این جملات در حالی بیان می شود که طرف های مقابل همچنان چشم به انتظار «چراغ و چشمکی» از سوی دیکتاتوری ولی فقیه برای راه اندازی دور هفتم مذاکرات اتمی می باشند.
شکست شش دور طی ماه های گذشته که بدلیل کارشکنی های عامدانه خامنه ای با بن بست روبرو گردیده اند، اکنون دیگر هیچ شک و شبهه ای باقی نمی گذارد که رژیم آخوندی با راه اندازی «بازی نه جنگ، نه صلح» بدنبال خرید وقت برای دستیابی به سلاح اتمی ماست.
دراین راستا کارشناسان مسائل هسته ای براین باور هستند که برای پروژه ساخت سلاح اتمی در دیکتاتوری ولی فقیه تا نقطه گریز ، تنها ۴ ماه باقی مانده است.
اگر این ارزیابی های کارشناسانه را در مقابل آخرین سخنان امیر عبداللهیان، وزیر خارجه حکومت که گفته بود «مذاکرات طی سه ماه آینده» راه اندازی خواهد شد، قراردهیم، به یقین می توان به عمق فاجعه ای بنام «سیاست مماشات» و دست روی دست گذاشتن عامدانه از سوی طرف های مقابل رسید.
آخوند جلاد رئیسی سپس ادامه میدهد: «این فشار آوردن همراه با گفتگو قبلاً جواب نداده بارها تجریه کردند آمریکاییها، اروپاییها که این گفتگوها جواب نمیدهد که بخواهد همراه با فشار باشد. آنکه ما دنبالش هستیم در این گفتگوها رفع تحریمهای ظالمانه است». (سایت مجاهدین خلق ۱۴ شهریور ۱۴۰۰)
همچنین این سخنان در حالی بیان می شوند که خامنه ای پیشتر شرط رسیدن به هرتوافقی را منوط به برداشتن «تمامی تحریم» کرده بود.
این زیاده خواهی ها در حالی است که بیش از نیمی از تحریم ها اساسا ربطی به مسائل اتمی نداشته و موضوعاتی مانند «نقض حقوق بشر، برنامه های موشکی، تروریسم و صدور بنیادگرایی» از سوی رژیم آخوندی را در بر می گیرند.
ابعاد فشار حداکثری بر دیکتاتوری ولی فقیه بحدی است که اکنون کمر مالی و اقتصادی حکومت در حال خرد شدن می باشند. عدم دسترسی به منابع مالی بی حساب و کتاب، کاهش شدید صادرات و فروش نفت ، عدم معاملات بانکی و محدودیت ها برای سوئیف یا همان شاهراه جهانی برای مبادلات ارزی، تماما در پازل این سیاست قرار دارند.
در راستای اعمال فشار بر رژیم آخوندی نیز یک رسانه آمریکایی (نشنال اینترست) در مطلبی خواستار شفافیت و محکومیت رژیم گردیده است.
در این مقاله از جمله آمده است: «پیش از جلسه بعدی شورای حکام آژانس، بایدن باید یک قطعنامه قوی در محکومیت رژیم ایران طرح کرده و خواستار همکاری فوری با تحقیقات آژانس، بازگشت به پروتکل الحاقی و از سرگیری فعالیتهای مانیتورینگ پیشین آژانس شود. اگر آمریکا و این سه کشور اروپایی، هدایت این قطعنامه را در دست بگیرند، تصویب خواهد».