خرمردرندی خامنه‌ای برای فرار از مسئولیت 

تازه ترین سخنان خامنه ای در جمع «مسئولین اقتصادی»، به یقین ترجمان وضعیت روحی و بحرانی یک حاکم خون ریز، ترسو و بزدل برای قبول شکست های زنجیره ای در حکومت آخوندی می باشد. 
وی که خود مسئول اصلی برای تمامی فجایع و بویژه بحران حاد معیشتی و رکود شدید اقتصادی در کشور می باشد، در یک وارونه نمایی گفت: «اگر در این سال‌ها مسئولان دولتی همراهی بیشتری می‌کردند، رعایت بیشتری می‌کردند ما افتخارات بیشتری بدست می‌آوردیم، وضعمان از اینی که امروز هست قطعاً بهتر بود». (سایت حکومتی عصر ایران ۱۰ بهمن ۱۴۰۰) 
ولی فقیه طلسم شکسته در حالی این جملات را بیان می کند که وی طی سه دهه گذشته همواره زمام امور را برای تمامی سیاست های راهبردی بویژه «اقتصاد مقاومتی» در دست داشته است. 
شکست های زنجیره ای برای نظام آخوندی بحدی است که طی سالیان اخیر بسیاری از کارشناسان حکومت بکرات زنگ‌های خطر برای وجود «۱۳ ابر بحران» در ایران را بصدا در آورده اند.
برای نمونه، شکست اقتصاد مقاومتی که خامنه ای بکرات و در تمامی سخنرانی‌های خود برآن تاکید ویژه دارد، ماحصل و برآمده از اتاق های فکر بیت وی طی یک دهه گذشته بوده است. براین اساس شاهد سقوط ارزش پول ملی در مقابل ارزهای خارجی، عبور خط فقر از مرز ۷۰ میلیون ایرانی، بیکاری گسترده، تعطیلی قریب ۸۰ درصد از واحدهای صنعتی و تولیدی، نرخ تورم بالای ۵۰ درصد، رشد بی‌سابقه بهای مایحتاج عمومی، بویژه اقلام خوراکی تنها طی دو سال گذشته تا سقف «۳۰۰ درصد» می باشیم. 

خامنه ای در ادامه با اذعان به واقعیت فوق می افزاید: «آمار و میزان رشد تولید ناخالص داخلی، تشکیل سرمایه در کشور، تورم، رشد نقدینگی، مسکن، تأمین ماشین آلات و مسائل مشابه، اصلاً خرسند کننده نیست».
همچنین شکست سیاست‌های خامنه ای در تمامی زمینه‌ها که اکنون به بروز تنش های شدید اجتماعی و موجی گسترده‌ای از تنفر ملی انجامیده، صد البته یک شبه بوقوع نپیوسته است، بلکه ماحصل چهار دهه غارت، چپاول، بلبشو، سوء مدیریت و دخالت نیروهای فاقد تخصص در راس ارگان‌های مهم کشور می‌باشند. 
برای نمونه تنها در دولت آخوند بی سواد ابراهیم رئیسی با «شش کلاس اکابر»، باید به حضور «۱۳ تن از فرماندهان» سپاه پاسداران در پست‌های مختلف وزارت و مدیریتی اشاره نمود که اساسا فاقد هرگونه تخصص علمی و یا تجربه عملی و فکری برای حل و فصل مسائل پیچیده امروزی می باشند.

دراین راستا باید به وجود دستان آلوده مافیای قدرت که تماما بخشی از زیر شبکه های سپاه پاسداران و شخص ولی فقیه می‌باشند، اشاره نمود تا بدین‌سان پازل مجموعه دلائل برای سقوط بنیان‌های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و مالی در ایران زده روشن تر گردد. انباشت ثروت در میان سران حکومت و بویژه شخص خامنه ای که بنابرداده های جهانی، بالغ بر «۹۷ میلیارد دلار» می باشد، تنها بخش کوچکی از این مافیای ثروت و قدرت را تشکیل می دهد.

مضافا براین نکات، خامنه‌ای در ادامه و ناخواسته با بیان این واقعیت که «عامل اصلی این مشکلات، صِرف تحریم نیست بلکه تصمیم‌گیری‌های غلط یا کم‌کاری‌ها، باعث بخش مهمی از مشکلات بوده است»، مهر تائیدی بر تمامی تبلیغات حکومتی برای مقصر قلمداد نمودن تحریم‌ها، بعنوان عامل اصلی شکست ها در ایران آخوند زده است.