لایحه استرداد محکومان میان دیکتاتوری ولیفقیه و دولت دست راستی در بلژیک، سرانجام باوجود تمامی تلاشها و پیکار بینالمللی برای ممانعت از زد و بند با رژیم آخوندی، در پارلمان این کشور با آرای نسبتاً ضعیفی به تصویب رسید.
در این رابطه پارلمان بلژیک پس از دو روز «توافقنامه» فوق را با مخالفت «۴۹ نماینده» و رأی ممتنع «۱۱» نماینده دیگر تصویب نمود و بدینسان راه برای استرداد محکومان ایرانی در این کشور هموار گردید.
گرچه متولیان این لایحه شرمآور تلاش دارند تا موضوع را عادی جلوه داده و تصویب چنین لوایحی را امری معمول و متداول میان کشورها قلمداد نمایند، اما واقعیت در پشت این گزافه و دروغگوییها آن است که هدف غایی برای هردو طرف معامله، استرداد اسدالله اسدی همان «دیپلمات تروریست» شماره یک رژیم آخوندی به ایران است.
علائم و نشانهها برای این معامله ننگین را پیشتر سخنگوی وزارت خارجه رژیم اینگونه به بیرون ساطع کرده بود: «در خصوص کشورهای اروپایی معتقد هستم... منافع و مصالح سیاسی و اقتصادی و درواقع دوجانبه خودشان را در مناسبات با جمهوری اسلامی ایران به سرنوشتسازمانی تروریستی به نام منافقین (سازمان مجاهدین خلق) گره نزنند».
بدینسان مشاهده میشود که چگونه تمامی تلاشها و ارزشهای قضائی در دنیای آزاد برای منافع حقیر اقتصادی و تجاری به پشیزی فروخته میشود، حقوق بشر پایمال میگردد، دیپلماسی ذلت و حقارت در مقابل پدرخوانده و بانکدار تروریسم جهانی با دروغ و ریا در دستور کار قرار میگیرد، تا راه برای یک معامله شرمآور با دیکتاتوری ولیفقیه بازگردد.
واقعیت دیگر در این میان آن است که تصویب این لایحه به معنای دادن باج به رژیم آخوندی و همچنین پهن کردن فرش قرمز برای تروریسم ناب ولایت در خاک اروپا است، زیرا منبعد خامنهای در موقعیتی قرار خواهد گرفت تا در فردای هر عمل تروریستی، هر بمبگذاری و کشتار دستهجمعی، عاملان و تروریستهای حکومت را عطف به چنین لوایحی از مهلکه عدالت بدر ببرد. این همان نقطه سیاه و مایه شرمساری برای متولیان چنین سیاستی است که مردم ایران بر آن نام «مماشات» نهادهاند. بقول اشرف نشانان و ایرانیان آزاده در مقابل پارلمان بلژیک: «دستی که امروز توی دست ملأ ست، اون هم شریک جرم این آخونداست».
در این رابطه خانم مریم رجوی، تأکید کردهاند: «اهلمعامله و مماشات میخواهند گروگانگیری اتباع بلژیک در ایران را به حربهای علیه قربانیان تروریسم تبدیل کنند و رضایت جلاد را با خون قربانیان دیگر جلب کنند. دلخوش کردن به آزادی گروگان بلژیکی در ایران یک گام به جلو و ۱۰۰ گام به عقب است چون در آینده دیگرکسی امنیت نخواهد داشت. هر شهروند اروپایی و آمریکایی در ایران ملایان یک گروگان بالقوه است».
همچنین تصویب این لایحه شرمآور در حالی صورت گرفته است که صدها تن از شخصیتهای مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، ادبی و علمی در سراسر جهان و همچنین سازمانهای مدافع حقوق بشر ازجمله عفو بینالملل خواستار جلوگیری از تصویب آن با هدف استرداد اسدالله اسدی به رژیم آخوندی گردیدهاند.
برای مطالعه سایر مطالب گزیده ها اینـجـا را کلیک کنید