قیام ایران – طرح سرکوبگرانه مجازات دانشجویان در آستانه ۱۶ آذر

 

خامنه‌ای درمانده در یک اقدام کاملاً تدافعی و در هراس از خیز دوباره دانشجویان در روز تاریخی ۱۶ آذر، دست به صدور طرحی موسوم به «مجازات دانشجویان» در چارچوب یک «آئین‌نامه انضباطی» زده است.

این اقدام رژیم در حالی است که اکنون زندان‌های کشور مملو از دانشجویان و اسیران قیامی می‌باشند. صدور احکام فله‌ای به دلایل واهی «ارتداد، منافق، یاغی، باغی، شورشگر و یا عامل خارجی» علیه کادرهای آموزشی و دانشجویان نه‌تنها افاقه نکرده و برجوش و خروش دانشگاهیان ترمز نزده است، بلکه آنان را هرچه مصمم‌تر برای پیگیری خواسته‌های به‌حق خود، کرامت انسانی و سرنگونی دیکتاتوری ولی‌فقیه نموده است.

در این رابطه وزارت علوم و آموزش عالی در یک هماهنگی با شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارت اطلاعات و سپاه مردم‌کش پاسداران از «۲۰ تنبیه انضباطی، از منع موقت از تحصیل تا محرومیت از تحصیل در کلیه دانشگاه‌ها تا پنج سال» خبر داده است.

بنابراین آئین‌نامه سرکوبگرانه: ««هواداری یا تبلیغ به نفع گروهک‌ها و مکاتب الحادی؛ درصورتی‌که فعالیت و تبلیغ (در فضای حقیقی یا مجازی) به نفع گروهک‌های محارب و معاند نظام جمهوری اسلامی یا گروه‌های غیرقانونی که به‌موجب احکام قضایی یا اعلام مراجع امنیتی، معاند نظام جمهوری اسلامی تشخیص داده‌شده باشند، متخلف به یکی از تنبیهات بندهای ۶ تا ۱۹ محکوم می‌شود». (سایت حکومتی قطره ۲آذر ۱۴۰۱)

ترجمان این جملات به معنای وحشت شدید رژیم آخوندی از نفوذ و گسترش محبوبیت کانون‌های شورشی و نیروی پیشتاز مجاهدین در میان دانشجویان و کادرهای علمی میهنمان می‌باشد.

براین اساس ولی‌فقیه طلسم شکسته که روزانه با شعار «مرگ بر خامنه‌ای» و یا «ای رهبر واداده، قبرت شده آماده» روبرو می‌باشد، اکنون تلاش دارد تا با دستورالعمل‌های شداد و غلاظ، صحنه‌آرائی و هرچه بیشتر امنیتی نمودن فضای جامعه، از رشد و نفوذ مقاومت ایران در میان زنان، نوجوانان و دانشجویان ممانعت به عمل آورد.

در بخش دیگری از آئین‌نامه انضباطی تأکید شده است: « تهیه سایت‌ها و وبلاگ‌های غیراخلاقی و ضد امنیت ملی، تهدید و هتک حرمت اشخاص، اهانت ممنوع» گردیده و برای تشکیل «گروه‌های مجازی و دانشجویی بالای صد نفر»، دانشجویان باید از «کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی مجوز دریافت نمایند».

 طی هفته اخیر نیز شاهد بوده‌ایم که دستگاه قضائیه رژیم از صدور احکام متعدد زندان، شلاق و یا اخراج دانشجویان از محیط‌های علمی خبر داده است. برای نمونه قاضی جنایتکار صلواتی در حکمی علیه دانشجوی اسیر، بردیا شکوری فرد، دانشجوی اقتصاد دانشگاه تهران که در تاریخ ۳۰ شهریور بازداشت‌شده بود را به «یک سال حبس تعلیقی، ۷۴ ضربه شلاق» محکوم نموده است.

به‌یقین هم‌زمانی صدور این آئین‌نامه سرکوبگرانه با فراخوان دانشجویان آزاده برای اعتراض و قیام در روزهای ۱۴ الی ۱۶ آذر، هدف‌دار و بقول دیکتاتوری ولی‌فقیه، تلاش دیگری برای «مدیریت بحران» می‌باشد.

در رابطه با مجموعه فراخوان‌های متعدد از سوی دانشجویان، پزشکان، پرستاران، بازاریان و یا گروها و نهادهای اجتماعی در داخل کشور برای اعتراضات ۱۶ آذر، ازجمله باید به نمونه‌هایی مانند فراخوان از سوی جوانان در  شهرهای مختلف میهن اشاره نمود.