مدرسین و طلاب قم و نجف: علی خامنه‌ای صلاحیت مرجعیت ندارد و ولی‌ جائر است

مدرسین و طلاب قم و نجف (متقن) اعلام کردند که سید علی خامنه‌ای صلاحیت مرجعیت و صدور فتوا ندارد و در امور شرعی موظف به تقلید از «اعلم فقها و افقه مراجع» است.
مدرسین و طلاب قم و نجف نوشته‌اند که علی خامنه‌ای با تبدیل ولایت فقیه به یک «خلافت بلامنازع، ظلم بزرگی» به مردم ایران کرده و «بدعت عظیمی در شرع مقدس و فقه اسلامی» گذاشته است.
آنها در نامه خود که خطاب به خامنه ای نوشته‌اند، آورده‌اند خامنه‌ای به عنوان «قانون‌شکن بزرگ» باعث «وهن اسلام» شده است.

در این نامه آمده که علی خامنه‌ای با تبدیل قوه قضائیه به «قوه‌ای کاملا سیاسی» و با «امر به ظلم به منتقدان خویش، ولایت خویش را که «ولایت جائر» است، محقق کرده است.
آنها نوشته‌اند که رهبر جمهوری اسلامی با «استبداد، ظلم، قانون شکنی و براندازی به نام اسلام و مذهب» بزرگترین «ضربه را به اسلام، تشیع، پیامبر و ائمه اطهار» وارد کرده و باعث «از بین رفتن وجهه روحانیت در میان مردم» شده است.
مدرسین و طلاب قم و نجف خطاب به خامنه‌ای نوشته‌اند: «شما خطابت را با فقاهت اشتباه گرفته‌اید. شما خطابت را ولایت اشتباه گرفته‌اید. ولایتی که فقط از آن امام معصوم است. شما به ولایت فقیه خالی بسنده نکرده‌اید و بحث ولایت مطلقه را طرح نموده‌اید».
در ادامه این نامه خطاب به خامنه ای نوشته شده که «شما هر کس را که به ولایت فقیه اعتقاد ندارد به بهانه‌های واهی و مسخره‌ای چون اقدام علیه امنیت ملی به زندان انداخته‌اید و یا او را حصر نموده‌اید».
در بخش دیگری از این نامه آمده است: «در حکومت شما مسلمانان را به ناحق به خاک و خون کشیدند، اعدام کردند، در زندان‌ها مورد تجاوز و هتک حرمت قرار دادند، شکنجه کردند و شما نه تنها خشمگین نشدید، بلکه با سکوت معنادار خویش این امور به کل خلاف انسانیت، حریت، اسلام و شرع را تایید نمودید».
این نامه افزوده که «شما (خامنه‌ای) و همراهانتان در طول این سال‌ها به اسم اسلام حکومت کردید و با تاسف فراوان هرگز نصوص صریح فقه و شرع مقدس اسلام را اجرا نکردید».
آن‌طور که در این نامه آمده است: «مردم اینک دیگر مراجع را مأمن خود نمی‌دانند و بیشتر به چشم قلدران شهر و مداحان شما آنان را می‌شناسند».
این نامه همچنین به سفر قریب‌الوقوع خامنه‌ای به شهر قم اشاره کرده و هدف از این سفر را تلاش «برای راضی نگه داشتن مخالفان، تایید مرجعیت خویش، گرفتن اجازه اجتهاد از مراجع برای مجتبی خامنه‌ای و افزایش فشار و تنگنا قرار دادن مخالفان» عنوان کرده است.
مدرسین و طلاب قم و نجف همچنین خطاب به مراجع و علمای قم نوشته‌اند: «دیدار با آقای خامنه‌ای نه تنها تایید و تصدیق تمامی جنایات و اتفاقات دردناکی است که این حکومت مرتکب شده است، بلکه تکذیب و دروغ جلوه دادن تمامی تعابیر اسلامی و مفاهیم عمیق قرآنی است».
آنها یادآور شده‌اند که «مسئول تمام اتفاقات، کشتار، تجاوزها، هتک حرمت‌ها، ظلم‌ها و تنگنای شدید معیشتی مردم در این روزگار، شما {خامنه‌ای} هستید و شما می‌بایست پاسخگوی خون‌های ریخته شده باشید».
منبع: سایت متقن