طی روزهای اخیر شاهد وقوع سیل در ۲۶ استان کشور میباشیم.
در این رابطه و تا تهیه این گزارش، رسانههای حکومتی از وجود حداقل «۲۲ قربانی» طی سیلابهای اخیر خبر دادهاند. از آمار دقیق مجروحان و یا مفقودان و ابعاد خسارات وارده به زیر شبکههای شهری و روستایی نیز اطلاع دقیقی در دست نیست.
نیمنگاهی به دادههای حکومتی بهویژه در رابطه با ابعاد قربانیان و یا خسارات وارده به مناطق سیلزده، بهخوبی مبین این واقعیت است که حاکمیت به دلیل وجود بلبشو در قوه مجریه، اساساً از ابعاد فاجعه اطلاع دقیقی ندارد.
رابطه با ابعاد خسارات جانی، سایت حکومتی تابناک (۷ مرداد ۱۴۰۱) اعتراف کرده است: «در هفتهای که گذشت شاهد وقوع سیل در بسیاری از شهرهای ایران بودیم. شدیدترین آنها وقوع سیل در استهبان فارس در اول مرداد بود که متأسفانه در این حادثه ۲۲ نفر از هموطنانمان جان خود را از دست دادند».
بروز سیل در کشور در حالی است که طی سالیان اخیر و به دلیل سوء مدیریت، غارت و دست بردن حاکمیت به منابع طبیعی، بخشهای بزرگی از کشور بهویژه مناطق ضربهپذیر دستخوش بحرانهای عمیق گردیده، بطوریکه با بروز سادهترین بارشها، به بحرانی عمیق تبدیل میگردند.
سدسازیهای قلابی، عدم پاکسازی و بهینه نمودن بستر رودخانهها و آبراههها، از بین بردن مناطق سبز و بهویژه جنگلها، نبود آببندها، ساختوساز سازهای غیراستاندارد در بستر رودخانهها، عدم لایروبی کانالها، استفاده ابزاری از منابع آبی زیرزمینی و یا چاههای غیرمجاز که در منطق خود به رانش زمین میانجامد، تماماً بخشی از پازل برای ابعاد خسارات سهمگین در ایران آخوند زده میباشند.
بدینسان باید برای این حجم عظیم از خسارات انسانی. و مالی در بیش از ۲۶ استان کشور، نخست انگشت اتهام را بهسوی رژیم فاسد آخوندی با تمامی زیرمجموعههای غارتگر آن دراز نمود.
این وضعیت ضد انسانی در حالی است که علائم و نشانهها، قبل از بروز سیل ویرانگر به بیرون ساطعشده بودند. عدم اطلاعرسانی بهموقع به مردم در مناطق سیلزده، نبود امدادگر و کمکهای دولتی برای شرایط بحرانی، عدم کمکرسانی به مجروحان و صدمه دیدگان و رها کردن روستاها و مناطق ضربه خورده، بهیقین نقش ویژهای برای افزایش آمار قربانیان ایفا نموده است.
یک کارشناس حکومتی ضمن اعتراف به وجود سوء مدیریت در رژیم آخوندی ازجمله میگوید: «این پدیده بارها در کشور ما رخداده است منتها پدیده هرساله نیست و چون حتی مدیریت کشور هم به این اتفاق عادت ندارند پس آمادگی لازم را هم ندارند و درنتیجه با این اتفاقها روبهرو میشویم». (همان منبع بالا)
واقعیت دیگر در این میان آن است که دیکتاتوری ولیفقیه برای فرار از مسئولیت بهمانند همیشه تلاش زیادی به خرج میدهد تا تبعات ناشی از سیل ویرانگر را صرفاً به بارش شدید باران، برهم خوردن شرایط جوی و یا عدم آگاهی مردم در مواجه با سیل محدود نماید و بدینسان دستان آلوده سپاه پاسداران که متولی اصلی برای بروز مصائب محیط زیستی در کشور است را بدین طریق پاک نماید.
برای مطالعه سایر مطالب گزیده ها اینـجـا را کلیک کنید