طبق قوانین موجود صلواتی باید حکم را کتبا به وکیلش ابلاغ نماید تا او بتواند نسبت حکم در دادگاه تجدید نظر اعتراض نماید.
معاون صلواتی به اعمال غیر قانونی و غیر انسانی خود ادامه میدهد و تا به حال 2 بار با آقای عقیل حسینی وکیل خانم صارمی تماس تلفنی برقرار کرد و از او می خواهد که برای ابلاغ حکم بصورت شفاهی به دادگاه مراجعه کند. آقای حسینی این کار را خلاف قانون می داند و به او گفته است طبق قانون شما باید حکم را کتبا به من ابلاغ نمایید تا من بتوانم مراحل قانونی آن را پیگیری نمایم.
تهدیدات صلواتی و معاونش ادامه می یابد و این بار آنها با ضامن خانم صارمی تماس تلفنی برقرار می کنند و به او می گویند که باید خانم صارمی را به دادگاه تحویل دهد در غیر این صورت ضمانت گذاشته شد ضبط و خود وی دستگیر خواهد شد.
به دلیل اینکه پروسه پرونده سازی، اتهامات ،محاکمه و صدور حکم بر خلاف قوانین موجود ونقض اشکار حقوق اولیه زندانیان سیاسی است. لذا بازجویان وزارت اطلاعات و صلواتی قاضی فرمایشی ولی فقیه علی خامنه ای که مجری خواسته های بازجویان وزارت اطلاعات است ترس از اینکه اعمال غیر قانونی و غیر انسانی آنها رو نشود از دادن هر گونه حکم کتبی و رسمی به وکیل و زندانی سیاسی خوداری می کنند.این شیوه غیر انسانی که مدتها است به صورت روال در آوده شده است. وکیل و زندانی سیاسی حق داشتن نسخه ای از پرونده را ندارند و حتی حکم صادره را در اختیار وکیل و زندانی سیاسی قرار نمی دهند تا آنها بتواند حداقل نسبت به این حکم غیر انسانی در دادگاه های تجدید نظر اعتراض کند.از طرفی دیگر دادگاه تجدید نظر و دیوان عالی کشور با این بهانه که حکم کتبی ندارید ما نمی توانیم به آن رسیدگی کنیم از پاسخگویی به خانواده ها خوداری می کنند.
بازجویان وزارت اطلاعات و قاضیهای مجری امر آنها همانند صلواتی،محمد مقیسه ای ،پیر عباسی،احمد زرگر و غیره که در صدور و تایید احکام ضد بشری اعدام و حبس های طولانی نقش دارند از این شیوه غیر قانونی و غیر انسانی استفاده می کنند.
خانم مهین صارمی 56 ساله از زندانیان سیاسی دهه 60 می باشد او از سال 61 تا سال 62 زندانی بود. خانم صارمی همچنین در سال 1384 وقتی که به مناسبت گرامیداشت سالگرد در گذشت دکتر محمد مصدق بر آرامگاه این رهبر ملی حضور یافته بود مورد یورش مامورین وزارت اطلاعات قرار گرفت و همراه با همسرش آقای علی صارمی دستگیر و نزدیگ به 1 ماه در سلولهای انفرادی بند 209 زندان اوین زندانی بود.خانم صارمی همچنین در سال 1386 بدلیل شرکت در مراسم گرامیداشت نوزدهمین سالگرد قتل عام زندانیان سیاسی سال 67 دستگیر و به مدت 2 ماه در سلولهای انفرادی بند 209 بسر برد.