعلام کردند.
ریلیجس اینتلیجنس نوشت: کمیته فراحزبی  همچنین دولت بریتانیا را به داشتن یک  سیاست ” شرم آور” استمالت در رابطه با ملایان متهم کرد و خواهان پایان دادن به معاملات اقتصادی و گفتگو با این رژیم شد.