ویروس ولایت - دولت ورشکست

 

 

ابعاد بحران ها برای دیکتاتوری ولی فقیه  اکنون به مانند لوکوموتیوی در حال سرعت گرفتن می باشد.

یک نمونه برای این روند را می توان در ورشکستگی مالی در دولت مسعود پزشکیان، رئیس جمهور خامنه‌ای رویت نمود.

در تازه ترین گزارش، رسانه های حکومتی، اعتراف کرده اند که دولت چهاردهم با « ۸۰۰ هزار میلیارد تومان » کسری بودجه دست و پنجه نرم می‌کند.

دراین رابطه سایت حکومتی تجارت نیوز ( ۱۵ دیماه  ۱۴۰۳) در مطلبی تحت عنوان « زنگ خطر برای اقتصاد ایران »  می‌نویسد: « نرخ رشد نقطه به نقطه بدهی دولت به بانک مرکزی که در آبان سال گذشته تنها ۱۹ درصد بود، در سال جاری به ۹۹ درصد جهش کرد».

این جملات به معنای دست بردن پزشکیان به صندوق بانکها با هدف استقراض پول  بدون پشتوانه می‌باشد. بدین سان نه تنها حجم نقدینگی بطرز بی سابقه ای روبه  افزایش گذاشته، بلکه به رشد شدید تورم و به تبع آن گرانی  و سقوط ارزش پول ملی نیز راه برده است.

این گزارش در ادامه به ابعاد بدهی‌های دولت اذعان و سپس می افزاید : « در شرایطی که اقتصاد کشور با بحران ۸۰۰ هزار میلیارد تومان دست و پنجه نرم می‌کند، آمارهای بانک مرکزی ابعاد جدید وخامت اوضاع را نشان می‌دهند».

بدین سان و با یک حساب سرانگشتی تنها طی یک سال گذشته بدهی های دولت ولایت مدار  با رشد « ۲ برابری » روبرو گردیده که در منطق خود به بحرانی بنام سقوط اقتصادی راه برده است.

دراین راستا نیز تنها طی این بازه زمانی کوتاه حجم نقدینگی دولت « از مرز ۹۳۰۰ هزار میلیارد تومان گذشت». 

همچنین ورود پول بدون پشتوانه در منطق خود به رشد و نمو تورم و به تبع آن رشد فساد و گرانی افسار گسیخته که اکنون کمر جامعه را خرد نموده، راه برده است.

افزایش شدید قیمت برای کالاهای اساسی، موادغذایی، انرژی، سوخت، خدماتی، مسکن، وسائل نقلیه  و یا مانند نان طی هفته های اخیرتماما در این راستا می باشند.

این وضعیت در حالی است که دیکتاتوری ولی فقیه همچنان  در سایه سیاست مماشات و با وجود تحریم ها، بدون هرگونه مانعی، صادرات نفت و یا محصولات پتروشیمی را افزایش داده است.

براین اساس حکومت روزانه قریب یک و نیم  میلیون بشکه نفت صادر نموده و ابعاد درآمد های حاصله از صادرات پتروشیمی به رقمی بالغ بر « ۱۵ میلیارد دلار » در سال رسیده است.

به موازات این واقعیت نیز باید تاکید کرد که در راستای  شکست سیاست های اقتصادی و مالی از سوی دولت چهاردهم، شاهد  سقوط حداقل «  ۵۰ درصدی »  برای رشد اقتصادی، ورشکستگی بانک ها، رکود در بسیاری از بخش های حیاتی مانند انرژی، راه و ساختمان، دامپروری و کشاورزی و خودرو سازی هستیم.

به یقین یک دلیل برای این روند مخرب همان وجود دستان آلوده مافیای قدرت،  کادرهای بی سواد موسوم به « حزب اللهی » در بخش‌های مدیریت کشور می باشند. امری که حتی صدای رئیس جمهور خامنه‌ای را نیز به آسمان بلند کرده است.