نیمنگاهی به تصاویر اعتراضات و خیز مردم بهجانآمده در شهرهای میهن، مبیّن این واقعیت است که بهیقین بحران سرنگونی نظام آخوندی در آیندهای کوتاه رقم خواهد خورد.
رشد و نمو برای این واقعیت را میتوان از فردای بروی کار آوردن آخوند جلاد ابراهیم رئیسی بهخوبی لمس نمود. در این راستا و برخلاف تمامی ارزیابیهای خامنهای، مبنی بر اینکه با به قدرت رسیدن یک «دولت حزب الهی»، حاکمیت در موقعیتی برتر قرار خواهد گرفت و النهایه بر مجموعه ابر بحرانها فائق خواهد آمد، شاهد موج بزرگی از اعتراضات، تحصنها و اعتصابات از سوی گسلهای مختلف کارگری، معلمان، بازنشستگان، دانشجویان و در تازهترین نمونه آن «قیام گرسنگان» در شهرهای مختلف در کشور میباشیم.
خیز مردم قهرمان در استان خوزستان، بهطور نمونه در سوسنگرد، ایذه، اهواز دزفول، شوشتر و کرمانشاه، سنندج، مریوان و شیراز و استمرار آن به دیگر شهرها تنها طی چند ساعت، مهر تائیدی براین واقعیت میباشد. فریاد «توپ تانک، فشفشه، آخوند باید کشته شه» و یا «مرگ بر خامنهای، مرگ بر رئیسی» از سوی معترضان در حالی است که خامنهای روزانه با حضور درصحنه و ایراد سخنرانی، بهمانند دوران پایانی شاه، و همچنین با گسترش اهرم سرکوب، دستگیری و امنیتی نمودن جامعه تلاش دارد تا از رشد قیام ممانعت به عمل آورد.
ابعاد اعتراضات اکنون به حدی است که به نظر بسیاری از کارشناسان، رژیم آخوندی دیگر توان مهار آنان را نخواهد داشت، زیرا مهمترین اهرم حاکمیت یعنی دولت آخوند جلاد ابراهیم رئیسی با مجموعهای از فرماندهان سپاه در دولت وی اکنون به کارتی «سوخته»، نالایق و شکستخورده تبدیلشدهاند.
در این رابطه رشد بی سابقه تورم و گرانی که آخوند رئیسی در نمایش انتخابات قول مهار و کنترل آنها را داده بود، بهیقین نقش ویژهای ایفا نموده و در منطق طبیعی خود اکنون گریبان حاکمیت را گرفته است. برای نمونه تنها طی یک سال گذشته قیمت اقلام خوراکی با رشد بیسابقه «۱۰۰ الی ۲۰۰» درصدی روبرو گردیده است. افت ارزش پول ملی در مقابل ارزهای خارجی و رسیدن دلار به کانال «۳۰ هزارتومان»، چاپ پول بدون پشتوانه، افزایش بیسابقه نقدینگی، رکود شدید تولیدی و اقتصادی و همچنین مجموعه بنبستهای بینالمللی برای دولت نحس سیزدهم، پازل کوچکی از شکست خامنهای طی یک سال گذشته میباشند.
بدینسان شاهد هستیم که روزانه بر اقشار ضربه خورده و قشر فقیر افزوده میگردد، امری که در منطق خود به پتانسیل بالای اجتماعی برای قیام و سرنگونی رژیم ضریب دوچندان زده است.
مضافاً بر نکات فوق باید اذعان نمود که خامنهای تلاش دارد تا در سایه تورم و گرانی بیسابقه جامعه را به محاق برده و بدینسان ضمن گرسنه نگهداشتن مردم، از این بحران «فرصت» دیگری برای بقاء رژیم بخرد.
در این رابطه آقای مسعود رجوی، رهبر مقاومت در تازهترین موضعگیری اعلام کردهاند: «بعد از کرونا، خامنهای و رئیسی میخواهند با گرانی و گرسنگی قتلعام کنند. درحالیکه رئیسی میگوید فروش نفت دو برابر شده و تأکید میکند که نباید نگران ذخایر ارزی و انبار کالاهای اساسی بود».
بدینسان مشاهده میشود که سیاست انقباضی از سوی ولیفقیه طلسم شکسته به یمن هوشیاری مقاومت ایران و فعالیتهای شبانهروزی کانونهای شورشی اکنون به ضد خود تبدیل گردیده، امری که در ذات خود به رشد و نمو جنبش انقلابی در میهن راه برده است.
نیم نگاهی به خواست و شعارهای مردم طی روزهای گذشته، اسلوب و شیوههای مقاومت جامعه علیه نیروهای سرکوبگر رژیم، حمله و هجوم به ماشینهای دولتی و یا به آتش کشیدن دوایر و دفاتر حکومتی تماماً مهر تائیدی برای پتانسیل انفجاری و انقلابی در جامعه میباشند.
دیگر مقالات «گزیده ها» را در اینجا بخوانید