ساندی تلگراف: سیاست مماشات کشورهای غربی با رژیم ایران شکست خورده است

ساندی تلگراف چاپ انگلستان, در مقاله ای تحت عنوان آینده ایران در انتظار حمایت ماست, به موقعیت مقاومت ایران پرداخته و نوشت: اگر با جایگزینی استبداد مذهبی در تهران با یک دموکراسی بر مبنای جدایی دین از دولت به بشریت خدمت می شود، پس از آنهایی که بهترین موقعیت را برای محقق ساختن چنین پایانی را دارند باید حمایت کنیم.

کریستوفر بوکر, نویسنده مقاله, سیاست مماشات کشورهای غربی با دیکتاتوری آخوندی را یک سیاست شکست خورده خواند و نوشت: به جای تلاشهای بیهوده برای استمالت از یک رژیم هیولایی - که در عوض هرکاری که توانسته کرده تروریسم را در سراسر منطقه گسترش داده و به کشته شدن صدها سرباز غرب در عراق کمک کرده - دولت ما در عوض باید تشخیص می داد که منافع واقعی ما در همکاری با شورای ملی مقاومت ایران و سازمان مجاهدین خلق ایران است. آنها اخیرا در یک تظاهرات در پاریس مورد حمایت 100000 ایرانی تبعیدی، و حمایت بیش از 3500 پارلمانتر از سراسر اروپا قرار گرفتند.

مقاله ساندی تلگراف در ادامه به سرکوب قیام مردم ایران توسط رژیم آخوندی و همچنین تبلیغات هیستریک این رژیم علیه مقاومت ایران و سازمان مجاهدین خلق می پردازد و می نویسد: رژیم تبلیغاتش را علیه جنبش اپوزیسیون اصلی آن کشور، یعنی شورای ملی مقاومت ایران، و بزرگترین سازمان عضو آن، یعنی مجاهدین خلق ایران متمرکز کرده است، که هفت نفر از بستگان اعضای آنها اکنون در انتظار اعدام بشیوه حلق آویز هستند.

ساندی تلگراف نوشت: ماه گذشته یک دادگاه ارشد واشینگتن حکم کرد که هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا، باید حذف ممنوعیت مجاهدین خلق از لیست آمریکا را در نظر گیرد، بر اساس همان دلایلی که دادگاههایی در بریتانیا و اروپا را متقاعد کرده بود.

ساندی تلگراف به حمله مزدوران عراقی رژیم به مجاهدان اشرف در سال گذشته پرداخت و در باره مسئولیت آمریکا در برابر آنها نوشت: آمریکا  تنها کشوری بود که ممنوعیت علیه مجاهدین خلق را (علیرغم مخالفت فزاینده در کنگره) ادامه داد. با این وجود به عنوان حافظ قانونی 3400 عضو مجاهدین خلق که در کمپ اشرف در عراق مستقر هستند عمل می کرد. مجاهدین خلق در سال 2003 سلاحهای خود را تحویل دادند و در عوض نیروهای اشغالگر آمریکا به تک تک نفرات آنها تضمینات امنیتی دادند.

ساندی تلگراف سپس به نقض حقوق بشر در ایران و اعدامهای وحشیانه توسط دیکتاتوری آخوندی به بیانیه وزیر خارجه آمریکا و اینکه وی از سه زندانی سیاسی هواداران مجاهدین نام برده و خواستار جلوگیری از اعدام آنها شده، اشاره می کند و می نویسد:
اگر با جایگزینی استبداد مذهبی در تهران با یک دموکراسی بر مبنای جدایی دین از دولت به بشریت خدمت می شود، پس آنهایی که در بهترین موقعیت قرار دارند تا چنین پایانی را محقق کنند باید مورد حمایت قرار گیرند.