یک عضو کانون شورشی در ایران به خبرنگار نشریه مترو چاپ انگلستان: باور کنید هر روز که از خانه بیرون می‌روم این را به خود می‌گویم که باید آماده شوم تا دیگر به خانه برنگردم


 
یک دختر نوجوان در تهران برای جنگ آماده می‌شود
 او به همراه دیگر دوستانش در تظاهرات علیه دیکتاتوری مذهبی
پا از خانه بیرون می‌گذراند
 
او و هزاران نفر دیگر بخشی از تظاهراتی گسترده را تشکیل می‌دهند
آن‌ها خواهان «مرگ دیکتاتورها» هستند
 
زنان نیروی تغییر هستند و آخوندها سرنگون خواهند شد
سرکوب‌شدگان ِ امروز فاتحان فردا هستند
این دیگر اعتراضی علیه رژیم نیست، این یک انقلاب همه‌جانبه است


 
نشریه مترو چاپ انگلستان ۱۹ آبان: رها، یک دختر نوجوان در تهران برای جنگ آماده می‌شود. او به همراه دیگر دوستانش در تظاهرات علیه دیکتاتوری مذهبی حاکم بر ایران پا از خانه بیرون می‌گذراند. او و هزاران نفر دیگر، بخشی از تظاهرات گسترده‌ای را تشکیل می‌دهند و خواهان «مرگ دیکتاتورها» هستند،
جای تعجب نیست که رها اعتراف می‌کند ازآنچه ممکن است هر روز با آن روبرو شود می‌ترسد، اما او می‌داند که این نبرد برای آزادی مهم‌تر از احساس ترس است. او طی تماسی به نشریه مترو گفت «در ابتدا ما از کشته شدن می‌ترسیدیم. اما وقتی دیدم هزاران جوان برای آزادی کشته‌شده‌اند. به خودم گفتم خون من رنگین‌تر از خون دختران جوان دیگر نیست، بنابراین ترجیح می‌دهم سکوت نکنم».
رها تنها یکی از هزاران جوانی است که بخشی از کانون‌های شورشی مقاومت ایران هستند - گروهی از معترضان آموزش‌دیده و سازمان‌یافته که به دنبال مبارزه برای ایران آزاد هستند.
بسیاری از این واحدها که از سال ۱۳۹۳ در حال آموزش هستند، در پی مرگ دلخراش مهسا امینی در اوایل سال جاری وارد عمل شدند....


نشریه مترو افزود: قریب به ۶۰ روز از شروع قیام در ایران می‌گذرد، با مبارزان زن جوانی که می‌گویند این دیگر اعتراضی علیه رژیم نیست - این یک انقلاب همه‌جانبه است. به‌رغم سرکوب رژیم، در تمامی ۳۱ استان ایران تظاهرات صورت گرفته است. بازارها به دلیل حمایت از معترضان بسته‌شده‌اند، رانندگان کامیون اعلام اعتصاب کرده‌اند. دانشجویان و دانش آموزان باوجوداینکه ممکن است توسط نیروهای رژیم مورد ضرب و شتم یا شلیک گلوله قرار گیرند، هرروز برای اعتراض به خیابان‌ها می‌ریزند.
رها با وجود این که خود حجاب دارد، توسط گشت ارشاد مورد تعرض قرار گرفت. «آن‌ها به من توهین کرده و قصد بازداشت من را با زور داشتند، اما در اثر مقاومت خودم و مداخله خانواده‌ام، آن‌ها نتوانستند مرا با خود ببرند».
طبعاً اعتراض به رژیم در ایران خالی از خطر نیست. گزارش‌های شورای ملی مقاومت ایران حاکی از آن است که بیش از ۲۵ هزار شهروند ایرانی از زمان آغاز اعتراضات بازداشت‌شده و حداقل ۴۸۰ نفر کشته‌شده‌اند که ۴۰ نفر از آن‌ها کودک و نوجوان بودند.


در ادامه مصاحبه نشریه متروی انگلستان آمده است: رها و سایرین در واحدهای کانون شورشی مقاومت با احتیاط پیش می‌روند تا از خونریزی و دستگیری بیشتر جلوگیری کنند. او توضیح می‌دهد: «ما از لو رفتن خود جلوگیری می‌کنیم، بنابراین صورت خود را با پارچه می‌پوشانیم و در طول تظاهرات مسئولیت‌هایمان را باهم تقسیم می‌کنیم. یک نفر محیط اطراف را زیر نظر دارد تا بتوانیم به نزدیک شدن نیروهای امنیتی واکنش نشان دهیم و غافلگیر نشویم. باور کنید هرروز که از خانه بیرون می‌روم این را به خود می‌گویم که باید آماده شوم تا دیگر به خانه برنگردم. ترس عامل اصلی است، اما پرداخت بهای آزادی یک ضرورت برای سرنگونی رژیم است. من با هم‌تیمی‌هایم قدرت می‌گیرم، زیرا باهم هستیم». رها می‌گوید از بودن در کنار دختران و زنان دیگر درنبرد برای آزادی، انگیزه گرفته است. او می‌گوید: «زنان در خط مقدم این اعتراضات هستند. دیدن تعداد دختران جوان دیگر به من قدرت می‌دهد».
رها می‌گوید: «دوست من که نقش فرماندهی [واحد کانون شورشی ما] را دارد می‌گوید زنان نیروی تغییر هستند و آخوندها سرنگون خواهند شد. زنان به‌حساب نمی‌آیند. اما سرکوب‌شدگان امروز فاتحان فردا هستند. این حرف‌ها به ما جرئت می‌دهد و با این آخوندها سازش نداریم.»
یکان‌های کانون شورشی که رها عضوی از یکی از آن‌هاست، توسط شورای ملی مقاومت ایران سازمان‌دهی می‌شوند. حسین عابدینی، معاون نماینده شورای ملی مقاومت در بریتانیا می‌گوید آن‌ها یک پارلمان ایرانی در تبعید هستند که برای سرنگونی رژیم فعلی و برقراری یک نظام دموکراتیک لابی می‌کند. آن‌ها اعتراضات را سازمان‌دهی می‌کنند تا به‌طور بالقوه بتوانند عمر قیام را طولانی‌تر کنند تا سرانجام باعث تغییر واقعی در ایران شود. عابدینی می‌گوید «ما در ارتباط مستقیم و مداوم با کانون‌های شورشی هستیم. ما در هدایت این اعتراضات قدم‌به‌قدم وارد می‌شویم تا خون کمتری بر زمین ریخته شود. برخلاف قیام‌های قبلی در ایران که به‌سرعت توسط رژیم سرکوب می‌شد، تلاش‌های مستمر و سازمان‌یافتگی کانون‌های شورشی مقاومت در سراسر کشور به این معناست که سرکوب صداهای مخالف بسیار دشوارتر شده است. نیروهای رژیم تضعیف و بی‌انگیزه شده‌اند و نمی‌توانند با همان شتاب ادامه دهند.
 


نشریه مترو در پایان به نقل از حسین عابدینی می‌نویسد:
تلاش‌های رژیم برای بستن اینترنت نتوانسته فعالیت کانون‌های شورشی در کنار شورای ملی مقاومت را متوقف کند. آن‌ها پیام وحشیگری‌های رژیم را به گوش جهانیان می‌رسانند. تلویزیون ماهواره‌ای مقاومت ۲۴ ساعته پخش می‌شود و مردم در حال ارسال فیلم به این تلویزیون ماهواره‌ای هستند.
شورای ملی مقاومت خواستار تحریم‌های بیشتر علیه رژیم ایران است و از دولت‌ها خواستار ایجاد تغییراتی است تا نشان دهد از رژیم ایران حمایت نمی‌کنند.
این‌همه ویژگی‌های یک انقلاب را دارد. برخی رویدادها منعکس‌کننده سقوط شاه در سال ۱۹۷۹ هستند. این مانند سدی است که اکنون شکسته و دیگر نمی‌توانند جلوی فشار را بگیرد. آن‌ها ممکن است بتوانند تا حدی آن را سرکوب کنند، اما نمی‌توانند آن را متوقف کنند.
 از نشریه مترو چاپ انگلستان ۱۴۰۱۰۸۱۹