ایران ، جولیانو آماتو ( نخست وزیر سابق ایتالیا ) : روز جهانی فلسفه در تهران نامناسب است
رم ، 14 ژانویه خبرگزاری ای پی کام : نخست وزیر سابق ایتالیا جولیانو آماتی طی نامه ای به رئیس یونسکو ایرینا بوکووآ در رابطه با کاندیداتوری تهران برای جلسه روز جهانی فلسفه 2010 ، نوشت که در شرایط فعلی ، روز جهانی فلسفه علی القاعده نمی تواند در ایران برگزار شود زیرا خیلی از فلاسفه نمی توانند آزادانه در آن شرکت کنند.
آماتو نخست وزیر سابق ایتالیا و رئیس کمیته علمی که نامه را همراه با جان کارلو بوزتی رئیس مجله Reset و رامین جهان بیگلو فیلسوف
ایرانی نوشته اند ادامه می دهد که ما معتقدیم که کاندیداتوری ایران برای جلسه آینده بعنوان روال چرخشی محل جلسه نمی تواند پذیرفته شود . متاسفانه بخاطر تجربیات جدیدی هم که داشتیم مانند ایران ، می دانیم که انها می توانند زندانی شوند و حتی بخاطر عقیده شان جانشان بخطر بیفتد ، به خاطر می آوریم که در ژوئن گذشته ، ندا آقا سلطان ، جوانی که تبدیل به سبمل اعتراضات به انتخابات شد فارغ التحصیل تئولوژی و فلسفه سکولار بود .
آماتو ، بوزتی و جهان بیگلو طی فراخوانی به همه فلاسفه و روشنفکران در سراسر جهان از آنها خواستند که پیام اعتراضی در این رابطه بنویسند.