بر این اساس به صورت غیرمکتوب به شبکه های داخلی، بین المللی و استانی صدا و سیما ابلاغ شده تا از تصاویر شهدای انقلاب در تصاویر استفاده نکنند و تصاویر خون ریخته شده به روی زمین و دست های خونین مردم حذف شود.
همچنین در این ابلاغیه غیر مکتوب پخش تصاویر حمله، تخریب، آتش سوزی، مبارزه های خیابانی و مقابله با نیروهای گارد ممنوع شده و بخش های مختلف تولیدی موظف شده اند تصاویر برشمرده را از برنامه های خود حذف کنند.
این محدودیتها شامل همه گروه های تولیدی و تامینی ویژه برنامه های دهه فجر در شبکه های سراسری، بین المللی و استانی است تا از این موارد در برنامههای دهه فجر امسال و هرگونه تصویر دیگری که از دوران انقلاب جنبه تحریک عمومی دارد، خودداری کنند.
در این میان نشان دادن تصاویری مانند شعارنویسی، برعکس گرفتن عکسها، سنگربندی وسط خیابانها، ساخت کوکتل مولوتوف، حضور زنان و مردان در کنار یکدیگر در تظاهراتها و پخش برخی شعارهای معروف آن زمان ممنوع شده است.
این محدودیتها موجب شده که گروه های تولیدی و تهیه کنندگان به دلیل اعمال دستور جدید از پخش تصاویر دوران انقلاب منصرف شوند تا هیچ مشکلی برای آنها به وجود نیاید، و این حرکت عملاً برنامهسازان را به استفاده از تصاویر تظاهرات ساده و بی ارزش ناگزیر خواهد کرد.
این در حالی است که ضرغامی پنج سال پیش در بدو ورود خود با خارج کردن تصاویر آرشیوی از زمان انقلاب و اوایل انقلاب دست به نوآوری در برنامههای دهه فجر زد که با استقبال گسترده مردم و نخبگان مواجه شد».
همچنین ضرغامی در دهه فجر سال 83 به خاطر ادعای فرزند شاه مخلوع, مبنی بر کشته نشدن مردم توسط پدرش, دستور داد تا تصاویر مستند و موجود از شهدای دوران انقلاب برای مردم بازپخش شود، ولی بی شک آن چه می تواند باعث تعجب شود، ممنوع شدن پخش تصویر شهدای دوران انقلاب در دهه فجر سال 88 است. ».