قیام ایران – سپاه سرکوبگر پاسداران را لیست گذاری کنید

 

طی گذشت پنجاه و پنج روز از قیام مردم ایران و با نیم‌نگاهی به سرکوب خونین معترضین و قیام آفرینان از سوی وحوش خامنه‌ای و به‌ویژه نقش بلامنازع سپاه پاسداران، اکنون این خواست منطقی مبنی بر ضرورت لیست گذاری این ارگان تحت امر ولی‌فقیه بر سر میز جامعه بین‌الملل قرارگرفته است.

سخن نیرویی اهریمنی با دستان خونین در بسیاری از کشورهای همسایه و اسلامی است که نه‌تنها ایرانیان را بند کشیده، بلکه با صدور ترور، جنگ‌افروزی و بلوا به هرگونه حسن هم‌جواری، صلح و آسایش را در بسیاری از مناطق جهان خاتمه داده است.

در این رابطه و عطف به قانون اساسی رژیم آخوندی، این ارگان سرکوبگر دارای دو نقش استراتژیک برای پیشبرد سیاست‌های آخوندی می‌باشد. نخست «سرکوب» مردم در داخل و دیگر صدور بنیادگرایی و کشورگشایی در خارج از مرزها.

به‌یقین تازه‌ترین مواضع از سوی رئیس‌جمهور فرانسه، مبنی بر اینکه «ما باید نحوه مواجهه با تهدیدات ایران در جهان را تغییر دهیم» و «برای مقابله با تهدیدات ایران باید سازمان‌یافته کارکنیم»، ترجمان این واقعیت است که اکنون جامعه جهانی باید دست بکار شده و هرچه سریع‌تر سیاست تقابل با این نیروی اهریمنی را در دستور کار خود قرار دهد.

براین اساس بسیاری از ناظران مسائل ایران نقش بلامنازع سپاه پاسداران در سرکوب و صدور بنیادگرایی و برهم زدن تعادل در بسیاری از کشورها را واقعیتی انکارناپذیر ارزیابی نموده و خواستار آن می‌باشند تا اکنون لکوموتیو دیگری برای تغییر سیاست‌های استراتژیک از سوی کشورهای غربی علیه دیکتاتوری ولی‌فقیه به حرکت درآید.
 
به‌یقین بروز قیام‌ها در داخل کشور، مشارکت نظامی رژیم آخوندی در جنگ اوکراین و همچنین شکست برجام تأثیرات مستقیم خود را برای توقف سیاست مماشات با دیکتاتوری آخوندی و پایه‌ریزی سیاستی نوین علیه مطامع خامنه‌ای برجا گذاشته‌اند.
ماکرون در این رابطه براین واقعیت که «تهدیدات ایران از محدوده منطقه فراتر رفته است» تأکید کرده است، امری که مهر تائیدی بر وجود سیاستی بنام صدور بحران، جنگ‌طلبی از سوی رژیم آخوندی و سپاه پاسداران، متولی تروریسم می‌باشد.
 
براین راستا نیز شاهد مجموعه‌ای مواضع از سوی دیگر سران کشورهای اروپایی می‌باشیم. برای نمونه باید به مواضع روز گذشته از سوی رئیس پارلمان اروپا، خانم روبرتا متسولا اشاره نمود.
 وی در رابطه با ضرورت اتخاذ راهکارهای جدید علیه رژیم آخوندی تأکید می‌کند: «ما به یک تحقیق بین‌المللی نیاز داریم تا این رژیم سرکوبگر را در قبال نقض مداوم حقوق بشر موردحسابرسی قرار دهد. اکنون زمان اعمال تحریم‌های هدفمند بیشتر است. نمی‌توان مانند گذاشته با رژیم ایران تعامل کرد». (سایت کمیسون اروپا ۹ نوامبر ۲۰۲۲)

در نمونه‌ای دیگر ریشی سوناک، نخست‌وزیر جدید انگلیس نیز در مصاحبه‌ای ضمن خطاب دادن کشورهای منطقه‌ای ازجمله تأکید کرده است: «ایران باعث بی‌ثباتی در منطقه است»
وی در ادامه می‌افزاید: «ایران در ماه مارس گذشته توافق هسته‌ای را رد کرد به همین دلیل تحریم‌هایی را علیه این کشور اعمال کردیم».». (سایت اسپوتنیک ۷ نوامبر ۲۰۲۲)

چنین مواضعی نیز طی روزهای گذشته از سوی احزاب حاکم در آلمان و به‌ویژه حزب سوسیال‌دمکرات اتخاذ گردیده است. برای نمونه دولت آلمان روز دوشنبه اعلام کرد که «در پی اعمال بسته جدیدی از تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران» می‌باشد.
سخنگوی دولت آلمان افزوده است: «اتحادیه اروپا باید درباره اینکه سپاه پاسداران را تحریم می‌کند یا خیر تصمیم‌گیری کند». (سایت حکومتی نامه نیوز ۱۶ آبان ۱۴۰۱)

براین راستا شکست مذاکرات اتمی در حالی است که طی آن کشورهای غربی در تلاش بودند تا گراز چموشی بنام «ولایت‌فقیه» را آرام نموده و النهایه به موضوع جاه‌طلبی‌های خامنه‌ای و شاخ‌وشانه کشیدن‌های اتمی از سوی خامنه‌ای خاتمه دهند.
اما واقعیت‌های ملموس در سیاست‌های راهبردی حکومت و به‌ویژه نقش سپاه برای رسیدن به «سلاح اتمی» به‌عنوان «ضامن بقاء» به حدی است که حتی با دادن امتیازهای کلان از سوی طرف‌های تجاری و اقتصادی، دیکتاتوری ولی‌فقیه تا به امروز حاضر به قبول آن‌ها نگردید و النهایه به ساخت بمب اتم بی دنده ترمز ادامه می‌دهد.

بدین‌سان یکی از مناسب‌ترین راهکارها برای مقابله با سرکوب مردم در ایران و یا سیاست‌های جنگ‌طلبانه و تروریستی رژیم در سراسر جهان، لیست گذاری سپاه پاسداران با تمامی زیرمجموعه‌های آن در تمامی زمینه‌های اقتصادی، مالی، تجاری و بازرگانی می‌باشد.
براین رابطه خانم مریم رجوی تأکید کرده‌اند: «نگذارید هیچ پولی به‌دست خامنه‌ای و سپاه پاسداران برسد. هر بشکه نفتی که از این رژیم خریداری شود و هر دلاری که به آخوندها داده شود، گلوله‌ای است به‌سوی معترضان بی‌دفاع و بی‌سلاح».

 

برای مطالعه سایر مطالب گزیده ها اینـجـا را کلیک کنید