کنفرانس در سنای آمریکا

 

 

 کنفرانس در سنای آمریکا

 

کنفرانس «سیاست ایران: مقابله با جنگ و تروریسم رژیم ایران، پیشبرد جمهوری آزاد و غیر اتمی» در تالار تاریخی کندی در سنای آمریکا با حضور سناتورها از هر دو حزب و شخصیت‌های برجستة آمریکایی .

 

سخنرانی آنلاین خانم مریم رجوی رئیس‌جمهور برگزیده شورای ملی مقاومت ایران

 

در این جلسه سناتور تدکروز، سناتور تام تیلس، سناتور جین شهین و سناتور کوری بوکر همچنین ژنرال جیمز جونز مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا (۲۰۱۰) و فرمانده پیشین ناتو، ژنرال کیت کلاگ مشاور امنیت ملی معاون رئیس جمهور مایک پنس (۲۰۲۱) ،  ژنرال تاد وولترز فرمانده ناتو (۲۰۱۹ تا ۲۰۲۲) ، سفیر سام براون بک سفیر آمریکا برای آزادی مذهبی (۲۰۲۱)فرماندار و سناتور پیشین ایالت کانزاس، سفیر محمد عبدالله حضرمی سفیر یمن در آمریکا، وزیر خارجه یمن (۲۰۲۰) و سفیر مارک گینزبرگ سفیر سابق آمریکا در مراکش سخنرانی کردند.

 

خانم رجوی: تحولات روزهای اخیر از جمله سرنگونی دیکتاتوری سوریه یک ضربه استراتژیک به رژیم آخوندی است.

 

نظامیان تا دندان مسلح اسد و ده‌ها هزار تن نیروهای سپاه قدس مثل برف در آفتاب تابستان ذوب شدند. شکی نیست که سپاه پاسداران و ارگان‌های سرکوب رژیم در مقابل خشم مردم ایران نیز قادر به مقابله نخواهند بود.

 

سال پیش خامنه‌ای به جنگ خاورمیانه رو آورد. تا توجهات را از مسائل داخلی منحرف کند و مانع قیام سراسری دیگری شود. اما بازنده استراتژیک این جنگ شد.

 

به‌رغم سرکوب شدید مقاومت سازمان‌یافته در ایران گسترش پیدا کرده که خود را در هزاران رشته فعالیت کانون‌های شورشی نشان می‌دهد. اخیراً رژیم با صدور حکم اعدام برای ۹ زندانی سیاسی به اتهام عضویت در مجاهدین واکنش نشان داد.

 

در ۴ دهه گذشته دولت‌های مختلف در  آمریکا کار کرده اند رژیم را قانع کنند از تروریسم و تلاش برای بی‌ثباتی منطقه و به‌دست آوردن سلاح اتمی دست بردارد. اما پاسخ رژیم فریبکاری، شانتاژ و گروگان‌گیری بیشتر بوده است.

 

راه‌حل صحیح و واقعی سرنگونی رژیم به دست مردم و مقاومت است. این هدف در دسترس است.

 

عنصر کانونی به‌رسمیت شناختن حق مردم برای سرنگونی رژیم و نقش  مقاومت است. در ایران یک مقاومت سازمان‌یافته و آلترناتیوی با حمایت گسترده و برنامه سیاسی اعلام‌شده وجود دارد.

 

از جامعه جهانی انتظار می‌رود که رژیم حاکم بر ایران را به‌خاطر سرکوب گسترده و تروریسم، جنگ طلبی و سلاح اتمی و برنامه موشکی‌اش مورد حسابرسی قرار دهند. جامعه بین‌المللی باید در کنار مردم ایران و مبارزه آن‌ها برای آزادی بایستد.

 

هدف ما کسب قدرت نیست، بلکه انتقال حاکمیت به مردم و آرای آن‌هاست. مقاومت ما برای تغییر رژیم و برپایی یک جامعه آزاد و دموکراتیک یک نقشه مسیر عملی پیش رو دارد.

 

مردم به شدت ناراضی و خشمگین با کانون‌های شورشی یعنی اجزای ارتش آزادی،‌ نیروی اصلی تغییر در ایران‌اند.

 

سازمان مجاهدین با هزاران کادر آزموده و اشرف ۳ در آلبانی و یک جایگزین دموکراتیک یعنی شورای ملی مقاومت، با اعتبار بین‌المللی و برخورداری از برنامه‌یی‌ مشخص.

 

طیف وسیعی از متخصصان ایرانی بخش مهمی از کادرهای لازم برای ساختن ایران فردا هستند.

 

بعد از سرنگونی رژیم، براساس برنامه شورا، یک دولت موقت به‌مدت حداکثر ۶ ماه تشکیل می‌شود که وظیفه اصلی آن برگزاری انتخابات مجلس مؤسسان است. پس از آن حاکمیت به نمایندگان مردم در این مجلس منتقل می‌شود. آن‌ها دولت جدید را به‌مدت ۲ سال برای تدوین قانون اساسی جمهوری جدید انتخاب می‌کنند.

 

 

وجود یک آلترناتیو شایسته‌، جایی برای هرج و مرج باقی نمی‌گذارد.

 

این مقاومت بر صندوق‌ رأی به‌عنوان تنها شاخص مشروعیت، بر آزادی‌ها و حقوق برابر زنان، خودمختاری ملیت‌ها، تساوی شیعه و سنی و سایر ادیان و جدایی دین از دولت تأکید دارد و مدافع صلح در خاورمیانه و خواهان یک ایران غیراتمی است.